FRIDAY, JUNE 18 2021
Följ oss i sociala medier

LATEST NEWS

- News from the industry

Dana Lim anställer säljexpert för att stärka närvaron i Sverige

Ett starkt team byggs av kompetenta medarbetare. Så säger Dana Lim, Nordens ledande tillverkare av lim, spackel och fogmassa, som nu rekryterar en ny Key Account Manager: Tomas Lilja.
Rekryteringen gjordes med målet att stärka Dana Lims varumärke på den svenska marknaden och komma närmare såväl nya som existerande kunder.

För Dana Lim, Nordens ledande tillverkare av lim, spackel och fogmassa, är det medarbetarna som utgör stommen i företaget. Nu har de valt att rusta organisationen med en Key Account Manager, Tomas Lilja, som kommer att ansvara för såväl kundbearbetning som hantering av Dana Lims Private Label-kunder.

Tomas Lilja har under karriären arbetat som reseledare för Apollo, fältsäljare för såväl L’Oréal som Flügger, samt Sales Manager för M&P. Närmast kommer han från en tjänst som försäljnings- och marknadschef hos SimFAS. Han tillträdde sin roll som Dana Lims nya Key Account Manager den 1 juni och tack vare sina breda erfarenheter och sitt stora nätverk kommer han att kunna spela en stor roll i att stärka Dana Lims närvaro i Sverige.

Stärka varumärket
Under tiden på SimFAS, som är både kollegor och konkurrenter för Dana Lim, har Tomas Lilja arbetat enbart med kunder inom Private Label. Det kommer han att fortsätta göra hos Dana Lim, men han kommer även att vara en del av utvecklingen av Dana Lims eget varumärke. Tomas Lilja berättar:

- Min roll kommer primärt att gå ut på att säkra och vidareutveckla relationerna med kunderna, både inom Private Label och Dana Lims eget varumärke. Detta för att stärka närvaron på den svenska marknaden. Jag har under min tid i branschen hört och sett hur Dana Lim tagit stora steg framåt, och det är en av anledningarna till att jag valde att söka tjänsten. Genom min karriär har jag jobbat med att utveckla starka varumärken, och Dana Lim är absolut ett sådant. Men jag vill vara med och göra dem ännu starkare.

Andas gemenskap och framåtanda
Tomas Lilja beskriver sig själv som en tävlingsinriktad och ambitiös norrlänning som alltid har lätt till skratt, något som kommer att passa in bra i Dana Lims personalstyrka.

- Nu när man har träffat alla så verkar det vara en otroligt fin företagskultur på Dana Lim. Det andas gemenskap och framåtanda, och det känns väldigt inspirerande att få vara en del av en sådan verksamhet.

Han kompletteras av Torsten Hjelm, Country Manager för Dana Lim Sverige, som avslutar:

- Vi behövde hitta någon som skulle kunna komma snabbt in i sortimentet, som vet vad vi gör och vilka kunder vi riktar oss mot. Jag ser Tomas som en otrolig tillgång för både vårt arbete med Private Label och för vårt eget varumärke. Dessutom sätter vi högt pris på personkemi, och jag tror att Tomas personlighet och erfarenhet är en oslagbar kombination.

För mer information, kontakta:
Torsten Hjelm | Country Manager, Dana Lim Sverige |
T +46 705 265 771 | E-mail: toh@danalim.se

LATEST NEWS

- News from the industry
6/10/2021
VBN Components får genombrottsorder från amerikanska försvaretFC Maskin har sålt ytterliggare 1 Mitsubishi trådgnist!ABB PixelPaint vinner prestigefulla IERA-priset för innovation och entreprenörskapGeomatikk lanserar GeoDig, appen för gräventreprenörerKAMIC Group förvärvar Talema Group, en global tillverkare och leverantör av magnetkomponenterGasellföretag inom V/A köpte unik Manitou teleskoplastare från Scantruck ABStörre möjligheter för årets nyexaminerade – ingångsjobben ökarTillverkare av akustik­lösningar vill öka trivsel med nytt sortiment av färgerSvenska företag bland de mest utsatta för cyberangrepp
6/9/2021
Robusta miniatyrtryckgivareAdvanced Engineering Göteborg flyttar mässan till 19–20 april 2023ABB lanserar ny skräddarsydd digital övervakningstjänst för prediktivt underhåll av transportbandNytt ljus över tillverkningen av ultratunna polymererHögskolan Väst digitaliserar och utvecklar utbildning inom elektriska fordonUltraplatt bakgrundsbelysningAttraktiv kontorsmiljö lockar efter pandeminElektronikmässan Göteborg flyttar till 2023Cisco tar steget in i fram­tiden med nya Webex SuiteNCC bygger ut vattenkraftverk i Skellefteå
6/8/2021
ifm tilldelas: Årets fabrik 2020Ny teknik och rätt personal är utställaren Hygaps framgångsfaktorer Spara pengar med noggrann CIP-övervakningBli certifierad ventilations­montör – på nätetFrån smarta komponenter till Industry 4.0 Hur kan stål bidra till ett hållbart samhälle?MTRX inleder samarbete med EuropcarMångmiljonsatsning med fossilfri ånga till Örtofta sockerbruk utanför Eslöv ger betydande klimatfördelarGunnebo Fastening lanserar - Nytt koncept Ny förpackningFlexibel och enkel att installera - det nya operatörsassistanssystemet ifm mateMats Norberg ny vd för SwerockÅrets Tjänstebilsbarometer från LeasePlan
6/7/2021
Schneider Electric levererar automationslösning till svenska exportföretaget PrimozoneKonfigurera givarparametrar via en app med BluetoothSoftronic bygger upp nytt specialistområde inom IT-arkitekturVi bygger hållbarhet, tillsammans - Saint-Gobain Sweden ABSmidmek fortsätter sin satsning - My Becker ny projektchefOOF Group och Eleiko Group bildar joint venture och uppför 18 700 m² logistik i HalmstadMowida förenklar livet i fastighetsbranschenMoa hjälper Solör att arbeta än mer klimatsmart i Vilhelminaifm trotsar Coronaviruskrisen
6/4/2021
Större ytor i Tyskland tack vare ökade affärsvolymerSMC lanserar retardationskontroll som alternativ till stötdämpareVolvo förbättrar och utökar utbudet av hybrid­grävmaskinerSyntronic tillverkar kretskort med nitrogen från Atlas CopcoPlåt- och ventbranschen lanserar lärlingspremie för företagSchunk Rota THW3FlixMobility expanderar i Sverige, får ny investerare och backas med 650 miljoner dollarSvenskt företag i framkant inom PVD-coatingDavids Volvo är gjord av legobitarParkers högpresterande flänssystem får en ny certifiering för marina tillämpningarSvenskt HealthTech-bolag skapar coronafria miljöer
6/3/2021
Har du också sett fördelen med IO-Link?Serviceteknikern Emma gillar att vara ute i fältCertifierad ballåsning till Western BalvagnarHögre upplösning med nya boost-serienMicke stärker upp servicen av Merlo i Stockholms­områdetSmidig integration med kompletta verktygssystemABB stärker satsningen på att minska koldioxid­utsläppenEnormt intresse för 3D-printad elsparkcykelBosch lanserar ergonomiska excenterslipar för proffsEndress+Hauser utmanar den traditionella industrin
Advertisements