WEDNESDAY, MAY 22 2019

LATEST NEWS

- News from the industry

KIMO AB har öppnat upp ett nytt lager i Stockholm

Stockholm blir nu ett hämtlager av mätinstrument rikare.
Hämtlagret finns i KIMO Instruments lokaler i Kungens Kurva Stockholm. Nära avfart 151 från E4/E20 med en stor gratisparkering precis utanför huset är det enkelt och smidigt att hämta upp sin beställning. Beställ i webbshopen och kom förbi och hämta samma dag.

”Vi vill vara lättillgängliga och göra köpcykeln enkelt och snabb för kunden. Där ligger baktanken med placeringen i Kungens Kurva som är lätt att åka till samt bra med parkeringsmöjligheter. Då många av våra kunder finns i Stockholm känns detta som en satsning som kommer gynna många”, säger Stefan Bengtsson, VD.

Nu finns därmed både KIMO Instruments kalibreringslab samt lager i Stockholm med lätta möjligheter att besöka vid både hämtning och lämning av instrument samt hämtning av nyinköpta produkter. KIMO finns även i Göteborg med ett säljkontor.

Adressen för det nya lagret är:
KIMO Instrument Lager
Jägerhorns väg 10
141 75 Kungens Kurva

KIMO Instrument Sverige AB säljer och kalibrerar mätinstrument inom VVS och Industri.

För mer information, kontakta KIMO Instrument Sverige AB på 031-13 49 80.

Länk till film: www.youtube.com/watch?v=uQ2KQPd8AfM
Contact information
Mailing address
Uggledals­vägen 15
42740 BILLDAL
Region
Göteborg
Västra Götalands county
Sweden
VAT number:
556663-3169
Founded: 2004
Employees: 9
Välkommen till Kimo Instrument Sverige AB

Kimo Instrument säljer mätinstrument för industri, VVS och bygg. Exempel på instrument i vårt sortiment är: Fuktmätare, tryckmätare, värmekamera, avståndsmätare, temperaturmätare, varvtalsmätare, ljudmätare, luftflödesmätare, lufthastighetsmätare, fuktgivare, temperaturlogger, fuktlogger, CO2-mätare m m.

Alla våra produkter finns i vår webshop som ständigt uppdateras med nyheter. Här kan ni beställa era produkter och få leverans inom 24 timmar samt betala med faktura eller kort, vad som passar er bäst. Där finns även övrig information om utbildningar, våra event och annan information om företaget samt en chat där ni kan skicka frågor om sådana uppkommer.

Hämtlager finns i våra nya lokaler i Billdal. Parkering precis utanför huset så det ska vara enkelt och smidigt för våra kunder. Beställ i webbshopen och kom förbi och hämta varorna hos oss. I Stockholm, Kungens Kurva ligger vårt nyöppnade kalibreringslab. Lämna ert instrument på plats eller skicka det till oss.

Kontakta oss - Vi hjälper dig välja rätt instrument!

Agents

CS Instruments, Germany (General agent)
CS Instruments är ett tyskt tillverkningsföretag som är specialiserade på produkter för tryckluftssystem. I sortimentet finns produkter för flödesmätning, daggpunktsmätning, tryckmätning i tryckluftssystem. CS Instruments energiloggersystem är anpassade för energiövervakning enligt ISO 50001.
FLIR, Sweden
FLIR Systems är världsledande tillverkare av värmekameror. Produkter används och gör nytta inom mängder av applikationer runt om i världen. Som pionjär på marknaden för kommersiella värmekameror har FLIR levererat kameror till forskning, industri, polismyndighet och militär i över 50 år. Från förebyggande underhåll, tillståndsövervakning, icke-förstörande provning, forskning och utveckling, medicinsk vetenskap, temperaturmätning och termiska tester till polisarbete, övervakning, säkerhet och processkontroll erbjuder FLIR marknadens bredaste utbud av värmekameror såväl för nybörjare som för proffs. Med en väl utbyggd representation och många års erfarenhet bakom sig, erbjuder FLIR sina kunder oöverträffad service, marknadens bästa tekniska supportprogram och utbildning i världsklass för värmekameror och IR-system.
KIMO, France (General agent)
Kimo tillverkar och säljer mätinstrument för professionell användning inom industri och VVS, och har gjort så i 30 år. Tillverkning sker i huvudsak i Kimo:s ISO-certifierade fabrik i Frankrike. Alla komponenter och sensorer är av mycket hög kvalitet och varje instrument genomgår omfattande datoriserade tester för att garantera angiven noggrannhet. Spårbara kalibreringscertifikat medföljer instrumenten som standard.
Protimeter, USA
Protimeter är en av väldens största tillverkare av fuktmätare till byggindustrin. Genom ett stort sortiment av instrument och tillbehör så finns det produkter för alla behov när det gäller mätning av materialfukt, fuktkvot och fuktindikering för lokalisering av fuktskador i byggnader. Protimeter är väl beprövade instrument och produkterna är välkända för att ge pålitliga och noggranna mätresultat.

Contacts

Stefan Bengtsson
08-556 46600
Info@kimo.se
031-13 49 80
031-13 49 80
Linda Palm
-

LATEST NEWS

- News from the industry
5/17/2019
Global Safety DayRusning efter nya motorsågen MS 500iKlätterteknik investerar i fritid Stölder på byggarbetsplatser har ökat med 60 procentAnslut kablar upp 185 mm2 med Power-Turn-anslutningFord Mustang firar 55 år som nummer ett Samarbete med Citroën i samband med deras 100-årsjubileum för att leverera självkörande elektrisk mobilitet Comfort-bolaget Wiiks Rör i Storvik – utsedd till Sveriges bästa VVS-företag!Starka resultat under första kvartalet i Schneider Sustainability ImpactIKEA går med i Solelkommissionen Förvaltning av elnätstillgångarScandbio förhandlar om upphörd verksamhet vid fabriken i VaggerydHöga personalkostnader en stor utmaningLivsmedelsindustrins fem viktigaste frågor inför EU-valetNy VD och koncernchef i GAROPeter Flyckt tillträder som ny vd för Midroc MechanicalNytt samarbete mellan Funkwerk och Malux har etableratsAssemblin bakom unik cleantechanläggningInternationell gruvkonferens till SkellefteåHydroscand finansierar en bättre IT-miljö för elever i Sydafrika
5/16/2019
Wåhlins Skärteknik AB investerar i en laserskärmaskin från Bystronic.Nu rullar den självkörande lastbilen på allmän vägLesjöfors köper holländska fjäderföretagen Tribelt och De SpiraalPeab Asfalt vinner kontrakt i Växjö kommunTre nya kursnyheter till hösten inom plastsvetsningBerendsen lanserar 2018 års hållbarhetsrapport E.ON förvärvar CoromaticScantruck drar till skogsArtificiell intelligens eftertraktad innovation Vattenfall tar plats i styrelsen för Swedish Green Building CouncilMercedes-Benz Trucks årets generalagent för andra året i radDubbelvinst för Sweco när järnvägen i Boråsområdet ska rustas uppÅngströmlaboratoriet vid Uppsala universitet expanderarÖkat antal lastbilstransporter i inrikestrafikenFerry Svan och Emil Hansson laddar för rekord i Champions Trophy och Rookie-VM ebm-papst fläktserie AxiBlade utökasNya Opel Movano - med hög säkerhet och flexibilitetVolvo omkörd på topplista för begagnade bilarVilka av de 10 finalisterna vinner årets viktigaste elbilspris? Carin Stoeckmann ny ordförande för Sveriges Byggindustrier
5/15/2019
Intercut förstärker sin avdelning för eftermarknadDigitalisering, AI och innovationsfokus på VitalisSuccéstart för EdmoLift i DanmarkPolestar 2 världsturné kommer till Europa Besiktningstekniker till Opus i KarlskronaSju steg som framåtblickande företag tar i sin digitaliseringsresa Volvo Car Group tecknar avtal med CATL och LG ChemVärmlandsföretaget Cellcomb gläds åt unikt EU-stödCramo AB och Besqab AB förnyar sitt mångåriga samarbeteBilfinger erhåller order för FUCHS-koncernens expansionNya BMW 8-serie Gran Coupé – här är första glimtenHydroscand lanserar SlangExpress MCKiwa Inspecta går samman med FORCE Technology Sweden FIA-studie oroas över tillgång till fordonsdatanCanon visar innovationer inom storformatsgrafik på FESPA 2019Viktiga beslut för Volkswagen-koncernens framtid
5/14/2019
Enad förändringskraft bland utställare och besökare under årets ElfackVilka utmaningar finns inom gängning?Konfigurera och beställ slangsatser för CEJNs högtryckshydraulikLKs svenska logistikcenter blir koldioxidneutraltGlobala samhällstrender gynnas av 3D-printingVärldens första sollcellsdrivna passagerarbil är här
Advertisements