Cisco satsar stort på mindre företag - industritorget.com
TUESDAY, JUNE 02 2020
Följ oss i sociala medier

LATEST NEWS

- News from the industry

Cisco satsar stort på mindre företag

Under sitt årliga event Partner Summit presenterar Cisco en ny satsning helt riktad till mindre företag – med ett anpassat produkt- och supporterbjudande, och ökade partnerinvesteringar.
Mindre företag jobbar ofta på ett smart sätt, men många av dem är också oroade över komplexitet och att implementera ny teknik. Historiskt sett förknippas Cisco främst med större organisationer. Med den här satsningen kommer Cisco framöver att kunna ge snabbare stöd till segmentet Small Business.

Satsningen är högaktuell. Småföretag står idag för två tredjedelar av världens samlade BNP. Samtidigt är de företagens utmaningar större än någonsin, med medvetna kunder som är vana vid smarta och välutvecklade digitala tjänster, kundservice på toppnivå och enkla gränssnitt. Med moln- och webbaserade applikationer är ett pålitligt och säkert nätverk av yttersta vikt.

– Förändringen sker otroligt snabbt idag, och företag oavsett storlek kämpar med liknande utmaningar, att fortsätta vara relevanta, konkurrenskraftiga och effektiva. Cisco vill att samma verktyg för att underlätta den resan ska vara lättillgängliga även om du inte har en stor organisation, med fokus på enkelhet och användarvänlighet, säger Niklas Golve, områdesansvarig för Cisco i Sverige.

Bland nyheterna i programmet finns:
- Virtual Demand Center (VDC): VDC genererar affärsmöjligheter till partners genom flera olika kanaler, exempelvis genom marknadsaktiviteter och online. För kunder ger detta snabbare svarstider och direkt tillgång till expertis.

- Nya Perfom Plus-incitament: Ett nytt globalt incitament, som belönar partners som fokuserar på små och mellanstora företag, och erbjuder kvartalsvis utbetalning av marknadspengar. Cisco ökar också investeringen hos partners som visar tillväxtsbeteenden, men kanske inte kan dra nytta av andra incitament. Det här incitamentet startar hos Cisco under det tredje finansiella kvartalet 2020.

- Nya CMSP Express-program: Ett omdesignat tjänsteprogram för managerade tjänster och molnet som underlättar för Managed Services Providers att sälja till småföretagarkunder.

- X-Sell tillgängligt globalt: En säljcommunity skapad genom investeringar tillsammans med partners för att tillsammans nå ut till småföretagen och skala bättre.

- Smidigare registrering av affärer: Snabbare godkännande av affärer under en viss storlek, som möjliggör för partners att agera snabbt.

Slutligen visar Cisco upp en nydesignad produktsvit specifikt framtagen för småföretag. Cisco Designed for Business kommer erbjuda lösningar som gör det möjligt för småföretag att ansluta, beräkna och samarbeta på ett säkert sätt. Nya tillägg i portföljen inkluderar Cisco Business trådlösa accesspunkter, en ny Meraki Go full stack och Catalyst 1K, en instegsmodell som kompletterar det större utbudet av Catalyst-switchar.

LATEST NEWS

- News from the industry
5/26/2020
Beijer Byggmaterial tecknar avtal med JM kring byggförnödenheterProduktionstekniska dagen 2020 blir digitalt eventAdvenica får ny order på datadioder värd 1,7 MSEK från svensk myndighetSALTO Systems fortsätter växaZinc Booster - finlir för hållbara kamaxlar och ventilerSkyLine vinner ännu ett internationellt pris - design och ergonomi är nyckelfaktorerEn ny generation kablarIndustriella gateways får sensorstödNordic Capital förvärvar Max MatthiessenPeab bygger Sundsvalls nya logistikpark Starkt första kvartal för lokalbyggandet 2020Extrema förhållanden för maskinerna på smältverk
5/25/2020
Förnyade kvalitetscertifikat för Hydroscand Special HosesWidriksson investerar i nya elfordon - på väg mot klimatneutralitetBemanningsbranschen får godkända betyg men osäkerheten är storVeidekke bygger vindkraftpark åt Stena RenewableTele2 har lanserat Sveriges första publika 5G-nätAllblästring AB förvärvar Britab ABRenta certifierar sin verk­samhet för kunder och miljöSvebio nöjda med Klimatpolitiska vägvalsutredningen men avvisar två av utredningens förslagBolt lanserar elsparkcyklar i Stockholm
5/22/2020
Technima NORDIC har utvecklat säkerhetshattar för sina aerosoler för säkrare och enklare användning28 nya Volvo hjullastare redo för tjänstgöringABB erbjuder skräddarsydda digitala verktyg och uppstartsservice i takt med att världen återvänder till arbetetSvårigheterna kring finansiering under den fjärde industriella revolutionenDanska personsökarsystem ger säkerhet och snabbare åtkomst till ramperna vid produktions- och logistikplatser.Färsk data från HubSpot visar positiva tecken på återhämtning i SverigePeanta Inventions AB ökar omsättningen med flera miljoner efter juridisk storsegerVattenfall tecknar avtal om klimatsmart fjärrvärme i London5G kommer revolutionera tillverkningsindustrin och driva digital transformation Från problem till lösning – Östersjöns alger ska förädlas till en biobaserad råvara för hygien- och rengöringsprodukter100 dagar med corona - antalet cyberhot har ökat med 33 procentKavli väljer Rejlers som helhetsleverantör av IT-tjänster
5/20/2020
Väderstad lanserar ett nytt innovativt stopphjul till TempoLyckade tester med Litiumjonbatterier Gnosjö Automatsvarvning nomineras till årets klimatprisNu lanseras Verizon Business Data Breach Investigations Report 2020 ABB Power Grids och Stena Recycling i cirkulärt samarbete kring transformatorerFörhoppningsfulla grabbar som investerar för framtidenOKQ8 hjälper Fastighetsägarna MittNords medlemmar till en grönare vardag Ohlssons är den enda certifierade aktören i Skandinavien för underhåll av hydrofilter Dränerande isolerskiva miljövarudeklarerad för ökad transparensLeica Geosystems satsar på uthyrning genom Leica RentalMirola lägger produktionen i SverigeMakita lanserar ny bilningshammare LXT®SeaTwirl får patent i USADells nya Precision Workstations: Mindre, Snabbare, CoolareAtt bygga med limträ har aldrig varit enklareProtolabs utökar kapacitet för 3D-print investerar 12 miljoner euro Tre leveransutmaningar att hantera i CoronatiderLogistic Contractor har rekryterat Johanna Kindlund som teknisk chefMätverktyg för hållbarhetsdata nu tillgängligt för IT produkter
5/19/2020
Finansierings möjlighet för Sveriges industriMagnetgripdon kan lösa uppgifter som andra lyftmetoder inte klararVälj rätt dykrörnorelems nya rullkedjor och kedjehjul boostar kedje­drivare i tunga tillämpningarSaknar du också känslan av att få gå runt på mässor och inspireras?Kommuninvest emitterar 5 miljarder kr i grön obligationPlastförpackningar hetare än någonsin! – Ny förpacknings­konferens i Malmö!Wibax säkrar tillgången till färskt dricksvattenKalmars hittills största sedumtak är på plats!Arbetskraft fördelas om för att hjälpa skogsbruk och lantbruk
Advertisements