TUESDAY, JULY 16 2019

LATEST NEWS

- News from the industry

Porttelefonen är bara början på våra smarta hem

Med en modern porttelefon så kan du lita på att enbart behöriga personer kommer in och ut i fastigheten.
Detta är något du kan läsa om mer här ( titanbeslag.se/porttelefon/ ). Utvecklingen av smarta passersystem har gjort det tryggare på arbetsplatser såväl som i fastigheter med privatbostäder. Det här är en del av utvecklingen som ger oss smarta hus och hem. Men porttelefonerna är bara början. Det finns så mycket mer som kan ge oss ökad livskvalitet hemma och på jobbet.

Vad är ett smart hem?

Du kommer hem och knappar snabbt in din kod i den porttelefon som finns i porten. I samma stund så tänds lamporna i ditt hem och vattenkokaren drar igång så att du har hett vatten till kaffe och te då du kliver genom dörren.

Trots att det är en iskall decemberdag så är det varmt och mysigt i ditt hem. Golvvärmen gick igång innan du ens närmade dig porttelefonen. Allting är programmerat för att passa din livsstil. När dina behov förändras så är det inga problem. Du kommer åt husets funktioner via din smartphone och kan snabbt ändra inställningar oavsett var du befinner dig.

I ett smart hem så är allt från passersystem till gardiner kopplade till nätet. Du kan styra värme, ljus och vitvaror. Du bestämmer om en person får komma in eller inte oavsett om du själv är i hemmet eller befinner dig på andra sidan jordklotet.

Tekniken finns, men är vi redo?

Det smarta hemmet är inte en framtidsvision. Allt som krävs för att koppla upp ett hem och se till att samtliga system (porttelefon, kyl, stereoanläggning och mer) är synkroniserade finns. Många hem är utrustade med den teknik som gör att det går snabbt att göra hemmet smart. Tekniken är alltså på plats men den kanske inte används vilket har mer med möjliga användare att göra.

Även om Sverige ligger i framkant vad gäller användning av avancerad teknologi så är inte alla redo för ett smart hem. Det kan ta lite tid att vänja sig vid tanken om en vardag som påverkas av programmering. Men så snart som bekvämligheter blir till vana så är det svårt att tänka sig en värld utan. Så är det ju redan med Internet och med smarta telefoner.

Gemensamma passersystem är inkörsporten

Man skulle kunna säga att de passersystem som numera används så flitigt på arbetsplatser såväl som i bostadshus är inkörsporten till smarta hem. Passersystem är också smidiga att installera, vilket är något som berörs här ( titanbeslag.se/passersystem/ ). När vi inser att det är så pass enkelt att kontrollera en port och husets dörrar med kod och smartphone så är steget till andra smarta tekniska lösningar inte så långt.

Dessutom så är det ju så att existerande system kan användas för vidare utveckling. Det betyder att de som rör sig i fastigheten kan använda samma appar och kod för fler funktioner. Då blir det enkelt att dra nytta av det smarta hemmets möjligheter. De känns inte som en fantasi som förvisso låter lockande men alltför krånglig. Fungerar det på jobbet så fungerar det också hemma.
Contact information
Mailing address
Upplands­gatan 32
11328 Stockholm
Visiting address
Upplands­gatan 32
11328 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms county
Sweden
VAT number:
556824-9253
Founded: 2010
Employees: 3
Titan Beslag - Din installatör av passersystem, fastighetsboxar, tvättstugebokning och porttelefoner.

Vi hjälper företag och fastigheter med passage och logistik. Vi tar er hela vägen från val av produkt, installation och driften.

Vi är en rikstäckande aktör som specialiserar oss på fastighetsprodukter och den moderna fastigheten. Vi besitter hög kompetens och ett noggrant utvalt produktsortiment. Vårt mål: Bistå med marknadens bästa produkter och service.

Vi hjälper kunden att känna sig tryggare hemma och förenkla vardagen. Vi erbjuder elektroniska lösningar såsom nyckelbrickor och passerläsare. Dessa nycklar kan utan problem integreras med andra produkter såsom tvättstugan, källarförrådet och fastighetsboxen. Tappar ni bort nyckeln slipper ni dessutom dyra låssmedskostnader och ni kan räkna hem investeringen inom kort.

Välkommen till Titan Beslag!

Latest ads from Titan Beslag i Sverige AB

All 4 objects by this company

Contacts

Kontaktperson
08 -128 970 80
040 - 93 90 22

LATEST NEWS

- News from the industry
7/5/2019
Ett parkeringsgarage fullt med GARO-laddboxarUtveckla den applicerbara forskningen kring träbyggande – skapa frizoner
7/4/2019
Rudells blir AR Rackings enda återförsäljare i SverigeNCC tecknar rikstäckande ramavtal med RiksbyggenByggblock för högtryckshydraulik i hårda miljöerFordonsbesiktningens historiaReserapport från Z&I´s Roadshow"Därför är SunPine så centrala i omställningen"Telia kopplar upp E.ONs kunder i SverigeFler certifieras inom underhållsledarskapVärldens första batteridrivna modell med spadgrepp och KickBack ControlKlimatomställningen viktig fråga när näringsministern besökte Cementa i SliteOrkla väljer ledande energileverantör för sin värmeförsörjning i FilipstadEtt lyckat Vinnova-projekt under ledning av SSGMaskiner och människor testade knäckebrödLiqui Moly officiell partner för friidrotts-EM 2020Nya Opel Astra – nu ännu mer effektivJobba med Skyddsronder och checklistor i Zert RMWater&Wastewater – ny internationell VA-mässa 2021
7/3/2019
Säker med Kipp i 100 årNya Renault Captur som plug-in hybridFord levererar nyheter om Ford GT vid Goodwood Festival of SpeedSveriges nya forskningsfartyg levererat till SLU i SpanienMariestads kommun får ledande roll i Sveriges IndustrikommunerModellstyrd marksanering på Godisfabriken i GävleVärlden behöver inte fler plaggCapgemini blir en av Volvo Cars huvudleverantörer inom digital transformation och molnlösningarSvevia målar om HögakustenbronBlogg Almedalen 2019: Flexibilitet är det nya svarta – så vad händer härnäst?Nya BMW X6 - större, starkare och lyxigareSkellefteå Snickericentral får stororder på över 40 miljonerIndustri på frammarschMiljöreglering hotar nödvändig klimatomställningKompetensförsörjning i fokus på ME:s almedalsseminariumNya RIO:n i serien E-LineHyundai rankad i topp när det kommer till kvalitet
7/2/2019
Schneider Electric Foundation i partnerskap med Solar Impulse FoundationDigitala verktyg som skapar verklig affärsnyttaKontrollera trycket i ditt hydraulik system med testnipplar från CEJNStavdal och Ramirent påbörjar sammanslagningenStena Recycling deltar i pilotprojekt för spårbarhet av farligt avfallProcessus projekterar för ett hållbart samhälle världen överAbacus produktionsstartar 131 studentbostäder i Ruddammen, centrala StockholmNuvarande åtaganden att avveckla kolkraft gravt otillräckliga för att vända klimatförändringen Smart Industriell ModerniseringFortsatt god konjunktur i Stockholm trots orolig omvärld Almedalen 2019 - Uppdämt behov av omställningPressinbjudan - Klimatsäkert vatten9 av 10 återvinner i SverigeLätthet och brandklass avgjorde valetITU-elever tävlar i Ungdoms-SM i CNC-TeknikEn av de första FSC-certifierade etikettproducenterna i NordenSSC Öhns Snickeri flyttar verksamheten till SävarErnströmgruppen förvärvar BS ElcontrolKGKs hållbarhetsarbete uppmärksammas av Svensk HandelFriendly Building nominerat till innovationspriset E-prize
7/1/2019
Volvo Car Sverige stärker rollen som marknadsledare i juniUtveckling inom fordonsindustrin kan ge stora möjligheter till svenska leverantörerNy rapport visar att vart tionde fastighetsbolag saknar kontroll på sin energianvändningMontico digitaliserar svetsutbildningVerizon förenas med Zoom för att utöka kundernas kommunikationsmöjligheter Berendsen investerar i Sveriges första eldrivna distributionsbil för mattor
Advertisements