THURSDAY, JUNE 20 2019

LATEST NEWS

- News from the industry

Klätterteknik investerar i fritid

Klättertekniks grundare och VD, Magnus Nordström, ser många fördelar med att bidra till ett mer aktivt liv för sina kollegor.
– Min vision av en bra arbetsplats är en plats där människor verkligen trivs och har skoj. För att lyckas med det krävs det mer än att ha trevliga kollegor berättar Magnus.

Listan, på vad som får människor att trivas på en arbetsplats kan göras lång. Den rymmer allt från personlig utveckling till att ha intressanta arbetsuppgifter. Det som nu Magnus vill uppmärksamma är balansen mellan arbete och fritid.

– Jag är övertygad att man behöver få tid och möjlighet till att utöva sin passion och hobby, för att trivas både på sitt jobb och privat. Allt hänger ihop, säger Magnus. En ”ventil” för återhämtning ger gladare kollegor, bättre stämning på jobbet och det går hand i hand med högre produktivitet och nöjda kunder.

Det är inte bara Klätterteknik som ”vuxit upp” under de sista 10 åren, medarbetarna har också sett sina liv förändras. Familj, barn, hus, större ansvar, högre arbetsbelastning och mer därtill gör ofta att ”ventilen” bortprioriteras och risken för att man hamnar i en nedåtgående spiral, som påverkar både jobb och fritid ökar.

– Genom att stödja två kollegor som är duktiga på att ta sig tid för sin passion och göra det möjligt för andra att följa dem, hoppas jag kunna inspirera fler medarbetare, men även våra följare i sociala medier, att göra samma sak, säger Magnus. Därför kommer vi en tid framöver kunna följa Aleksandar och Christian när det utövar sina passioner.

Aleksandar ställer i år upp i äventyrstävlingarna NIAR Ragnarök och Valhalla och Christian, som spenderar större delen av sin lediga tid på en cykel, förbereder sig för Cape Epic 2020.

LATEST NEWS

- News from the industry
6/17/2019
Ny undersökning visar på brister i inventeringen av fastigheters brand- och säkerhetsbehov​Innovation i fokus på Start Up Area Varför behövs miljöhjältar? Vi har 22,5 miljoner anledningar...Preems satsning ger ännu mer grön dieselVäxjö Energi samarbetar med ledande laddoperatörFacit och fusk i SSG Entre undantag inom industrin STIHL MS 500i W tog silver i SkogsElmias Innovation Award 2019 Subaru utvecklar elbilSveriges Byggindustrier välkomnar utredning om kommunala särkravUnderhållsstopp och investeringar hos Smurfit Kappa Piteå”Klimatförändringarna påverkar affärerna” Wibax på BIOBASE konferensSvea Vind Offshore nytt partnerföretag i Power CircleVVS-metoder klar med ny försäljningsanläggning åt PorscheVågleverantören Flintab AB och norska Reknes AS inleder marknadssamarbete ALPINE A110S - Ny sportigare versionTvå elever vid Strömbackaskolan belönade med Bygmastipendiet
6/14/2019
Säkerheten inom laserprocessen är en viktig och global frågaZIWA Mekanisk Tillverkning AB har investerat i en bäddfräsmaskinABB stöttar Sydkoreas grönare framtidSchneider Electric lanserar PowerTag ControlPeab Asfalt vinner 85-miljoners kontraktGodstrafik som bidrar till ökad biologisk mångfaldSmarta logistiklösningen i ArenastadenHolms sopar 144.000 varv runt VätternGrattis Sjöbo till Sveriges största solcellspark!Logger med GPSTvå elever vid Sundsvalls gymnasium belönade med BygmastipendietFord reflekterar över 20 års hållbarhetsarbete i sin årliga rapportEn konferens som gav mersmakÅrets billigaste elveckaSmidig rundstrålande i fler utförandenHelt ny Boeing 777 Freighter utökar DHL:s interkontinentala flottaVolkswagen-koncernen planerar 36 000 laddpunkter för elbilar i EuropaPrototyper i världsklass med skarpt know-howPremiär för SAS nya långdistansplan
6/13/2019
Volvo Cars och Uber presenterar produktionsbil som är redo för självkörandeBrist på byggställningar bakom rekordförsäljningCEJNs snabbkopplingar med NFC-identifiering för motorprovningMora CNC har investerat i sin 5:e Biglia svarvSkanska säljer kontorsprojektet Juvelen i Uppsala till Vasakronan för drygt 560 miljoner kronor Söderberg & Haak växer med generalagentur för BomagAliaxis avyttrar sin keramiska verksamhet till kyocera fineceramicsNy Augmented Reality funktion i Solid Edge ger bättre visualisering av design och underlättar samarbeten.Rejlers flyttar in i Midrocs fastighet The Edge, MalmöMaskinia visar upp hela sitt breda sortimentVeras första uppdragKlart för byggstart av batterifabrikenFjärrstyrning av autonoma fordon möjligt tack vare 5G-nätetSnabbare fuktmätning underlättar handeln med trädbränsleBlåkläder producerar med hjälp av solenVolkswagen investerar i NorthvoltIT-säkerhet i industrinFem Instalcobolag i gemensamt uppdrag i VästeråsVälj säsongens hållbara och skönaste T-shirtsBella Hedbom från Einar Mattsson nominerad till Årets unga fastighetskvinna
6/12/2019
Nomo lanserar tillsammans med premiumtillverkaren NTN-SNR, KIZEI - det första plåttätade sfäriska rullagret på marknaden. ABB Azipod® elektriska framdrivningssystem kan spara 1,7 miljoner dollarVi söker en servicetekniker till VästkustenABS Wheels utökar serien med transportfälgar Här är nya BMW 3-serie Touring – snart som plug-in hybridSmart uppvärmning av bussar sparar energi motsvarande två vindkraftverk
Advertisements