TUESDAY, JUNE 25 2019

LATEST NEWS

- News from the industry

Marknadens mest snabborrande och hållbara stegborr

Milwaukee® lanserar stolt marknadens mest hållbara och snabborrande stegborr.
De nya SHOCKWAVE™ Impact Duty™-stegborren levererar marknadens bästa effekt för slagskruvdragare samtidigt som de är tillräckligt mångsidiga för att användas i vanliga borrmaskiner. Borren är tillverkad i USA.

Kombinationen av ett optimerat Shockzone™-fäste, en beläggning av titanaluminiumnitrid och rapid strike™-spetsar ger dessa stegborr längsta möjliga livslängd och snabbast möjliga borrtid för slagstegborr.

År 2015 var Milwaukee® först med att introducera en serie med stegborrbits som var optimerade för batteridrivna maskiner med höga varvtal, och dessa bits har dominerat på byggplatserna ända sedan dess. I takt med att slagskruvdragare har blivit ett av de mest använda verktygen på dagens byggplatser så har det varit av yttersta vikt att vi utökat vår ledning inom stegborrbits. Därför har vi tagit fram lösningar som är särskilt optimerade för just dessa verktyg.

Våra stegborrbits har designats för längsta möjliga livslängd, och har optimerats med ett ¼” Hex-fäste med SHOCKZONE™ som absorberar alla vridmoment. Tillsammans ger dessa funktioner branschens mest hållbara fäste, som inte går sönder i förtid. Beläggningen av titanaluminiumnitrid (TiAlN) längs med hela bitsgeometrin bidrar dessutom till 5x längre livslängd.

Milwaukee® har förstått att många stegborr går sönder i spetsen, och har därför designat bits med en Rapid Strike™-spets som förebygger vandring. Resultatet är snabba och exakta starter som genererar mindre värme än tidigare. Rapid Strike™-spetsen har dessutom en spårdesign med dubbelspiral så att bitsen kan borra hål dubbelt så snabbt.

Alla bits har dessutom lasergraverade referensmärken för extra bekvämlighet och exakthet. De syns väldigt tydligt medan du borrar, och kommer inte att nötas bort med tiden.

Genom att introducera dessa nya SHOCKWAVE™ Impact Duty™ stegborrbits så visar Milwaukee än en gång upp sitt åtagande att leverera användardrivna tillbehörslösningar som sparar tid och ökar produktiviteten på byggplatsen.

Specifikationer

Stegborrmodeller:
• 48899261 – SHOCKWAVE™ Impact Duty™ stegborr 4-12 mm / 1"
• 48899262 – SHOCKWAVE™ Impact Duty™ stegborr 4-12 mm / 2"
• 48899263 – SHOCKWAVE™ Impact Duty™ stegborr 4-20 mm
• 48899265 – SHOCKWAVE™ Impact Duty™ stegborr 4-30 mm
• 48899266 – SHOCKWAVE™ Impact Duty™ stegborrset (3 st.) – innehåller stegborrsnummer 1, 3 och 4

Vill du ha mer information om SHOCKWAVE™ Impact Duty™ stegborrar kan du se demonstrationsfilmer eller hitta din närmaste butik på www.milwaukeetool.se

youtu.be/zSkW_T7GUc0

LATEST NEWS

- News from the industry
6/19/2019
Volvokoncernen skriver partneravtal med NVIDIA
6/18/2019
Storsatsning i nya lokaler för Ahlsell NorrköpingABB tillhandahåller högeffektsladdning för en ny era av e-mobilitet i SkandinavienNy IT-infrastruktur på Stockholms skolor för säkrare och pålitligare driftInnovation och kraft att förändra – nu satsar vi mot Elfack 2021!Stora förbättringar och framsteg i Lesjöfors ChinaVatten på landet – avlopp och hälsoskydd med ett sinande grundvattenSTEMMER IMAGING fortsätter sin expansionArbetsskador ökar med inhyrd och säsongsanställd personalNytt resultatrekord för Dachser Nordic EC-fläktar med integrerad effektfaktorkorrigeringMitsubishi presenterar Dendo Drive HousePorsche 718 Spyder och 718 Cayman GT4 med sexcylindriga boxermotorerBelysningsexperten Strands: här är årets mest innovativa nyheterJoakim förstärker Merlos servicemarknad.Modernisering och ökat behov av effektivisering största anledningarna till byte av affärssystemBiltema lanserar miljövänligare bärkassarMetod identifierar osynliga skarvar inför lasersvetsningNorton lanserar en rak pneumatisk slipmaskin med mycket kraft i en liten kostymNya Renault ZOE - tar 100 % eldrift till en ny nivåRetursystem Byggpall har stärkts i byggbranschens reviderade riktlinjerUlf Zenk lämnar Lantmännen
6/17/2019
​Säkrare lastning av intermodala enheterNomo förvärvar JokiLaakeriABB-teknik bidrar till Sveriges största solcellsparkSnowflake finns nu tillgängligt på Microsoft Azure GovernmentNy undersökning visar på brister i inventeringen av fastigheters brand- och säkerhetsbehov​Innovation i fokus på Start Up Area Varför behövs miljöhjältar? Vi har 22,5 miljoner anledningar...Preems satsning ger ännu mer grön dieselVäxjö Energi samarbetar med ledande laddoperatörFacit och fusk i SSG Entre undantag inom industrin STIHL MS 500i W tog silver i SkogsElmias Innovation Award 2019 Subaru utvecklar elbilSveriges Byggindustrier välkomnar utredning om kommunala särkravUnderhållsstopp och investeringar hos Smurfit Kappa Piteå”Klimatförändringarna påverkar affärerna” Wibax på BIOBASE konferensSvea Vind Offshore nytt partnerföretag i Power CircleVVS-metoder klar med ny försäljningsanläggning åt PorscheVågleverantören Flintab AB och norska Reknes AS inleder marknadssamarbete ALPINE A110S - Ny sportigare versionTvå elever vid Strömbackaskolan belönade med Bygmastipendiet
6/14/2019
Säkerheten inom laserprocessen är en viktig och global frågaZIWA Mekanisk Tillverkning AB har investerat i en bäddfräsmaskinABB stöttar Sydkoreas grönare framtidSchneider Electric lanserar PowerTag ControlPeab Asfalt vinner 85-miljoners kontraktGodstrafik som bidrar till ökad biologisk mångfaldSmarta logistiklösningen i ArenastadenHolms sopar 144.000 varv runt VätternGrattis Sjöbo till Sveriges största solcellspark!Logger med GPSTvå elever vid Sundsvalls gymnasium belönade med BygmastipendietFord reflekterar över 20 års hållbarhetsarbete i sin årliga rapportEn konferens som gav mersmakÅrets billigaste elveckaSmidig rundstrålande i fler utförandenHelt ny Boeing 777 Freighter utökar DHL:s interkontinentala flottaVolkswagen-koncernen planerar 36 000 laddpunkter för elbilar i EuropaPrototyper i världsklass med skarpt know-howPremiär för SAS nya långdistansplan
Advertisements