LATEST NEWS

- News from the industry

Clean Motion lanserar leasingerbjudande

För hantverkare i städer
Fastighet- och byggservice i storstäder blir alltmer utmanande för både fastighetsägare och de företag som utför arbetet. Därför lanserar Clean Motion ett komplett leasingerbjudande, med fordon, inredning och Bosch PRO-verktyg, anpassad för smartare och mer hållbara hantverksjobb i städer.

”Morgondagens elfordon för fastighetsskötsel och service behöver vara små, rymliga och energieffektiva på samma gång. För att hantera ett servicejobb med minskade utsläpp krävs därför smarta och annorlunda lösningar för den urbana miljön. Det är dags att förändra hur fastighets- och byggservicetransporter görs i stadsmiljö,” säger Christoffer Sveder, kommersiellt ansvarig på Clean Motion.

Clean Motion och Robert Bosch AB har samarbetet för att skapa en modern helhetslösning byggd på en affärsmodell som verkligen stödjer professionella hantverkare i framtidens citymiljöer. Utgångspunkten är Clean Motions fordon EVIG som anpassats för att hantera verktyg från Bosch och material på ett integrerat och effektivt sätt.

”Vi vet att bolag som utför service i centrala stadsdelar står inför stora utmaningar i och med omställningen till en hållbar stadsutveckling. Det behövs lösningar som möter kraven inom lågfarts- och nollemissionszoner och en komplex parkeringslogistik. Tillsammans med Clean Motion har vi därför tagit fram ett komplett leasingerbjudande tillsammans, där verktygen blir en del av fordonets månadskostnad.,” säger Jan Samuelsson, Power Tools, Country Business Management på Robert Bosch AB.

Tillsammans med Sortimo Bilinredningar har bolagen utarbetat olika konfigureringar baserat på typ av hantverksjobb.

För mer information, vänligen kontakta:
Christoffer Sveder
Director Commercial Operations, Clean Motion AB
Tel: +46 70 611 26 98
Email: christoffer@cleanmotion.se

LATEST NEWS

- News from the industry
12/1/2023
Stålåret 2023: Världsliga ting?Stärker relationen mellan kund och tillverkareNSK arrangerade European Distributor Convention 2023Steute strukturerar om sina affärsområdenMomentum Group förvärvar Swerub
11/30/2023
Viktigt med reservdelar för vattenskärmaskinerDra tunga laster mer mobilt Höj precisionen med krysslaser Varför du måste ha rätt analysinstrument Optimera din verksamhet med svarv och fräsverktyg
11/29/2023
En extra tia per dag – ger enorma fördelarEffektiv formmätning för precision Nitdragarens funktion och användningsområde Rätt kläder när du svetsar Ont i armen under och efter arbetsdagen?
11/28/2023
Idealiska maskiner för stora arbetsstycken Plasmaskärbord är en revolution inom skärning Undvik skador från fukt och mögel Brandmanschetter för över­gången från metall till plast Vår verkstadsinredning samlat på ett ställe!
11/27/2023
Treston Quick Edge ArbetsstationSäkra driften av dina maskiner Ett sekel av metallåtervinning Utrustning för att säkerställa en effektiv rivning Välj en certifierad leverantör för trådbondning