LATEST NEWS

- News from the industry

Fujitsu implementerar molnanalyser

För datadriven ledningsstrategi
Qliks molnanalyser gör det möjligt för teknikjätten att övergå till en prediktiv förvaltningsstrategi och samtidigt tillämpa insikter från ständigt tillgängliga data.

Qlik® tillkännager i dag att Fujitsu har implementerat Qlik för att påskynda sina dataomvandlingsprocesser och möjliggöra datadriven affärsverksamhet i hela organisationen.

Fujitsu, ett av Japans ledande teknikföretag, stärker sin datahanteringskapacitet genom att implementera ett standardiserat tillvägagångssätt för hantering, insamling och användning av data som en del av sitt syfte att "göra världen mer hållbar genom att bygga förtroende i samhället genom innovation".

Fujitsu har implementerat Qlik till 40 000 av sina användare, vilket utgör cirka 33 procent av företagets 120 000 anställda världen över. Detta för att möjliggöra en miljö där de anställda snabbt kan få insikt från data och främja en datadriven kultur i hela organisationen. Dessutom kommer Qlik hjälpa Fujitsu att utöka dessa möjligheter för att möjliggöra dataintegration i realtid.

Fujitsu strävar efter att förstärka sin strategi för omvandling av data och analys, vilket möjliggör aktiv intelligens med hjälp av de resultat och den kunskap som företaget har fått inom infrastrukturutveckling, intern kulturförändring och utveckling av mänskliga resurser för att uppnå datadriven förvaltning i realtid.

- Vi har inrättat ett 'Data Analytics Center' för att leda datadriven förvaltning inom hela Fujitsu-koncernen och för att främja 'OneData'-programmet som en plattform för att förespråka dataanvändning. Riktningen och den framtida potentialen för aktiv intelligens som realiseras av Qlik är i linje med våra åtgärder för att stärka datadriven hantering, och vi rekommenderar varmt Qlik, säger Yuzuru Fukuda, CIO och biträdande CDXO på Fujitsu.

Hiroshi Imai, Country Manager för Qlik Japan, anser att den här implementeringen bara är början på Fujitsus ansträngningar att stärka sin datastrategi med Qlik och säger:

- Vi är glada över att Fujitsus användning av Qlik för att uppnå ett tillstånd av kontinuerlig intelligens från aktuell information i realtid stödjer deras behov av datadriven hantering. Qlik kommer att fortsätta att stödja Fujitsu med de senaste lösningarna för att främja företagets integrerade datastrategi.

LATEST NEWS

- News from the industry
9/20/2023
QNAP lanserar 25 GbE
9/19/2023
En innovativ lösning för fasadtvätt Utökar erbjudandet inom vätskeanalysStålåret 2023Att jobba med aluminium är att jobba med lösningarHans Sohlström ny VD och koncernchef för Stora Enso
9/18/2023
Fördelarna med mobil vägning EU-lånet - ett företagslån Hilti lanserar EXO-SKraftringen framtidssäkrar elnätet i HörbyAbkati lanserar en ny serie kraftfulla arbetslampor
9/15/2023
Behöver du effektiva lagerlösningar?Volvomaskiner viktiga hos Gamleby EntreprenadMer variation från Dormer PrametVad kostar egentligen era packningar?Grundläggande Plåtbearbetningsprocess
9/14/2023
Ett omfattande utbud av lyftverktyg.ABB investerar 280 miljoner dollarInnovationer, hållbarhet och automation i fokus OEM Electronics hjälper med certifikat & dokumentationAI rankas som den främsta teknologin