SUNDAY, APRIL 21 2019

LATEST NEWS

- News from the industry

Marknadens mest snabborrande och hållbara stegborr

Milwaukee® lanserar stolt marknadens mest hållbara och snabborrande stegborr.
De nya SHOCKWAVE™ Impact Duty™-stegborren levererar marknadens bästa effekt för slagskruvdragare samtidigt som de är tillräckligt mångsidiga för att användas i vanliga borrmaskiner. Borren är tillverkad i USA.

Kombinationen av ett optimerat Shockzone™-fäste, en beläggning av titanaluminiumnitrid och rapid strike™-spetsar ger dessa stegborr längsta möjliga livslängd och snabbast möjliga borrtid för slagstegborr.

År 2015 var Milwaukee® först med att introducera en serie med stegborrbits som var optimerade för batteridrivna maskiner med höga varvtal, och dessa bits har dominerat på byggplatserna ända sedan dess. I takt med att slagskruvdragare har blivit ett av de mest använda verktygen på dagens byggplatser så har det varit av yttersta vikt att vi utökat vår ledning inom stegborrbits. Därför har vi tagit fram lösningar som är särskilt optimerade för just dessa verktyg.

Våra stegborrbits har designats för längsta möjliga livslängd, och har optimerats med ett ¼” Hex-fäste med SHOCKZONE™ som absorberar alla vridmoment. Tillsammans ger dessa funktioner branschens mest hållbara fäste, som inte går sönder i förtid. Beläggningen av titanaluminiumnitrid (TiAlN) längs med hela bitsgeometrin bidrar dessutom till 5x längre livslängd.

Milwaukee® har förstått att många stegborr går sönder i spetsen, och har därför designat bits med en Rapid Strike™-spets som förebygger vandring. Resultatet är snabba och exakta starter som genererar mindre värme än tidigare. Rapid Strike™-spetsen har dessutom en spårdesign med dubbelspiral så att bitsen kan borra hål dubbelt så snabbt.

Alla bits har dessutom lasergraverade referensmärken för extra bekvämlighet och exakthet. De syns väldigt tydligt medan du borrar, och kommer inte att nötas bort med tiden.

Genom att introducera dessa nya SHOCKWAVE™ Impact Duty™ stegborrbits så visar Milwaukee än en gång upp sitt åtagande att leverera användardrivna tillbehörslösningar som sparar tid och ökar produktiviteten på byggplatsen.

Specifikationer

Stegborrmodeller:
• 48899261 – SHOCKWAVE™ Impact Duty™ stegborr 4-12 mm / 1"
• 48899262 – SHOCKWAVE™ Impact Duty™ stegborr 4-12 mm / 2"
• 48899263 – SHOCKWAVE™ Impact Duty™ stegborr 4-20 mm
• 48899265 – SHOCKWAVE™ Impact Duty™ stegborr 4-30 mm
• 48899266 – SHOCKWAVE™ Impact Duty™ stegborrset (3 st.) – innehåller stegborrsnummer 1, 3 och 4

Vill du ha mer information om SHOCKWAVE™ Impact Duty™ stegborrar kan du se demonstrationsfilmer eller hitta din närmaste butik på www.milwaukeetool.se

youtu.be/zSkW_T7GUc0

LATEST NEWS

- News from the industry
4/15/2019
Optimerad avjämningsbalk från RototiltMer AI på civilingenjörsprogrammet i produktion och produktdesign
4/12/2019
Rototilt breddar redskapsprogrammet med kraftfulla rivtänderNy försäljningsdirektör på Volvo Car SverigeNCC får miljardorder för över 200 bostäder på ny ö i Köpenhamn 150 000 bilar riskerar körförbud 1 majVerizon presenterar ny IT-säkerhetsrapport kring insiderhot – så skyddar du din organisationVolvo Cars börjar tillverka XC40 vid fabriken i kinesiska Luqiao där fler märken byggsKobelco visar upp automatiserad grävmaskin och Engcon tiltrotator på BaumaNu öppnar Skansen Baltic Sea Science Center!Stor del av svensk järnmalm bildades i vulkaniska processerNya klimatsmarta batteridrivna häcksaxar för en praktfull häckSchneider Electrics svenska vd tillträder ny roll med ansvar för norra Europa Stor satsning på kompetensutveckling av yrkesverksammaEuropeiska MOTOMAN-robotar rullar ut från fabriken i SlovenienSydsvenskt konsortium testar framtidens elvägarNordisk plastindustri förenas i unik paneldebatt på Plastteknik Nordic.Monitor storsatsar i Sydostasien – anställer fler i SverigeRasmus Linge ny vd för CS LogisticsAlmi Invest investerar i EasyServIKEA är Sveriges mest hållbara varumärke 2019Så går det till att besikta en motorcykelCell PT® - för säker infästning i nya lätta designmaterialSeavus talare på konferens - AI-dagen: AI som stöd för verksamheten, 22 majRekordresultat för BygmakoncernenAnn Krumlinde ny styrelseledamot i VäderstadSopmaskiner från Optimal fortsätter vara en succé på marknadenKungen besökte Apotea i MorgongåvaMitsubishi Outlander PHEV: Sveriges populäraste laddhybrid
4/11/2019
Maximera effekten till hydrauliktillbehör med ADX från CEJNFörvaring gasflaskor – så uppfyller du regler och kravJan Ridfeldt ny vd och koncernchef på Umeå Energi ABLyckad lansering av The Gothenburg Gateway ​Ny standard för miljökostnader – utvecklad i Göteborg Fem stjärnor til Range Rover EvoquePaetronics byter namn till VehcoHög kvalitet på alla forskarutbildningar på Högskolan VästUndervattensrobotar kan lokalisera gifttunnor i ÖstersjönEOS firar 30 år av passion för industriell 3D-printing Världens snabbaste vätgassensor bäddar för ren energiHyundai lanserar privatleasing för sina populära miljö- och familjebilarTarget 3001! - En lättanvänd PCB-mjukvara - Just nu påskrabatt 20% Jernbro förlänger livslängden för styr- och drivsystem med nytt driftsäkerhetsavtalRyobis unika Plattrensare - Rengör uteplatsen blixtsnabbtMaskinExpo nästa för Elise 900 – batteridriven kompaktlastare
4/10/2019
CEJNs Multi-X GII Hydrauliska Multi Koppplingar - Bättre, Starkare, LättareAnders Lindström, lokförare och instruktör, berättar om ett omväxlande arbete OPTIWARE och SICK i IIoT samarbete för ”plug and play”-uppkoppling av tillverkningsmaskinerABB:s snabbladdare bidrar till ett grönare GöteborgVolvo Cars på Techno Classica: Art Deco i rörelse med Volvo PV36Äntligen är Industrimagasinet våren 2019 här!Summ Road Show IBS QMS & TeamcenterNIS-direktivet är IT-chefernas bästa vänBäckebron - Sågverket som älskar det extra krångligaEllevio och Power Circle gör gemensam sak för framtidens elnätKonsultbolaget Exsitec på plats 2 i Powered by People Svenska företaget Blixt Tech vann i internationella tävlingen Startup Energy TransitionABAX blir partner med Hitachi och levererar komplett IoT-lösning till bygg- och entreprenad-branschenMiljardprojekt för digitalisering av europeisk industriEnergibesparingar och reducerat underhållsbehov med fläktväggsapplikation i stor biograf i SingaporeSchneider Electrics Easy UPS 3S nominerad i Elfack Design Award
Advertisements