LATEST NEWS

- News from the industry

Ny ruggad PowerEdge-server

Ska klara tuffa förhållanden och trånga utrymmen
Dell Technologies lanserar en ny ruggad server i PowerEdge-familjen. Den tåliga servern har ett kompakt format och är specialbyggd för utmanande distributionsmiljöer, exempelvis värdefullt för kunder inom försvars- och tillverkningsindustrin.

Den nya ruggade Dell PowerEdge XR4000 är ungefär lika stor som en skokartong och 60 procent mindre än traditionella datacenterservrar. Servern tål de oförutsägbara driftsättningsmiljöer som ofta finns utanför traditionella datacenter och klarar av att leverera i utmanande omgivningar, oavsett om det handlar om begränsade utrymmen, eller placering bredvid tunga maskiner på dammiga industrigolv.

MIL/NEBS-testat
PowerEdge XR4000 kommer med många monteringsalternativ, vilket gör att den kan installeras i ett rack, på väggar eller i tak, vilket sparar värdefull golvyta. De är MIL/NEBS-testade och fungerar i temperaturer från -5C till 55C, motstår de flesta nivåer av stötar och vibrationer, och kan hantera extrema miljöer ute i fält.

Trots sin storlek är XR4000 en högpresterande server som kan stödja ett brett utbud av edge-arbetsbelastningar. Under huven finns en Intel® Xeon D® processor, med upp till 20 kärnor vilket innebär att ett rackbart chassi kan användas med upp till 80 kärnor totalt.

Dell PowerEdge XR4000, även tillgänglig med Dell OEM anpassningsbara alternativ, kommer att finnas tillgänglig globalt från och med december 2022.

Läs mer här.

LATEST NEWS

- News from the industry
12/1/2023
Stålåret 2023: Världsliga ting?Stärker relationen mellan kund och tillverkareNSK arrangerade European Distributor Convention 2023Steute strukturerar om sina affärsområdenMomentum Group förvärvar Swerub
11/30/2023
Viktigt med reservdelar för vattenskärmaskinerDra tunga laster mer mobilt Höj precisionen med krysslaser Varför du måste ha rätt analysinstrument Optimera din verksamhet med svarv och fräsverktyg
11/29/2023
En extra tia per dag – ger enorma fördelarEffektiv formmätning för precision Nitdragarens funktion och användningsområde Rätt kläder när du svetsar Ont i armen under och efter arbetsdagen?
11/28/2023
Idealiska maskiner för stora arbetsstycken Plasmaskärbord är en revolution inom skärning Undvik skador från fukt och mögel Brandmanschetter för över­gången från metall till plast Vår verkstadsinredning samlat på ett ställe!
11/27/2023
Treston Quick Edge ArbetsstationSäkra driften av dina maskiner Ett sekel av metallåtervinning Utrustning för att säkerställa en effektiv rivning Välj en certifierad leverantör för trådbondning