SATURDAY, SEPTEMBER 21 2019

LATEST NEWS

- News from the industry

Klätterteknik investerar i fritid

Klättertekniks grundare och VD, Magnus Nordström, ser många fördelar med att bidra till ett mer aktivt liv för sina kollegor.
– Min vision av en bra arbetsplats är en plats där människor verkligen trivs och har skoj. För att lyckas med det krävs det mer än att ha trevliga kollegor berättar Magnus.

Listan, på vad som får människor att trivas på en arbetsplats kan göras lång. Den rymmer allt från personlig utveckling till att ha intressanta arbetsuppgifter. Det som nu Magnus vill uppmärksamma är balansen mellan arbete och fritid.

– Jag är övertygad att man behöver få tid och möjlighet till att utöva sin passion och hobby, för att trivas både på sitt jobb och privat. Allt hänger ihop, säger Magnus. En ”ventil” för återhämtning ger gladare kollegor, bättre stämning på jobbet och det går hand i hand med högre produktivitet och nöjda kunder.

Det är inte bara Klätterteknik som ”vuxit upp” under de sista 10 åren, medarbetarna har också sett sina liv förändras. Familj, barn, hus, större ansvar, högre arbetsbelastning och mer därtill gör ofta att ”ventilen” bortprioriteras och risken för att man hamnar i en nedåtgående spiral, som påverkar både jobb och fritid ökar.

– Genom att stödja två kollegor som är duktiga på att ta sig tid för sin passion och göra det möjligt för andra att följa dem, hoppas jag kunna inspirera fler medarbetare, men även våra följare i sociala medier, att göra samma sak, säger Magnus. Därför kommer vi en tid framöver kunna följa Aleksandar och Christian när det utövar sina passioner.

Aleksandar ställer i år upp i äventyrstävlingarna NIAR Ragnarök och Valhalla och Christian, som spenderar större delen av sin lediga tid på en cykel, förbereder sig för Cape Epic 2020.

LATEST NEWS

- News from the industry
9/12/2019
ITU-programmet får vara kvarTobias Håkansson blir ny regionchef för distrikt ÖresundHager har förstärkt försäljningsteamet i väst med ett par strategiskt viktiga rekryteringarNy undersökning från LTH visarPatrik Settlin utses till ny vd för LitiumPSA:s el- och hybridoffensiv – de första svenska priserna klaraHenkel Norden inleder samarbete med KW PartsKonjunkturvändningen är näraKlimatomställning och kompetensförsörjning i höstens regeringsförklaringAirmees cargocyklar breder ut sig över Stockholm Ökad automation och digitalisering med hjälp från Prevas och RobotlyftetABB inleder byggnation av ny robotfabrik i ShanghaiNy varumärkesprofil för Volkswagen TransportbilarIAAM Sverige arrangerar European Advanced Materials Congress
9/11/2019
Viktigare än någonsin att nätverka på mässgolvetFatpump – Bästa tipsen för ett bra köpStålåret 2019: Nu laddar vi omBesiktningstekniker till Opus i AkallaVälsmord hydraulikinspiration i Borlänge 23-24 oktoberProduktnyhet September 2019 - SortimentväskaRamirent blir totalleverantör till NCC:s bostadsprojekt i ÄngelholmSizes ingår partnerskap med Business Arena StockholmSTIHL invigde expansion av det nordiska huvudkontoretebm-papst lanserar nya fläktar för kommersiella fordonLand Rover Defender - Ikonen är tillbakaEngcon ökar sin omsättning för nionde året i rad BMW visar upp nyheter på IAA Cars i FrankfurtStena Recycling är officiell partner till ASAPRacing och konceptbilarVärldspremiär för Volkswagens nya elbil ID.3
9/10/2019
VBN Components finalist för tyska MM Maschinenmarkts innovationsprisThomas Johansson ny affärsområdeschef för Energi och Industri VästEnkel rörbearbetningGöranssons Maskiner AB i Staffanstorp samarbetar med Beck Maskin Sverige ABPeab bygger nya Storbron i SundsvallBränslecellsdriven dragtruck för framtidens flygplatslogistikNy miljöcontainer unik i att uppfylla uppdaterade krav Diac satsar på framtiden Jobbprognos för svensk industri bland de svagare i Europa​600 byggnadsvårdsexperter räddar miljönAbkati förstärker säljkåren i StockholmNya Hilti DSH 600-X motorkapMexichem - som Wavin är en del av - blir Orbia: To Advance Life Around the WorldFord kommer sälja fler elbilar än diesel- och bensinbilar tillsammans år 2022Nya produkter på ny mark När du vill ha raka svar! FLEX nya digitala vattenpass är här!Vad har olja, solpaneler, lithiumbatterier och en kompisklubb gemensamt?​Mobileye – förarens extra ögonEfterlängtad sliphjälp - ONE+ Batteridrivna FingerslipSnabbare produktion med konverterad nonwoven!Hager stärker sin säljorganisation med Jonas Becker Pressinbjudan: Advanced Biofuels Conference
9/9/2019
Kompakt smartness i ÖvikLesjöfors goes to HollywoodABB öppnar nytt högeffektslabb för lågspänningsprodukterLuna lanserar handverktyg för smidigare säkring Besök Diac Metal AB på Elmia underleverantörsmässaRiksarkitekten – starkt dragplåster till mässan Nordic Property ExpoConrad Elektronik erbjuder nu smidiga inköpslösningar för företagRollco firar 20 år!Sportkläder i återvunnen plast från havet vinner Textilias miljöstipendium 2019 Thermotransferskrivare för industriella applikationer
Advertisements