LATEST NEWS

- News from the industry

Lugn och ro med skärmväggar

Blockera oönskat ljud med skärmväggar från AZ Design

Vikten av att blockera ljud


Om du har en delad arbetsplats är du säkert införstådd i hur viktigt det är att försöka blockera och absorbera ljud. När du arbetar med många andra omkring dig är det lätt att få nedsatt fokus. Det kan handla om tangentbordsklick, telefonsamtal eller radioprogram som stör. Även om det inte rör sig om en särskilt hög ljudnivå, vet vi idag att denna typ av oljud kan leda till ohälsa. Detta märks bland annat om du blir tröttare än vanligt av att arbeta i buller jämfört med om det är tyst.

Det går att använda exempelvis hörlurar för att stänga ute en del av ljudet, men alla är inte lika bra på att säga till när de störs av vissa ljud. Därför är det bättre att blockera ljud med hjälp av en skärmvägg eller golvvägg.

Skärmväggen gör mer än att blockera ljud


I grunden är skärmväggen en vägg där det egentligen skulle ha varit tomrum. Dess egentliga område är att blockera oönskade ljud, men det finns fler användningsområden med skärmväggar. Väggen fungerar också som en plats där du kan hänga upp personliga saker som bilder och lappar. Det blir ett privat utrymme där ingen annan ser vad som finns på insidan av din vägg. Det går även bra att hänga upp olika typer av förvaring, vilket frigör utrymme på skrivbordet.

Insyn är något som många upplever som obehagligt, särskilt när folk tydligt ser vad du arbetar med på din skärm. Många upplever det som känsligt att vem som helst kan se vad du gör på din dator. Väggskärmen skapar en tydlig avgränsning och tar i de flesta fall bort obehaget av att andra kan se vad du jobbar med.

Vart hittar jag bra skärmväggar till kontoret?


Att hitta den perfekta skärmväggen är kanske inte den lättaste uppgiften. AZ Design har ett brett sortiment av golv- och skärmväggar av hög kvalité. De har även en gedigen köpguide som du kan använda dig av för att se till att du verkligen hittar rätt skärmvägg. För att göra ditt kontor komplett, hittar du ett brett sortiment av kontorsutrustning som du kan komplettera dina skärmväggar med!
Contact information
Mailing address
Träff­gatan 2
13644 Handen
Region
Stockholm
Stockholms county
Sweden
Organization id:
556777-4319
Founded: 2009
Employees: 7
English description is missing, swedish description below.

Välkommen till AZ Design!

MÖBLER OCH INREDNING FÖR OFFENTLIG MILJÖ (B2B)Skräddarsydda möbler online
2009 startades AZ Design av grundaren Andreas Zwahlen. Med gedigen erfarenhet och kunskap inom möbeldesign erbjuder vi nu ett av Nordens största sortiment av möbler och inredning för offentliga miljöer. Det innebär bland annat restauranger, konferenser, hotell och kontor. Företaget är en stark aktör inom business-to-business (B2B).

Hos oss hittar du ett enormt utbud av högkvalitativa produkter för både inne- och utemiljö till marknadens bästa priser och med korta leveranstider. I vår webshop hittar du bland annat ett enormt utbud av restaurangmöbler, konferensmöbler och kontorsmöbler. Totalt finns det över 5000 produkter. Vi riktar oss till företag och organisationer inom hela Norden.

105 % PRISGARANTI
Hos AZ Design får du alltid 105% prisgaranti på våra redan låga priser. Detta innebär att om du hittar våra produkter till ett lägre pris någon annanstans, så lägger vi oss 5% under deras pris.

ÅRETS SUPERFÖRETAG 2019, 2020
AZ Design har av Veckans Affärer och Bisnode utsetts till "Superföretag 2019" och även "Superföretag 2020". Kriterierna för att komma med på listan är mycket höga. Företaget ska under minst 4 år i rad ha uppnått höga krav på ökad tillväxt, lönsamhet och avkastning på kapital som krävs för att komma in på listan.

Contacts

Andreas Zwahlen
08 - 660 20 30
0709-28 71 62
Marie Nilsson
08 - 660 20 30
Stefan Bölke Göthe
08 - 660 20 30
Vendela Hult
08 - 660 20 30

LATEST NEWS

- News from the industry
11/25/2022
Städfirma Helsingborg Eitech installerar ny laddningsinfrastruktur Peab först i Sverige med smarta sensorer Upptäck LEMO:s banbryt­ande High speed-kontakterSå vinner du det psykologiska spelet
11/24/2022
PS Auction säljer stor maskinpark på auktionAJ Produkter fortsätter tillväxtresanPress & Metall i Hjo investerarABB lanserar ett Energy Management-system för grön vätgasIndustrijobb utomlands
11/23/2022
Trygg plåt fortsätter att växaABB investerar i TallarnaClemondo ställer ut på AutomässanEn mässa i hållbarhetens teckenNya testkablar från Stäubli
11/22/2022
Kan CAM-system bidra till bättre miljö?En ny marknad växer framVåra specialister blir ännu bättre!Överens om att gemensamt undersöka lösningarFrån mötesapp till kommunikations­plattform
11/21/2022
Experten om de nya eldrivna maskinerna Bättre hälsa och säkerhet inom trävaruindustrinÖkad oro för IT-attackerFörändring i Stora Ensos koncernledningNimos måleriavdelning fördubblar produktionen