Ad

LATEST NEWS

- News from the industry

BOLIST öppnar i Brunflo

Den nya bygghandeln är belägen i Sedinhuset
I slutet av maj öppnar BOLIST i Brunflo. Det är Per-Emil Åkergren som lagom till Kristi himmelsfärdshelgen öppnar sin tredje BOLIST-butik i en lokal som tidigare inrymt en färghandel.

Per-Emil Åkergren, ägare till BOLIST Stugun och BOLIST Hammarstrand öppnar den 26 maj ytterligare en bygghandel, BOLIST Brunflo. Den nya bygghandeln är belägen i Sedinhuset på Centrumgatan i Brunflo. I huset har tidigare en Colorama-butik huserat, men denna stängde i början av året. Nya medarbetare har anställts och just nu pågår arbetet med att färdigställa lokalen.

- Jag tror stenhårt på den lokala marknaden och det är därför vi satsar på Brunflo. Kompetenta medarbetare, lokalkännedom och service, det är det vi konkurrerar med och hittills har det varit ett bra framgångsrecept, säger Per-Emil Åkergren, VD och ägare BOLIST Brunflo.

I bygghandeln kommer allt från byggmaterial till färg och vitvaror att säljas. Per-Emil har även ansökt om bygglov för att utvidga verksamheten till att även inkludera försäljning av skivmaterial och virke.

BOLIST:s nya butikskoncept som lanserades i slutet av 2021 kommer också att gradvis implementeras i butiken framöver.

- Det är fantastiskt roligt att våra medlemmar satsar vidare på detta sätt. Den här satsningen ligger helt i linje med vår positionering som Sveriges närmaste byggvaruhus. Per-Emil med kollegor är ett bra exempel på vad vi inom BOLIST står för – lokalt entreprenörskap, personligt engagemang och hög servicegrad, säger Magnus Hemmingberg, Kedjechef BOLIST/Järnia.

Jenny Pedersén
Kommunikationsansvarig
jenny.pedersen@mestergruppen.se
0766 29 26 59

LATEST NEWS

- News from the industry
5/24/2023
Lanserar hemsida för att främja hållbar byggbranschSpecialist på områdesskydd öppnar nytt i HalmstadNya APEX-tjänster Stripe blir betalningspartner för Zara Pre-OwnedSavox Noise-COM 500 lanseras
5/23/2023
Kundutbildning i fjädertek­nik hos lettiskt kundföretagAros Kapital blir officiell partner till IFK GöteborgHar ni behov av specialmaskiner?Bildanalys & Vision byter namn till Computer VisionConsilium Safety Group och Roxtec i samarbete
5/22/2023
Jämför lån online för att hitta det bästa erbjudandetSwift-Cut – Mycket maskin för pengarna!SSAB och BE Group sam­arbetar inom fossilfritt stålSamarbete för att nå hållbara lösningarMensapriset 2023 går till Fredrik Löfgren!
5/19/2023
Avsticknings- och spårsvarvningssortimentSwecon och Volvo på Sweden Rock FestivalUdda Volvo-lastbil med retrolook byter ägareWithSecure lanserar en ny uppsättning tjänsterCASE:s populära roadshow återkommer 2023
5/17/2023
Först ut i Skandinavien Årets plåtslagare gillar koppar och knepiga jobbCognizant lanserar Neuro® AINytt koncept ska förbättra tillgängligheten Clean Motion lanserar leasingerbjudande