LATEST NEWS

- News from the industry

OilQuick öppnar dotterbolag i Italien

Kommer att fungera som en förlängning av OilQuick AB
OilQuick AB är stolta över att tillkännage etableringen av OilQuick Italy, ett nytt dotterbolag inbäddat i den historiska staden Verona. Denna strategiska expansion understryker OilQuick AB:s långsiktiga engagemang för att föra sin banbrytande snabbkopplingsteknologi närmare den italienska marknaden.

OilQuick Italy kommer att fungera som en förlängning av OilQuick AB, dedikerad till att representera varumärket och OilQuicks uppskattade produkter i Italien. Under ledning av Alessandro Galasso är det nya dotterbolaget redo att tillhandahålla försäljning, service och support för att uppfylla marknadens behov.

Alessandro Galasso, med sin omfattande erfarenhet och marknadskunskap, förväntas driva varumärkets tillväxt och främja långsiktiga relationer med italienska kunder.

Han kan nås på alessandro.galasso@oilquick.com eller mobilnummer +393357168718 för förfrågningar och samarbeten.

Vi är också glada över att tillkännage OilQuick Italys sociala medier. Vi bjuder in branschkollegor, media och allmänheten att engagera sig med oss via följande länkar:

• Facebook: https://www.facebook.com/oilquick.italy
• Instagram: https://www.instagram.com/oilquickitaly
• LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/oilquick-italy

Dessa plattformar kommer att fungera som en kanal för att dela insikter, uppdateringar och fira milstolpar tillsammans.

OilQuick Italy blir inte bara en förlängning av vår verksamhet; det är ett bevis på vår ambition att växa och de varaktiga relationer vi strävar efter att bygga på den italienska marknaden.

Jocke Bohlin
Marknadskoordinator
OilQuick AB
Hudiksvall, Sweden
Email: jocke.bohlin@oilquick.com
Web: www.oilquick.com
Contact information
Mailing address
Hede-finnflo­vägen 6
82413 Hudiksvall
Visiting address
Hede-finnflo­vägen 6
82431 Hudiksvall
Region
Hudiksvall
Gävleborgs county
Sweden
Organization id:
556066-5530
Founded: 1952
Employees: 70
English description is missing, swedish description below.

OilQuick AB är ett modernt, innovativt, familjeägt industriföretag med fokus på utveckling, tillverkning och försäljning. Vi är specialinriktade på helautomatiska redskapsfästessystem för grävmaskiner, hjullastare, truckar, materialhanteringsmaskiner och kranar. Vi erbjuder även högkvalitativa tiltrotatorer för grävmaskiner upp till 33 ton.

Vi erbjuder världens mest sålda snabbfästessystem med över 38 000 sålda system världen över. Vi har decennier av erfarenhet och testande bakom oss. Våra lösningar fungerar och du får en enastående kombination av kvalité, prestanda och säkerhet.

OilQuick verkar på alla marknader världen över och erbjuder förutom världsledande produkter även förstklassig support och service.
Med vårt säkerhetssystem OilQuick LockSupport undviker du arbetsplatsolyckor och tillbud. Det levereras som standard när du köper ett OilQuick fäste eller tiltrotator. OilQuick LockSupport uppfyller alla säkerhets¬krav som finns på marknaden.

Vi har valt att själva tillverka våra produkter. Detta gör att vi kan kvalitetssäkra och äga ledtider och på så sätt bli mer effektiva och konkurrenskraftiga. Huvudkontoret ligger i Hudiksvall och där sker även den största delen av tillverkningen. Vi har dotterbolag och försäljningsorganisationer i flera länder. Vi växer så det knakar och med 110 anställda var förra årets omsättning Ca 500 miljoner SEK.

Vid frågor runt tiltrotatorer, fästesval, maskinkrav och olika redskapskombinationer, tveka aldrig att kontakta oss för experthjälp. Vi har mer än trettio års erfarenhet från denna typ av frågor och vi står alltid till ditt förfogande.

The company's services/products

Contract machines: sales: Quick mounts
Shovels (Other buckets)

Contacts

Johan Lindqvist
0650-153 40
070-518 23 55
Joakim Bohlin
Market coordinator
0650-76978
070-2552080

LATEST NEWS

- News from the industry
11/24/2023
QNAP lanserar TVS-h674T/TVS-h874T1KOMMA5° förvärvar nu Easy InstallationsSenergia lanserar ny flexibilitets- och stödtjänst Tio skäl att automatiseraSvedbergs Group har slutfört förvärvet av Thebalux
11/23/2023
Jernbro tecknar 3-årigt driftsäkerhetsavtal Clip-Lok SimPak på Elmia Subcontractor 2023Produktlansering - Treston BiOX Volvos nya höglyft hos MoelvenSå investerar AJ i bättre arbetsmiljöer
11/22/2023
Maximera ESD-skyddet vid era arbetsstationerVoyado förvärvar ReDeals verksamhet Svenska konsumenter utsätts för risk Sex av tio svenskar känner sig nöjda på jobbetLEMO presenterar stolt sin nya hemsida
11/21/2023
Ny funktion och app på ingångLuni Metall vidare mot en komplett systemleverantörISCAR Sverige presenterar en ny projektteknikerISCAR Sverige presenterar ny projektteknikerEn frisk fläkt inom global vindkraft
11/20/2023
Kostnadseffektiv och tillförlitlig lösningReThink Factory gör lokal 3D-printning möjligUnga väljer bort AIAnders är östra Sveriges främsta entreprenörDEFA klättrar mot toppen