LATEST NEWS

- News from the industry

Ett omfattande utbud av lyftverktyg.

För säker och effektiv hantering
Cranemech är din pålitliga partner när det gäller lyftverktyg och utrustning. Med ett imponerande sortiment av högkvalitativa lyftredskap och tillbehör, erbjuder Cranemech allt som krävs för smidiga och säkra lyft och transporter.

Transportrullar för Optimal HanteringTransportrullarna från Cranemech är en viktig del av vårt sortiment. De är utformade för att möta olika behov och situationer. Vi erbjuder tre huvudtyper av hjul för transportrullar:

- Nylonhjul: Idealiska för lätta transporter på jämna och rena ytor.

- Stålhjul: Perfekta för tunga laster och robusta ytor som rå betong.

- Komposithjul: Flexibla och mångsidiga för olika laststorlekar och ytor.

Valet av transportrullar beror på lastens vikt och underlaget den ska transporteras på, och Cranemech erbjuder rätt alternativ för varje situation.

Cylindrar för Mångsidiga AnvändningsområdenCranemechs sortiment av cylindrar är omfattande och inkluderar hålcylindrar, extra låga varianter, extra korta alternativ och till och med lättviktiga aluminiumcylindrar. Dessutom är vi stolta över vår egenproducerade maskindomkraft, DK-Jack. Oavsett dina behov kan du lita på att Cranemech har rätt cylinder för dig.

Mekaniska Domkrafter för Kraftfulla LyftVåra mekaniska domkrafter är utformade för att hantera en mängd olika lyftuppgifter. Med många olika varianter inom sortimentet, finns det alltid en lösning som passar din applikation.

Kuggstångsdomkrafter för Precision och KontrollCranemech erbjuder ett brett utbud av kuggstångsdomkrafter för olika ändamål. Om du inte hittar den exakta kuggstångsdomkraften du söker, är vi experter på att hjälpa dig att hitta den perfekta lösningen.

Lyftkuddar: Smidig Hantering i Trånga FörhållandenVåra lyftkuddar är enkla att använda även i trånga utrymmen, tack vare deras låga höjd utan luft och lätta konstruktion. De kan användas vid temperaturer från -20°C till +50°C och även under vatten.

Hydraulslangar och Kopplingar för Effektiva Hydrauliska SystemHydraulslangar transporterar olja effektivt mellan olika komponenter i hydrauliska system. Våra kopplingar säkerställer en säker anslutning mellan utrustningen och hydraulslangarna.

Hydraulpumpar för Effektivitet och PrestandaCranemech erbjuder både manuella och elektroniska hydraulpumpar, så oavsett ditt behov har vi en pump som passar dig.

Ventilblock för Trygga LyftVentilblock används för att reglera trycket mellan pumpar och komponenter, vilket ger full kontroll över varje domkrafts lyftkraft.

Hydraultillbehör och Fittings för Optimal FunktionCranemech använder endast originaldelar för att säkerställa att ditt hydrauliska system fungerar på toppnivå.

Manometrar för TryckövervakningVi erbjuder ett brett utbud av manometrar för att övervaka trycket inom olika industriella applikationer.

Stödbensplattor och Flyttselar för Mångsidig AnvändningVåra stödbensplattor kombinerar olika material för styrka och låg vikt. Flyttselar underlättar hantering av tunga möbler och förbättrar ergonomin under flyttarbeten.

Cranemech är redo att stödja ditt lyftbehov, oavsett storlek eller komplexitet. Glöm inte, om du inte hittar vad du söker, kan Cranemech ändå hjälpa dig att hitta den perfekta lösningen.
Contact information
Mailing address
Metall­gatan 4a
26272 Ängelholm
Visiting address
Metall­gatan 4a
26272 Ängelholm
Region
Ängelholm
Skåne county
Sweden
Organization id:
556562-4128
Founded: 1998
Employees: 4
English description is missing, swedish description below.

Lyftutrustning till er anläggning.

Cranemech är ett väletablerat företag inom lyftbranschen med stor flexibilitet. Vi jobbar hårt för att er lyftutrustning ska leva upp till era önskemål. Vi har bred erfarenhet inom service, montage, reparationer, modernisering samt försäljning av industriell lyftutrustning och dess tillbehör från olika tillverkare.

Vi jobbar med alla på marknaden förekommande fabrikat av lyftutrustning och dess olika modeller.
Allt för att lyfta och hantera stora som små laster.

Har ni frågor eller problem med någon form av lyftutrustning, tveka inte att höra av er till oss. Att lösa lyftproblem är en del av vår vardag!

The company's services/products

Assemblage: Electrical assembly, Electro -mechanical assembly, Hydraulic montage, Mechanical montage / assembly
Balancing: Dynamic, Static
Control measurement: Alignment, Balancing measurement, Fixture measurement, Flatness measurement, Laser measurement, Shaft alignment, Straightness measurement, Telemetry
Education,process of learning: Crane training, Fire protection training, Lift training, Traverse training, Truck driver training
Electric installations: Automatic steering system
Electromechanical workshop: Assembly on site, Automatic cubicle and switchgear, Automation equipment, Balancing, CAD-documentation, Control and regulatory engineering, Control cabinet, Electric motor, generators, Electrical cabling, Electromagnets, Fault tracing, New constructions, PLC-Programming, PLC-System, Relays
Industrial automation: Automation equipment, Automation system, Control system
Industrial trucks: renting: Long term leasing, Short-term leasing, Truck operator
Machines: sales: Cranes and Lifting Equipment
Machineservice & repair: Alignment, Electrical service/ repair, Emergency service, Hydraulic service/repairs, Laser alignment, Maintenance service, Mechanical service / repairs, Rebuilding, Reconditioning, Removal
Machining: Crosscut sawing& sawing, Drilling, Manual milling, Manuel turning, Miscellaneous machine processing
Product development/construction: Mechanical construction, Miscellaneous construction, Steel structural work, Stress calculation, Structural iron
Products: Cranes and Lifting Equipment, Lifting equipment
Service, repair & maintenance: Industrial service, Machine installations, Service,repair & maintenance, Travers service
Transmissions: Axis couplings, Brakes, Claw couplings, Disc Brakes, Drive gear, Driving belt, Gearboxes, Other, Wheel
Welding: Gimlet / Electrode welding, MIG & MAG welding

Certifications

ISO 14001:2008 – ISO 9001:2008 – OHSAS 18001

Contacts

Martin Nilsson
0431-43 24 20
072-5060795
Viktor Gibrand
0431-432420
072-50 60 798
Ricky Holm
0431-432420
072-5060796
Jörgen Walfridsson
0431-432420
072-1737277
Staffan Santesson
0431-432420
072-5060797
Nikolaj Lolk Fuglsang
+45 63 16 07 51

LATEST NEWS

- News from the industry
9/25/2023
Ett enklare sätt att böja plåtPrecision i varje skär och böjTruckutbildning för företagSolcellsmontörerna väljer infästning av högsta kvalitetDags för höstens roligaste skolutmaning
9/22/2023
Optimera ytjämnheten Volvos nya slaggskopa är redo för heta uppgifterTotalleverantör inom last och truck i GöteborgAutomatisering och fjärrstyrning?Luft är en framtidsbransch
9/21/2023
Tre år sedan lanseringen av Maeda MC285CB-3Trådbondning Ny maskin i Sveriges största tillväxtregion60 år av Busch vacuum solutionsSällsynt Massey Ferguson-traktor
9/20/2023
Rodin & Co AS tillkännager strategiskt förvärv Plåt & Ventföretagens vd lämnar sin rollInvesterar för framtiden i laserskärning Öka produktiviteten och drifttiden Skogsbruk - Kraftfullt & robust
9/19/2023
En innovativ lösning för fasadtvätt Utökar erbjudandet inom vätskeanalysStålåret 2023Att jobba med aluminium är att jobba med lösningarHans Sohlström ny VD och koncernchef för Stora Enso