LATEST NEWS

- News from the industry

Logisnext Sweden lanserar ny ståstaplare

Antagligen den bästa på marknaden
I mitten av april lanserade Logisnext Sweden en helt ny serie av ståstaplare, AXiA EX, under varumärket Mitsubishi Forklift Trucks. Med både nya och förbättrade funktioner maximerar de nya truckarna effektiviteten i lagerutrymmen.

– Om du vill öka produktiviteten så är vår nya generation ståstaplare det perfekta valet, säger Harri Puronen, Product Manager för Logisnext Sweden AB.

Förbättrad ergonomi, högre prestanda och optimerad säkerhet – det är några av uppdateringarna i Mitsubishi Forklift Trucks nya serie av ståstaplare, AXiA EX. Den 13 april hölls den officiella lanseringen och truckarna är nu tillgängliga världen över. När den nya serien utvecklades var målsättningen att kunna erbjuda en hög prestanda i trånga utrymmen; med en kapacitet på upp till 2.0 ton och med lyfthöjder upp till 7.0 meter ger ståstaplarna den flexibilitet som behövs i alla miljöer – oavsett storlek. Truckarna har en ny ergonomisk justerbar ratt, reglagen är intuitiva och lättillgängliga och med ett smalt kompakt chassi med god sikt, vilket gör den exceptionellt smidig att manövrera.

– Den här serien har allt som du behöver för att kunna utföra ditt arbete säkert och effektivt, säger Harri Puronen och fortsätter:

– Det känns jättekul att vi äntligen kan lansera AXiA EX. Vi har arbetat med det här projektet i många år vilket gör det ännu roligare att vara i mål. Ståstaplarna som vi hade innan var i vårt tycke marknadens bästa och nu har vi en ännu bättre, det säger en hel del.

Bättre lagerhantering
AXiA EX är särskilt utformad för ökad säkerhet, ergonomi och effektivitet, Operatörerna står skyddade i trucken vilket ökar säkerheten för föraren. Designen gör även att föraren kan arbeta i en mer avslappnad position, och med många andra smarta säkerhetsfunktioner som ”Intelligent Cornering System” och med det förbättrade stabilitetssystemet gör AXiA EX-staplaren ett smart val.

– De ergonomiska aspekterna i kombination med den ökade prestandan gör den här truckserien till den bästa som finns. AXiA EX-truckarna. Bara en sån sak gör att du kan effektivisera ditt arbete markant, säger Harri Puronen innan han avslutar:

– Det har gått några veckor nu sedan vi officiellt lanserade AXiA-serien och mottagandet har varit bra. Nu ser vi fram emot att fler ska ta del av truckarna och få möjligheten att optimera sin lagerhantering.

Håkan Hall
CEO
Scandinavia
hakan.hall@logisnext.eu

LATEST NEWS

- News from the industry
6/20/2022
En av Gold Sweden’s Best Managed CompaniesDen mest kraftfulla dammsugaren* från MieleWenaas AS etablerar sig i SverigeNya rapporter ger djupare insikt om hybridarbete
6/17/2022
Höj trycket lokalt med hjälp av tryckluftClemondo satsar på miljövänliga produkterNu ska Dalarna locka fler utländska investerare20 företag får utmärkelsen Sweden’s Best Managed Companies 2022Elektrifiering av bioraffinaderier ger flerfaldig produktionsökningAudi gör det lättare att ladda elbilenNy bläckstrålemärkning till OEM Electronics maskinparkIndustrins förutsättningar inför avtalsrörelsenEaton utökar samarbetet med MicrosoftMiljonstöd möjliggör återvinning av komplex plast Sigma Technology lanserar ett nytt företagCisco presenterar lösningar för smartare, enklare nätverkNy injektionspistol sparar både arbetstid och resurser
6/16/2022
Förstå PulverbäddsfusionsteknikSvenska Mässan Gothia Towers satsar på solcellsanläggningSchneider Electric rankas på andra platsSnabbväxande installationsföretag med många strängar på sin lyraNy funktion möjliggör nätverkande kring Zoom-eventsElmopeder går undan nuCarlsberg elektrifierar lagertransporterna i HallandLambertsson växlar upp med förnybart bränsleBYGG.se lanserar ny offerttjänst för hantverksarbetenNio nya projekt vässar svensk 2D-branschRenta förenas med norrländska L E MaskinStorskalig odling av mikroalger Unit4 förvärvar danska Scanmarket
6/15/2022
ABB-robotar lyfter produktivitet och hållbarhet på Fårbo Mekaniska Omvänd osmos – StapelbarNy landschef för Ahlsell SverigeMimecast har köpts upp av riskkapitalbolaget Permira Sökmotorn för möbler och inredning i Sverige - FAVIFlyttstädning och annan städning för företagetHelsingborg startar Sveriges första kommunala AI-labbNy utbildning säkrar hållbara affärer i Sydsveriges näringslivElever på Järfälla gymnasium tilldelas BygmastipendietTranpenad förvärvar Eyes4workUltimo ledare inom EAM-teknologiNy Castrol studie i Norden kring nästa bilköpStor skillnad på epostskydd bland nordiska företag Peab utför renoverings­projekt för Helsingfors UniversitetssjukhusTaigatechs AI-lösning redo för marknadenJoanna odlar i ett Elfa-system!
6/14/2022
CAD-Design blir vanligare och vanligareVolvo CE påbörjar testning Ny lasertrackerplattform med ultralång räckviddBättre fiskelycka tack vare hållfast LesjöforsdetaljF-Secures nya allt-i-ett-skydd förenklar säkerheten Lambertsson etablerar nytt kundcenterNP Nilsson förvärvar och växer inom industriellt byggandeNu möts internationell gruvindustri i SkellefteåDigitaliseringen har fått yrkeshögskolan att satsa på fler programmerareOmedelbara offerter på CNC-bearbetningHydroscand Group AB förvärvar Anderstorp Hydraulik ABZipforce lanserar en ny generation portabla elmotorer för cyklarNya allroundmaskiner för effektiv palltransportVärldsledaren inom värmepumpar storsatsar på den svenska marknaden
6/13/2022
Optimal lösning – det är målet för varje projektABB visar upp framtiden för processautomation