LATEST NEWS

- News from the industry

Netigate mottar strategisk investering från GRO Capital

Ska accelerera bolagets fortsatta tillväxt och expansion
GRO Capital blir nya majoritetsägare och strategisk investerare i Netigates plattform för upplevelsehantering (experience management). Med denna investering kommer Netigate accelerera företagets produktvision och internationella tillväxt.

Netigate erbjuder en molnbaserad plattform för experience management som gör det möjligt för kunder att samla in, analysera och fatta strategiska beslut baserat på insikter från deras två mest värdefulla tillgångar – deras kunder och medarbetare. Netigate är ett snabbt växande SaaS-bolag som dagligen hjälper tusentals kunder världen över från sina kontor i Tyskland, Sverige, Norge och Polen.

GRO Capital tillträder i en period av snabb tillväxt och kommer tillsammans med bolagets ledningsgrupp att ytterligare accelerera Netigates produktvision, förbättra försäljnings- och marknadsföringsinsatser, expandera internationellt samt fortsätta att etablera en stark position i Europa.

Mikkel Drucker, VD på Netigate, säger: ”Netigate är just nu på en spännande resa mot att bli Europas ledande plattform inom experience management för medelstora företag. Med ökad konkurrens om både talanger och kunder är det avgörande för ett företags konkurrenskraft och överlevnad att samla in och agera på feedback längst hela kund- och medarbetarresan. Med GRO Capital har vi nu ett starkt stöd och investeringar som främjar vårt mål om att bli marknadsledande på mellanmarknaden.”

Netigate strävar efter att ge varje röst en mening genom att inspirera företag och organisationer att samla in och agera på insikter. Produktvisionen är att tillhandahålla en plattform med ofiltrerad och rik feedback-data som ger en autentisk förståelse för kunder och medarbetare.

Lars Lunde, Partner på GRO Capital, kommenterar: ”Vi är övertygade om att kategorin experience management kommer att bli ännu mer betydelsefull i framtiden för att företag kontinuerligt ska kunna förbättra kundupplevelsen och behålla sina talanger. Netigate har skapat en skalbar plattform för experience management som idag är mer redo än någonsin för tillväxt genom omfattande produktinnovation och fokuserade go-to-market insatser. Vi är väldigt glada över att kunna stötta Netigates långsiktiga tillväxt och utnyttja GRO Capitals operationella och softwareexpertis för att ta vara på den snabbt växande marknadsmöjligheten.”

Tillsammans med GRO Capital kan Netigate frigöra den fulla potentialen i sin plattform snabbare. Kunderna kan förvänt sig nya högteknologiska- och analytiska funktioner i en snabbare takt. Den nya funktionaliteten kommer att förenkla analysprocessen ytterligare och hjälpa till att omvandla kundernas insikter till beslut som tillför ett verkligt värde i verksamheten.

Tom Nyman, Styrelseordförande i Netigate, tillägger: ”Jag är mycket glad att GRO Capital, som är en av de ledande investerarna inom SaaS i norra Europa, blivit en stor investerare i Netigate. Med deras stöd kan vi accelerera vår vision om att bli en holistisk plattform för experience management i knutpunkten mellan avancerad teknologi och mänsklig expertis och därmed ge användarna en samlad bild av deras företags prestation. Jag tror verkligen att kombinationen av Netigates team, GRO Capital och de återstående investerarna kommer att göra Netigate till ett extraordinärt företag.”

LATEST NEWS

- News from the industry
9/22/2022
Kvantberäkning nästa stora grej? På väg mot en grönare framtidPTC introducerar Onshape-Arena Connection
9/21/2022
Den största investeringen i företagets historiaTibnor – en viktig kanal Dags för Asbestvecka Missa inte klimatpremienFärre problem med rätt flödesmätare Vilka är fördelarna med nya bultsvetsprocesser?Hög prestanda eller batterilös absolutenkoder?AMADA på EuroBLECH 2022Pandeminedstängningarna öppnade för jättetillväxt EDECO och TRIAG Ny 5-axlig slipmaskin till A-Tooling i VärnamoValvakna svenskarShortcut förvärvar Careful AppsOrbit One bygger unik robotcellDell och Red Hat utökar samarbete Wackes och Olsson & Co blir ett bolagSolkompaniet och Niam samarbetar
9/20/2022
Jag hjälper dig med Laserskärning och BockningABB förvärvar PowerTech ConverterHöstrensa - Spara både plats och tjäna pengarSSAB:s fossilfria stål visas upp i HannoverTar ytterligare steg för ökad kundnyttaSamster levererar geniala energi-innovationer DAF Trucks visar upp branschledarskapAPM Terminals Gothenburg fortsätter växaTydliga fördelar med NSK:s NH-seriens linjära styrningarSouthco introducerar nytt gångjärnSGBC lanserar två nya manualer STRATO lanserar i Sverige Ny podcast svarar på bygg­branschens vattenfrågor
9/19/2022
Guide - hur du väljer MotviktstruckScania fasar ut fossilt från tunga transporterCompuLab presenterar IOT-GATE-iMX8PLUS Linde energi bjuder in till Öppet Hus Ekenhuset etablerar sig i ÖstergötlandVarannan skulle rata elbilen om bonusen försvannLokal lagring ska avlasta Göteborgs hamnModerniserar ytterligare två 400 kV-stationerSweco gör förstudie om flytande solpaneler i UgandaSpectra från SilvaAkademiska Hus toppar solcellsliganGratis kurstillfälle
9/16/2022
Nödstoppsknappar och positionsbrytare Den uppgraderade Volvo L25 ElectricSäkra framtidens elberedskapFler väljer en eldriven hantverkarbilVåra första Inspodagar - någonsin! Stora Enso har undertecknat ett avtal Verizon Business utser Sanjiv Gossain Stationär övervakningsenhet för datakablarNy servicemarknadschef på SweconÖka mångsidigheten och sänk kostnadernaArkemi ger ut handbok och digitala verktyg EU-parlamentets förslag om skogsbränslen måste stoppas
9/15/2022
Kan vibrationer vara ett stort problem för verktygsmaskiner?Volvo stödjer trans­formationen till eldrift Spara tid, utrymme och pengar Högsta lasersäkerhet vid mobila applikationerWithSecure™ går med i Cloud Security Alliance