LATEST NEWS

- News from the industry

Nu lanseras Zoom One

En ny samarbetsplattform för den hybrida arbetsplatsen
Framöver kan användare få åtkomst till online-möten, chattfunktion, whiteboard och telefoni när de loggar in på Zoom. Detta tack vare den nya lösningen Zoom One, som samlar alla funktioner på en och samma plattform, samt dessutom erbjuder ett uppgraderat översättningsverktyg.

Nu lanserar Zoom den nya plattformen Zoom One, en funktion utvecklad för att samla ett brett utbud av kommunikations- och samarbetslösningar på en säker och skalbar plattform. Detta innebär att Zoom-användare framöver kommer få tillgång till videokonferenser, chattfunktion, whiteboard och telefoni.

"Enkelhet är grundstenen i allt vi gör. Zoom-plattformen har utvecklats från att vara en mötesapp till att vara en heltäckande kommunikationsplattform. Därför är det ett naturligt steg i vår utveckling att introducera en ny paketlösning, i form av Zoom One,” säger Ole Mygind, försäljningschef för Zoom i Norden och Benelux.

Den nya plattformen gör det till exempel möjligt för användare att samarbeta via whiteboard under ett online-möte, vilket således gör plattformen till ett effektivt verktyg för de företag som infört en hybrid arbetsmodell.

Liveöversättning och undertexter vid online-möten
I samband med lanseringen av den nya plattformen utökar Zoom även sin automatiska undertextfunktion, som möjliggör realtidsöversättning av undertexter. Funktionen, som tidigare endast fanns tillgänglig på engelska, kommer nu även att innefatta kinesiska (förenklad), holländska, franska, tyska, italienska, japanska, koreanska, ryska, spanska och ukrainska. Användarna kan även välja att få översatta utskrifter från ett online-möte på någon av dessa 11 språk, inklusive engelska.

Skräddarsydda mötesupplevelser
I samma veva lanserar Zoom även Zoom Apps SDK (Software Development Kit), som ger utvecklare de resurser och den infrastruktur som behövs för att kunna skapa appfunktioner för Zoom. Zoom Apps SDK är ett Javascript som ger tillgång till olika funktioner, där utvecklare har möjlighet att utveckla appar för Zoom-användare, samt ger dem möjlighet att utforska nya appar.

Om Zoom One
Zoom One låter användare välja mellan följande sex lösningar efter behov:
Zoom One Basic ger upp till 40 minuters konstnadsfria Zoom-möten, med upp till 100 deltagare. Dessutom kan du använda Zooms chattfunktion utanför mötet, Zooms whiteboard för synkront och asynkront arbete, samt transkribera mötet i realtid.
Zoom One Pro innehåller samma funktioner som Zoom One Basic, men utan tidsbegränsningar och med möjlighet till molnupptagning.
Zoom One Business innehåller samma saker som Zoom One Pro, men med möjlighet att hålla möten med upp till 300 deltagare. Dessutom kan Zooms whiteboard-funktion användas obegränsat.
Zoom One Business Plus inkluderar samma funktioner som Zoom One Business, men ger dessutom tillgång till Zoom Phone Pro med obegränsade regionala samtal och Zooms nya översättningsfunktion.
Zoom One Enterprise och Zoom One Enterprise Plus har större möteskapacitet och fler funktioner, inklusive möjligheten att hålla webbseminarier via Zoom.

Zoom One Basic, Pro, Business och Business Plus kan köpas online, medan Zoom One Enterprise eller Enterprise Plus kan inhandlas genom att kontakta en lokal försäljningsansvarig på Zoom. För mer information, vänligen besök https://zoom.us/pricing.

Så här kommer du i gång med Zoom Apps SDK:
1. Skapa appen: Använd Zoom Apps SDK för att utveckla och anpassa en app.
2. Checklista: Innan du skickar in en app för granskning, se till att alla delar är färdiggjorda i enlighet med inlämningskraven. Checklistan omfattar marknadsföring, integritet, juridik, support och teknisk information.
3. Skicka in din app för granskning: Alla appar som skickas in för publicering genomgår en grundlig granskning, inklusive funktions- och användartestning, samt en genomgång av säkerhet och efterlevnad.
4. Publicering på App Marketplace: När appen publiceras kommer den att finnas tillgänglig för alla Zoom-användare som har möjlighet att lägga till den.

Läs gärna mer om Zoom Apps SDK på Zooms blogg.

För mer information, vänligen kontakta:
Henrik Aare | PR consultant
henrik@nlpr.se | +46 70 598 22 82
Northern Link PR
Banérgatan 12, 115 23 Stockholm
www.northernlinkpr.se
Contact information

Northern Link PR i Sverige AB

Mailing address
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Visiting address
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms county
Sweden
Organization id:
556834-7198
Founded: Not specified
Employees: Not specified
English description is missing, swedish description below.

Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Contacts

Henrik Aare
070-598 22 82

LATEST NEWS

- News from the industry
8/11/2022
Sundsvall, Timrå och Härnösand välkomnar en batterisamordnareLaddstation för lastbilar byggs i KarlskogaNy allt-i-ett-navigator från GarminSvenska Hexicon växlar upp i ItalienNu är andra generationens Biobetong här
8/10/2022
Det ställs höga krav på kapslingar Tech Mahindra i samarbete med ColorTokens och SSIC Tar hjälp av Melloartist för att lyfta varumärketAutomation är det mer än maskinbetjäning?Upprättar ca 60 nya snabbladdplatser Corpower oceans skapar energi via vågkraft1 av 3 anställda faller för phishing Provkörning av en magnet­driven centrifugalpumpTräffa oss på Elmia Lastbil i JönköpingRiktigt hett med fjärrkylaJungheinrich levererar den 100 000:e litiumjontrucken
8/9/2022
Nu beräknar vi klimatpåverkanLogistik som skapar värdenKomponentkoder för spårning med smart AI ASSA ABLOY förvärvar J Newton Enterprises i USAPTC utses till “Overall Leader” inom Augmented Reality Inget lugn efter stormen i cybersäkerhetsvärldenEtteplan påskyndar den fjärde industriella revolutionenSvenska Alarm expanderar med ny strategiVerksamheten i Svexo Pappersmarknad AB övergår till AllOffice Nordic ABNysatsning kan rädda 700 000 jobbFörsta Midlandprodukten godkänd för ACEA C6Arkitekt 3.0 är härSwedac får regeringsuppdrag
8/8/2022
Tech Mahindra och isMobile inleder strategiskt partnerskapFokus på relationer och smarta investeringarÄr Data Mesh nyckeln som saknats?Kalmarbaserade Kavelbro­sågen blir en del av BOLISTStort intresse i Norge för nya gröna samarbetenBowter introducerar högteknologisk elbåtMångfald skapade bättre arbetsplatskultur
8/5/2022
Danska Welding­Droid ska automatisera svetsning av tankar åt norsk livsmedels­industriEndast 337 konkurser i juli - en minskning med 24 procentFord Sverige ger SN Fordonsinredning prestigefylld certifieringKonkursvåg att vänta i höst5 tips för ökad cybersäkerhet under semestern
8/4/2022
Xometry förbättrar sin plåt­tillverkning­stjänst med fler alternativ för produktionen Elektriska handtag ökar säkerheten för maskinoperatörenBilmarknaden juli 2022Mathias Persson är utsedd till ny affärsområdeschef för Bygglogistik på Malmö LBCÖvergången till distansarbete skapar en kraftig ökning av cyberbrottslighet
8/3/2022
Produktionsstart för Mercedes-Benz andra eldrivna lastbilsmodellJungheinrich officiell supporter för Stockholm Pride 2022 - sponsrar med ”regnbågestruck”Effektiv logistik och bättre ekonomi i byggprojektetVolkswagen ser en förbättrad leveranssituation
8/2/2022
Scania delårsrapport januari–juni 2022Atlas Copco slutför förvärvet av LEWA och GevekeAudi-koncernen: All time high-resultat under första halvåret 2022Svenska kraftnät får investera 3,2 miljarder i åtta stamnätsstationer i sex kommuner
8/1/2022
ABB vinner order på elektrifiering av Klabin Pump II för att driva ökad produktionFyra användningsområden för smarta glasögonUniversal Robots levererar en stark tillväxt under andra kvartaletArtificiell intelligens är avgörande för IT-säkerheten – men det är ingen universallösning
7/29/2022
Dynabook satsar på klientteknik i smidigt formatKontrollera din svetsutrustningFågelbon på din fastighet? Lösningen är reparbetareAnvänd rätt lyftschackel