LATEST NEWS

- News from the industry

BOLIST öppnar i Brunflo

Den nya bygghandeln är belägen i Sedinhuset
I slutet av maj öppnar BOLIST i Brunflo. Det är Per-Emil Åkergren som lagom till Kristi himmelsfärdshelgen öppnar sin tredje BOLIST-butik i en lokal som tidigare inrymt en färghandel.

Per-Emil Åkergren, ägare till BOLIST Stugun och BOLIST Hammarstrand öppnar den 26 maj ytterligare en bygghandel, BOLIST Brunflo. Den nya bygghandeln är belägen i Sedinhuset på Centrumgatan i Brunflo. I huset har tidigare en Colorama-butik huserat, men denna stängde i början av året. Nya medarbetare har anställts och just nu pågår arbetet med att färdigställa lokalen.

- Jag tror stenhårt på den lokala marknaden och det är därför vi satsar på Brunflo. Kompetenta medarbetare, lokalkännedom och service, det är det vi konkurrerar med och hittills har det varit ett bra framgångsrecept, säger Per-Emil Åkergren, VD och ägare BOLIST Brunflo.

I bygghandeln kommer allt från byggmaterial till färg och vitvaror att säljas. Per-Emil har även ansökt om bygglov för att utvidga verksamheten till att även inkludera försäljning av skivmaterial och virke.

BOLIST:s nya butikskoncept som lanserades i slutet av 2021 kommer också att gradvis implementeras i butiken framöver.

- Det är fantastiskt roligt att våra medlemmar satsar vidare på detta sätt. Den här satsningen ligger helt i linje med vår positionering som Sveriges närmaste byggvaruhus. Per-Emil med kollegor är ett bra exempel på vad vi inom BOLIST står för – lokalt entreprenörskap, personligt engagemang och hög servicegrad, säger Magnus Hemmingberg, Kedjechef BOLIST/Järnia.

Jenny Pedersén
Kommunikationsansvarig
jenny.pedersen@mestergruppen.se
0766 29 26 59

LATEST NEWS

- News from the industry
6/20/2022
En av Gold Sweden’s Best Managed CompaniesDen mest kraftfulla dammsugaren* från MieleWenaas AS etablerar sig i SverigeNya rapporter ger djupare insikt om hybridarbete
6/17/2022
Höj trycket lokalt med hjälp av tryckluftClemondo satsar på miljövänliga produkterNu ska Dalarna locka fler utländska investerare20 företag får utmärkelsen Sweden’s Best Managed Companies 2022Elektrifiering av bioraffinaderier ger flerfaldig produktionsökningAudi gör det lättare att ladda elbilenNy bläckstrålemärkning till OEM Electronics maskinparkIndustrins förutsättningar inför avtalsrörelsenEaton utökar samarbetet med MicrosoftMiljonstöd möjliggör återvinning av komplex plast Sigma Technology lanserar ett nytt företagCisco presenterar lösningar för smartare, enklare nätverkNy injektionspistol sparar både arbetstid och resurser
6/16/2022
Förstå PulverbäddsfusionsteknikSvenska Mässan Gothia Towers satsar på solcellsanläggningSchneider Electric rankas på andra platsSnabbväxande installationsföretag med många strängar på sin lyraNy funktion möjliggör nätverkande kring Zoom-eventsElmopeder går undan nuCarlsberg elektrifierar lagertransporterna i HallandLambertsson växlar upp med förnybart bränsleBYGG.se lanserar ny offerttjänst för hantverksarbetenNio nya projekt vässar svensk 2D-branschRenta förenas med norrländska L E MaskinStorskalig odling av mikroalger Unit4 förvärvar danska Scanmarket
6/15/2022
ABB-robotar lyfter produktivitet och hållbarhet på Fårbo Mekaniska Omvänd osmos – StapelbarNy landschef för Ahlsell SverigeMimecast har köpts upp av riskkapitalbolaget Permira Sökmotorn för möbler och inredning i Sverige - FAVIFlyttstädning och annan städning för företagetHelsingborg startar Sveriges första kommunala AI-labbNy utbildning säkrar hållbara affärer i Sydsveriges näringslivElever på Järfälla gymnasium tilldelas BygmastipendietTranpenad förvärvar Eyes4workUltimo ledare inom EAM-teknologiNy Castrol studie i Norden kring nästa bilköpStor skillnad på epostskydd bland nordiska företag Peab utför renoverings­projekt för Helsingfors UniversitetssjukhusTaigatechs AI-lösning redo för marknadenJoanna odlar i ett Elfa-system!
6/14/2022
CAD-Design blir vanligare och vanligareVolvo CE påbörjar testning Ny lasertrackerplattform med ultralång räckviddBättre fiskelycka tack vare hållfast LesjöforsdetaljF-Secures nya allt-i-ett-skydd förenklar säkerheten Lambertsson etablerar nytt kundcenterNP Nilsson förvärvar och växer inom industriellt byggandeNu möts internationell gruvindustri i SkellefteåDigitaliseringen har fått yrkeshögskolan att satsa på fler programmerareOmedelbara offerter på CNC-bearbetningHydroscand Group AB förvärvar Anderstorp Hydraulik ABZipforce lanserar en ny generation portabla elmotorer för cyklarNya allroundmaskiner för effektiv palltransportVärldsledaren inom värmepumpar storsatsar på den svenska marknaden
6/13/2022
Optimal lösning – det är målet för varje projektABB visar upp framtiden för processautomation