LATEST NEWS

- News from the industry

Jungheinrich tecknar ram­avtal med Försvarsmakten

Ramavtal för leverans av truckar och truckservice
Försvarsmaktens yttersta uppgift är att bevara landets frihet och skydda rätten för medborgarna att själva välja hur man vill leva. Svenska försvaret hjälper även andra nationer där det finns konflikter, bland annat för att öka Sveriges egen säkerhet. Försvarsmakten har en viktig roll även i fredstider. Genom att hela tiden utveckla sin verksamhet och öva den militära förmågan skapas en stabil vardag för alla som bor i Sverige.

Försvarsmakten har upphandlat ramavtal för anskaffning av flera olika typer av truckar. Från ledstaplare till motviktstruckar, vilka ska användas för freds- och insatsproduktion.

- Miljön där truckarna används är normalt traditionella förråd och lagerutrymmen både över och under jord, utomhus och inomhus men även ombord på fartyg, säger Lars Eriksson, strategisk inköpare vid Försvarsmakten.

För att upprätthålla att Försvarsmaktens maskinpark alltid är funktionsduglig har även underhåll, reservdelar och tillbehör till alla olika typer och fabrikat av truckar upphandlats.

- Regelbunden service och underhåll på vår materiel är en viktig del för oss i att skapa en trygg arbetsplats, säger major John Hamrin vid Arméstaben, Försvarsmakten.

- Jungheinrich har dagligen arbetat för hög kvalitet och säkerhet i våra produkter, tjänster och processer - i över 60 år. Ramavtalet med Försvarsmakten visar på ett förtroende för vår förmåga att leverera truckar och truckservice som håller hög tillförlitlighet och flexibilitet, säger Carsten Duus, VD för Jungheinrich i Sverige.

Avtalet möjliggör en samordnad och enad leverans såväl av truckar som truckservice, till alla Försvarsmaktens platser där truckar används.

- Vi får som enda leverantör det fulla ansvaret för att det svenska försvarets truckar alltid rullar, över hela Sverige, konstaterar Joakim Klintestam, försäljningsdirektör för Jungheinrich i Sverige.


Malin Millnert
Marknadsansvarig Jungheinrich Svenska AB
malin.millnert@jungheinrich.se
0705-89 99 08

LATEST NEWS

- News from the industry
4/11/2024
Sjöö Sandström expand­erar med ny säljareLantbrukarna pressade av låg lönsamhetKia presenterar uppdaterad elbilsstrategi
4/10/2024
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
4/9/2024
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN
4/8/2024
Tre starka varumärken Nyhet! ENUX NordicMiljövänligt byggmaterial kan vinna forsknings-SMNu bildas Nordens ledande expert BOLIST Byggstart är tillbaka
4/4/2024
Officiell återförsäljare av RotoclearXometry Förbättrar med Xometry.ProSG Maskin firar 60 årHMS Networks och Red Lion Controls samarbetarÖver 54 miljarder cookies på dark web