LATEST NEWS

- News from the industry

DQC, Endeavor och Orango byter namn till Fellowmind

Helhetslösningar som stöttar företags digitala resa
Nu går de svenska IT-konsultbolagen DQC, Endeavor och Orango med drygt 400 medarbetare i Sverige ihop till ett varumärke och byter namn till Fellowmind. Även samtliga bolag inom Fellowmindkoncernen som idag är verksamma i Danmark, Finland, Tyskland, Nederländerna och Polen kommer att byta namn till Fellowmind.

Genom sammanslagningen av bolagen vill man ena styrkorna och förbättra sitt erbjudande kring helhetslösningar som stöttar företags digitala resa.

– Vi är fantastiskt glada för den här roliga resan som vi tagit oss an. Genom att slå ihop våra varumärken och integrera våra tjänster tar vi nu stora kliv framåt tillsammans mot målet att bredda vårt erbjudande för lösningar som hjälper kunderna i deras digitala transformation, säger Anna Kleine, Regional Director Fellowmind Sverige.

Enligt Anna Kleine är Fellowmind inte ett IT-konsultbolag i mängden utan en tillförlitlig rådgivare, vars medarbetare besitter en djup branschkunskap.

– Det unika med Fellowmind är att vi har ett sådant stort fokus på människor. Både våra egna medarbetare men även de som köper våra tjänster. Det genomsyrar allting vi gör, från rekrytering till dialogen med våra kunder. Jag brukar beskriva oss som “big enough to cope, small enough to care”.

Det förstärkta internationella samarbetet mellan bolagen hoppas man kommer att göra Fellowmind marknadsledande i Europa inom affärslösningar, molninfrastruktur, digitala samarbetsverktyg, CRM, intranät samt dataanalys.

– Det gör det möjligt att ta våra kunders transformation hela vägen till komplett digitalisering av verksamheten. Dessutom lägger vi stort fokus på den mänskliga sidan och hjälper våra kunders medarbetare att lära sig att jobba med de nya verktygen på ett optimerat sätt, förklarar Anna Kleine.

Emiel Putman, grundare och VD för Fellowmind, berättar att han känner sig stolt och lyckligt lottad att kunna presentera det nya varumärket Fellowmind.

– På Fellowmind handlar teknik om att länka samman människor och vår ambition är att göra dessa sammanlänkningar meningsfulla. Vi vill se en större helhet, identifiera möjligheterna och omfamna de personliga och intuitiva sidorna av teknik. I slutändan är det människor som skapar mening medan tekniken endast länkar oss samman. Genom att kombinera våra styrkor är vi övertygade om att vårt holistiska erbjudande tillsammans med ett personligt bemötande kommer att gynna våra kunder.

För att visa hur förhållandet mellan teknik och människor har förändrats har Fellowmind samtidigt genomfört en undersökning och intervjuat mer än 3000 IT-chefer och företagsledare i sex europeiska länder. Undersökningen visar intressanta insikter för hur verksamheter i Europa ser på digital transformation, och går att läsa i sin helhet här.

Presskontakt
Carolina Jarl
Head of marketing, Orango
+46 70-744 57 97
carolina.jarl@orango.se

LATEST NEWS

- News from the industry
11/24/2021
CM605 - En läckströmstång för mätning av likströmmarSäkerhetsutmaningarna med IIoT och Industry 4.0Rekordmånga företag på årets AutomationsdagVälkommen till Plastteknik Nordic 2021Dachser Norway levererar med ny eldriven batteri-lastbilDana Lim har växtvärk och bygger ut igenDescartes tar nästa innovationssteg 2021 det viktigaste året i företagets historiaValeo tar autonom mobilitet till nästa nivå med ny LiDAR-teknik
11/23/2021
Koaxiala elektriska rundmat­ningsbord för exakt position­eringAhlsell stärker sitt verktygserbjudandeBalansering CNC-bearbetning och 3D-utskrift för metalldelarLindab förvärvar den svenska taktillverkaren ProfilplåtRenova prisas för miljöriktig vattenreningÅrets kvinnliga stjärnskottFjärrvärmen i Borås – en guldklimp i klimat­omställningenRobotar tar jobb på H22 City ExpoStockholmarna bryr sig minst om att minimera vattenförbrukningenFärger och framtidstro präglar Ebbepark i LinköpingDEFA utbildar bostadsrätts­föreningar inom elbilsladdningEftermarknaden avgjorde valet för Björnens Entreprenad AB
11/22/2021
Dimgenerator skyddar butiker från inbrottABB levererar robot i guldfärgPeab förvärvar byggrätter på Lilla Essingen i StockholmIVECO levererar 1 064 gasdrivna S-WAY-lastbilarBravida etablerar sig i HälsinglandInstabox ställer om till eldrivetVi kvinnor behövs i techbranschen!Sveriges nöjdaste fjärr­värmekunder finns i KarlstadVad vill ni att er robot skall kunna göra?Han är Stockholms främste entreprenör 2021
11/19/2021
Smart depåladdning från ABB för Göteborgs nya elbussarNya spiralformade PTFE-slangen från Parker Varför är digitalisering så viktigt?HCL Technologies har utsetts till ledare i IDC MarketScapeFörsta spadtaget för Ottosson Truck /Hyundais nya huvudkontorMikael Anjou ny VD för SizesLogistic Contractor etablerar sig med eget kontor i LuleåAdvenica har fått en ny order på cybersäkerhetsprodukterKB Components dubblar sin kapacitet med nytt logistiksystem Formica Capital investerar i ChargeNodeFyra miljoner till forskning
11/18/2021
Carsten Holm A/S utökar sitt sortimentetVolvos största grävmaskin är överraskande snabbSteglös tryck- och vakuumkontroll med IO-LinkABB och Zume påskyndar övergången från engångsplastSchneider Electric lanserar hårdvaruoberoende automationsplattformStora Ensos hållbarhets­rapport erhåller prisZebware blir partner med Wasabi HCL ska hjälpa till att förbättra Euroclears digitala landskapNimo-KG levererar 17 maskinerDachser Denmark testar transporter med HVO-dieselHållbara konstruktions­material levereras till seismiskt område på Island
11/17/2021
Kvävgasframställning on-site sänker kostnaderna med nästan 300.000 kronor per årJernbro breddar sitt erbjudandeNy generation kvalitets­verktyg från Osborn InternationalVi organiserar dina kablageBioolja från befintliga värmeverkSvenska planglas­leverantören Glasgruppen fossilfri!Hållbar industri, innova­tioner och infrastrukturLär dig mer om reparbete och fallskydd på Fastighets­mässan