LATEST NEWS

- News from the industry

Fujitsu implementerar molnanalyser

För datadriven ledningsstrategi
Qliks molnanalyser gör det möjligt för teknikjätten att övergå till en prediktiv förvaltningsstrategi och samtidigt tillämpa insikter från ständigt tillgängliga data.

Qlik® tillkännager i dag att Fujitsu har implementerat Qlik för att påskynda sina dataomvandlingsprocesser och möjliggöra datadriven affärsverksamhet i hela organisationen.

Fujitsu, ett av Japans ledande teknikföretag, stärker sin datahanteringskapacitet genom att implementera ett standardiserat tillvägagångssätt för hantering, insamling och användning av data som en del av sitt syfte att "göra världen mer hållbar genom att bygga förtroende i samhället genom innovation".

Fujitsu har implementerat Qlik till 40 000 av sina användare, vilket utgör cirka 33 procent av företagets 120 000 anställda världen över. Detta för att möjliggöra en miljö där de anställda snabbt kan få insikt från data och främja en datadriven kultur i hela organisationen. Dessutom kommer Qlik hjälpa Fujitsu att utöka dessa möjligheter för att möjliggöra dataintegration i realtid.

Fujitsu strävar efter att förstärka sin strategi för omvandling av data och analys, vilket möjliggör aktiv intelligens med hjälp av de resultat och den kunskap som företaget har fått inom infrastrukturutveckling, intern kulturförändring och utveckling av mänskliga resurser för att uppnå datadriven förvaltning i realtid.

- Vi har inrättat ett 'Data Analytics Center' för att leda datadriven förvaltning inom hela Fujitsu-koncernen och för att främja 'OneData'-programmet som en plattform för att förespråka dataanvändning. Riktningen och den framtida potentialen för aktiv intelligens som realiseras av Qlik är i linje med våra åtgärder för att stärka datadriven hantering, och vi rekommenderar varmt Qlik, säger Yuzuru Fukuda, CIO och biträdande CDXO på Fujitsu.

Hiroshi Imai, Country Manager för Qlik Japan, anser att den här implementeringen bara är början på Fujitsus ansträngningar att stärka sin datastrategi med Qlik och säger:

- Vi är glada över att Fujitsus användning av Qlik för att uppnå ett tillstånd av kontinuerlig intelligens från aktuell information i realtid stödjer deras behov av datadriven hantering. Qlik kommer att fortsätta att stödja Fujitsu med de senaste lösningarna för att främja företagets integrerade datastrategi.

LATEST NEWS

- News from the industry
11/25/2022
Städfirma Helsingborg Eitech installerar ny laddningsinfrastruktur Peab först i Sverige med smarta sensorer Upptäck LEMO:s banbryt­ande High speed-kontakterSå vinner du det psykologiska spelet
11/24/2022
PS Auction säljer stor maskinpark på auktionAJ Produkter fortsätter tillväxtresanPress & Metall i Hjo investerarABB lanserar ett Energy Management-system för grön vätgasIndustrijobb utomlands
11/23/2022
Trygg plåt fortsätter att växaABB investerar i TallarnaClemondo ställer ut på AutomässanEn mässa i hållbarhetens teckenNya testkablar från Stäubli
11/22/2022
Kan CAM-system bidra till bättre miljö?En ny marknad växer framVåra specialister blir ännu bättre!Överens om att gemensamt undersöka lösningarFrån mötesapp till kommunikations­plattform
11/21/2022
Experten om de nya eldrivna maskinerna Bättre hälsa och säkerhet inom trävaruindustrinÖkad oro för IT-attackerFörändring i Stora Ensos koncernledningNimos måleriavdelning fördubblar produktionen