SUNDAY, JANUARY 20 2019

LATEST NEWS

- News from the industry

Astro WMS® express –i full drift inom två månader

Europas ledande leverantör av lagerhanteringssystem, Consafe Logistics, introducerar Astro WMS® Express .
Ett installationspaket baserat på vårt klassledande Astro WMS® och som implementeras på färre än 60 dagar.

När du ska investera i ett nytt lagerhanteringsystem (WMS, Warehouse Management System) så vill du få ut maximal nytta för din investering. De faktorer som avgör vilken nytta du får ut ur ditt system är flexibilitet, tillförlitlighet, skalbarhet och spårbarhet vilket ger god avkastning på investeringen och är därför avgörande när man väljer ett lagerhanteringssystem. Men även installationstiden är av största vikt och hittills har kompromisser varit vanliga.

Genom att använd fördefinierade processer, som bygger på Consafe Logistics 40-åriga erfarenhet av lagerhanteringssystem, så kan vi erbjuda en implementeringsprocess för vårt WMS på 60 dagar eller mindre. Du får utöver vårt marknadsledande WMS även en setup av våra ”best practices” för att köra dina lagerprocesser.

Consafe Logistics Astro WMS® Express är en förkonfigurerad WMS-installation som är perfekt för mindre lager (10-50 användare) och fungerar optimalt som nav i de flesta branscher – som vill få snabb och fullständig kontroll över sin verksamhet och en fördel gentemot konkurrenterna.

Astro WMS® Express rymmer den fulla flexibiliteten och skalbarheten från Astro WMS. När företaget växer och marknaden förändras är befintliga och kommande WMS-moduler snabbt integrerade. Lösningen innehåller fördefinierade processer paketerade i ett förkonfigurerat Astro WMS®-system, och en väldefinierad installationsprocess, allt som behövs för att komma igång inom 60 dagar.

För att säkerställa en välfungerande helhetslösning i ditt lager har vi även paketerat den hårdvara som är optimal att användas i de processer som vårt Astro WMS® Express stödjer. Hårdvaran är testad och verifierad tillsammans med denna release vilket säkerställer en snabb uppstart och problemfri drift.

"Vår dokumenterade erfarenhet och framgång från flera branscher gör att vi kan optimera våra kunders försörjningskedja. Vi har förpackat all vår kunskap och erfarenhet i Astro WMS® Express-konceptet för att snabbt kunna leverera tillförlitliga, flexibla och smarta logistiklösningar för framtidssäkring av din verksamhet", säger Henk-Jan van Donkelaar, CSO hos Consafe Logistics Group.

Med Astro WMS® Express erbjuder Consafe Logistics en enkel, kraftfull lösning som är lätt att uppgradera för att hantera, optimera och utveckla prestanda i varje lager, så att systemet matchar dagens och framtidens behov.

För mer information var vänlig och kontakta PR & Medieansvarig sofie.travesset@consafelogistics.com
1/15/2019
Då öppnar nya Rejmes Bil i FalkenbergSveriges Arkitekter har nominerat nyckelfria Ohboy till Bostadspriset 2018Colliers gör uthyrning i BoråsFyra IT-experter tar Webstep till UppsalaStabilotherm AB byter namn till Pergite Outdoor AB och växlar upp den digitala närvaron
1/14/2019
Peab utför mark- och grundläggningsarbeten för nytt värmeverk i UppsalaUniteam storsatsar i StockholmWimab Evenemang ny huvudsponsor till Företagardagarna 2019Sh bygg, sten och anläggning förvärvar EnergigrävarnaNytt affärssystem förenklar kundernas vardagRealgymnasiet i Norrköping satsar på programmerings­vecka för över 200 eleverGeoredundans mellan egna datacenter skapar tryggare kunderTeknikprodukter startar samarbete med PXL SealsFyrfasen Energi vinner upphandling med NP3Secify AB får ny VDBevego välkomnar ny AO-chef för Teknisk Isolering. Smart analysverktyg som förbättrar driften i många branscherNytt rekord för Volkswagen – levererade fler bilar än någonsin tidigareINGO öppnar automatstation i BengtsforsPeter Ervasalo har utsetts till vd för DHL Express Sverige
1/11/2019
Exakt tryckövervakning i anläggningar och rörledningarPeab bygger hyreslägenheter i HelsingborgPanasonic förnyar sitt TOUGHBOOK-kontrakt med telekomjätten Proximus Skanska bygger universitetsbyggnad i Cullowhee, NC, USA för cirka 570 miljoner kronorHär Livestreamar Logistikpodden för framtidens logistik Utökat sortiment av STANLEY FATMAX laseravståndsmätareSödra vill inspirera unga tjejer till att bli framtidens ingenjörerEtt rent nöje för jämna ytorHur mycket kan vi egentligen lägga på minnet?Best Transport trendspanar inför 2019Ökad försäljning för femte året i rad för Lexus i EuropaGår mot prisrekord i 2019Rekordvolymer av sågade trävaror för MIMAB och APM TerminalsSå påverkar AI framtiden för ingenjörerMarcus Nilsson blir ny affärsområdeschef för Veidekke AnläggningMidsona ställer om till fossilfria transporter med Transportinitiativet
1/10/2019
En värdefull regel för att välja rätt fräsverktygKasta loss för vridspjällsventilen GEMÜ 480 VictoriaTänk smart använd HARTKlaravik når ny milstolpe: auktioner för över en miljard under 2018Återvinningsföretaget Remeo går i bräschen för cirkulär ekonomiPorttelefonen är bara början på våra smarta hem Castellum uppför ny anläggning för Mekonomen i MalmöCES 2019: BMW visar upp den dolda tekniken i framtidens interiörOptidev bakom tekniken för PostNords SameDayKeyMan bland Sveriges mest framgångsrika företagPensionärer är de företagare som håller landsbygden vid livIT-bolaget expanderar i Uppsala med ny våningPiteEnergi skapar förutsättningar för ett smartare PiteåStor invigning i GällivareSara Brandt blir ny vice vd på Almi FöretagspartnerSågen som inte darrar av att anta en utmaningActibump framgångsrikt i Australien Ny VD ska vidareutveckla ProcuratorVolkswagen bildar nytt företag inom grön el och laddningslösningar
1/9/2019
Dubbelt jubileum i Swecons utrustningsverkstad i Eskilstuna Bin-picking direkt från pall med PhotoneoNästa steg inom affärsutveckling: digital transformation med människan i centrumBAGA på VA Tour Sweden 2019Låsbart smörjmunstyckeUtökat urval av manöverdon och diametermått för reglerventil GEMÜ 567 BioStar controlHjälper proffsbyggare med utbildning!
Advertisements