TUESDAY, MAY 21 2019

LATEST NEWS

- News from the industry

Experten tipsar, så får du ett hållbart företag 2019

Ekonomiska experten och Ekonomisk PT, Kicki Westerberg ger sina mest värdefulla tips till dig som företagare inför 2019.
Som företagare gäller det att ta hand om alla delar av livet. Att skapa ett lönsamt företag är en hållbarhetsfaktor. Du ska driva ditt företag länge och då är det viktigt att skapa en miljö som gör att det fungerar, på alla plan.

1.Skaffa dig stöd av andra tex genom att gå med i en Mastermind eller hitta något annat form av bollplank.

2.Hitta rutiner för din vardag. Att skapa en mall för din ideala vecka som fungerar är ett bra sätt. Planera sen både vardag och arbete med den i tankarna.

3.Skaffa dig en förståelse för din ekonomi. Det ger dig en grundtrygghet och något konkret att jobba för.

4.Skapa rutiner för att sätta mål och sen följa upp dem. Här fungerar de sk 90-dagarsmålen perfekt. Lagom kort period för att kunna överblicka och tillräckligt lång för att ge resultat. Lägg sedan till en avstämning varje vecka och du har bra verktyg inför 2019.

5.Gör en egen “not to do”-lista. Att bestämma sig för vad du och ditt företag inte ska göra 2019 är en bra början.

6.Sätt av tid för din och företagets utveckling. Det gör du genom att prioritera ostyckad tid för uppgifter som fyller dig med flow och som för din business framåt.

7.Läs dina mål varje dag ( det tar dig 30 sekunder) så påminner du dig om vad som är viktigt. Det gör att du inte dras med och säger ja till sådant som inte är hållbart.

Ekonomisk PT= Personlig Tränare i ekonomi, med syfte att skapa ett fritt och lönsamt företagande med fokus på både mjuka och hårda värde.

Läs mer om hur Kicki Westerberg coachat företagare runt om i landet:

Pia fick ett inre lugn som företagare
PT möter PT
Jessica bygger nu sitt drömföretag

www.mynewsdesk.com/se/tovoy-solutions/news/jessica-bygger-nu-sitt-droemfoeretag-efter-hjaelp-av-ekonomisk-pt-312170

Info om Kicki Westerberg, Ekonomisk PT, Godkänd revisor, auktoriserad redovisningskonsult,
utbildad diplomerad coach,
certifierad NLP Business Master Practitioner
Intresserad av mental träning och personlig utveckling.
Efter många år med bara siffror jobbar Kicki Westerberg nu med hela entreprenören med enskild handledning, utbildning av grupper, håller föreläsningar & workshops.
Rådgivare Nyföretagarcentrum Gävleborg
Uppdrag hos ALMI

Författare till boken Bygg ditt drömföretag, utgiven på Roos & Tegnér september 2017. Boken är en verktygslåda för en verksamhet i balans. Praktisk handbok för direkt applicering till det egna bolaget.

Länkar:

kickiwesterberg.se

www.facebook.com/ekonomiskpt/

www.instagram.com/ekonomiskpt/

www.pinterest.se/kickiwesterberg/

LATEST NEWS

- News from the industry
5/16/2019
Tre nya kursnyheter till hösten inom plastsvetsningBerendsen lanserar 2018 års hållbarhetsrapport E.ON förvärvar CoromaticScantruck drar till skogsArtificiell intelligens eftertraktad innovation Vattenfall tar plats i styrelsen för Swedish Green Building CouncilMercedes-Benz Trucks årets generalagent för andra året i radDubbelvinst för Sweco när järnvägen i Boråsområdet ska rustas uppÅngströmlaboratoriet vid Uppsala universitet expanderarÖkat antal lastbilstransporter i inrikestrafikenFerry Svan och Emil Hansson laddar för rekord i Champions Trophy och Rookie-VM ebm-papst fläktserie AxiBlade utökasNya Opel Movano - med hög säkerhet och flexibilitetVolvo omkörd på topplista för begagnade bilarVilka av de 10 finalisterna vinner årets viktigaste elbilspris? Carin Stoeckmann ny ordförande för Sveriges Byggindustrier
5/15/2019
Intercut förstärker sin avdelning för eftermarknadDigitalisering, AI och innovationsfokus på VitalisSuccéstart för EdmoLift i DanmarkPolestar 2 världsturné kommer till Europa Besiktningstekniker till Opus i KarlskronaSju steg som framåtblickande företag tar i sin digitaliseringsresa Volvo Car Group tecknar avtal med CATL och LG ChemVärmlandsföretaget Cellcomb gläds åt unikt EU-stödCramo AB och Besqab AB förnyar sitt mångåriga samarbeteBilfinger erhåller order för FUCHS-koncernens expansionNya BMW 8-serie Gran Coupé – här är första glimtenHydroscand lanserar SlangExpress MCKiwa Inspecta går samman med FORCE Technology Sweden FIA-studie oroas över tillgång till fordonsdatanCanon visar innovationer inom storformatsgrafik på FESPA 2019Viktiga beslut för Volkswagen-koncernens framtid
5/14/2019
Enad förändringskraft bland utställare och besökare under årets ElfackVilka utmaningar finns inom gängning?Konfigurera och beställ slangsatser för CEJNs högtryckshydraulikLKs svenska logistikcenter blir koldioxidneutraltGlobala samhällstrender gynnas av 3D-printingVärldens första sollcellsdrivna passagerarbil är härScantruck och Söderberg & Haak redo för Maskinmässa RosersbergAllt fler gör sig oberoende av priser på fossila bränslenBlåkläder byter logotype - Om Sverige vinner hockey-VMRekordminskning av biodrivmedel 2018Anders Borg: "2020 kommer bli en svår prövning för den svenska modellen”Trästomme och stenull gav fördelar i TrikåfabrikenEtt nytt rekordår för Midroc EuropeSäkerhet hela veckan i BoKlokYtterbygg satsar på solkraftEnkel mobil ​app​ vägleder patienter inför operationNytt forskningsprojekt om supermaterialet Grafen i 3D-printingIT-utrustning för industrin Panasonic introducerar R32 Big PACi – ny serie anpassad för grön omställningSäkerhet i fokus tillsammans med Skanska på Safety WeekNya Opel Grandland X Hybrid4 - Opel goes electricBahcos sortiment av tillbehör för maskindrivna verktyg nu komplettRenova bygger för världsunik metallåtervinningSTANLEY lanserar FATMAX CLASSIC PRO vattenpass
5/13/2019
3D Center utökar sin MJF-portfölj med 5200 produktions 3D-skrivarserierKompakt fläktlös IoT edge server med 8-kärnors Intel Core i9-9900KABB tar hem stororder för överföring av vindkraft från NordsjönHexagon Manufacturing Intelligence bjuder in rörtillverkare till event med fokus på rör- och trådmätning Stefan Lindau tar över rodret för Panasonic TOUGHBOOK i NordenHSF, Vimmerby investerar
Advertisements