SATURDAY, NOVEMBER 17 2018

LATEST NEWS

- News from the industry

Astro WMS® express –i full drift inom två månader

Europas ledande leverantör av lagerhanteringssystem, Consafe Logistics, introducerar Astro WMS® Express .
Ett installationspaket baserat på vårt klassledande Astro WMS® och som implementeras på färre än 60 dagar.

När du ska investera i ett nytt lagerhanteringsystem (WMS, Warehouse Management System) så vill du få ut maximal nytta för din investering. De faktorer som avgör vilken nytta du får ut ur ditt system är flexibilitet, tillförlitlighet, skalbarhet och spårbarhet vilket ger god avkastning på investeringen och är därför avgörande när man väljer ett lagerhanteringssystem. Men även installationstiden är av största vikt och hittills har kompromisser varit vanliga.

Genom att använd fördefinierade processer, som bygger på Consafe Logistics 40-åriga erfarenhet av lagerhanteringssystem, så kan vi erbjuda en implementeringsprocess för vårt WMS på 60 dagar eller mindre. Du får utöver vårt marknadsledande WMS även en setup av våra ”best practices” för att köra dina lagerprocesser.

Consafe Logistics Astro WMS® Express är en förkonfigurerad WMS-installation som är perfekt för mindre lager (10-50 användare) och fungerar optimalt som nav i de flesta branscher – som vill få snabb och fullständig kontroll över sin verksamhet och en fördel gentemot konkurrenterna.

Astro WMS® Express rymmer den fulla flexibiliteten och skalbarheten från Astro WMS. När företaget växer och marknaden förändras är befintliga och kommande WMS-moduler snabbt integrerade. Lösningen innehåller fördefinierade processer paketerade i ett förkonfigurerat Astro WMS®-system, och en väldefinierad installationsprocess, allt som behövs för att komma igång inom 60 dagar.

För att säkerställa en välfungerande helhetslösning i ditt lager har vi även paketerat den hårdvara som är optimal att användas i de processer som vårt Astro WMS® Express stödjer. Hårdvaran är testad och verifierad tillsammans med denna release vilket säkerställer en snabb uppstart och problemfri drift.

"Vår dokumenterade erfarenhet och framgång från flera branscher gör att vi kan optimera våra kunders försörjningskedja. Vi har förpackat all vår kunskap och erfarenhet i Astro WMS® Express-konceptet för att snabbt kunna leverera tillförlitliga, flexibla och smarta logistiklösningar för framtidssäkring av din verksamhet", säger Henk-Jan van Donkelaar, CSO hos Consafe Logistics Group.

Med Astro WMS® Express erbjuder Consafe Logistics en enkel, kraftfull lösning som är lätt att uppgradera för att hantera, optimera och utveckla prestanda i varje lager, så att systemet matchar dagens och framtidens behov.

För mer information var vänlig och kontakta PR & Medieansvarig sofie.travesset@consafelogistics.com
11/13/2018
Mekanisk verkstad för Er som ställer hårda krav har fått sin 3:e Biglia installeradPålitligt korrosionsskydd från Henkel.CEJNs teamledares kommentar till The Next Generation: "Vårt ansvar är att hålla dig säker"20-åriga Stella bryter manlig norm i byggbranschenGrunden Bois är årets Number 10 stipendiatLesjöforsfjädrar i framtidens mänskliga robotarBilia förvärvar en auktoriserad serviceverksamhet för BMW i NorgeNytt industrimagasin vinter 2018 ute nu!Hyundai och Vodafone inleder samarbete om uppkopplade bilarEldrivna truckar testas i produktion i Bolidens AitikgruvaLåt oss presentera: Fredagens gäster i Defas podstudioHet marknad för begagnade bilar trots färre försäljningar Arbeta i HD med nya High Demand pro18-v batterierFörsäljningsrekord på Gekås Ullared ger bidrag till Missing PeopleSvenska chefer underkänner sitt eget cv BMW + vinterhjul =gratis vinterhjulYrkesgymnasiet ökar med 25 procent Så ser företagandet ut i din kommunMakita lanserar sladdlös kaffemaskin på 12/18VEntreprenörskap hos Sigtuna Kommun20-åring med hjärta för kunskap och kvalitetWidrikssons lanserar ytterligare tjänster inom IT-logistik och transportÖkad säkerhet i truckmiljön med Zone Intelligence Bättre arbetsmiljö med ljuddämpade diamantklingorPremiär för ny butik och entre i Älvsjö och ny filial i Borås.Scanias transportlaboratorium blir fossilfrittRejmes Bil prisbelönta på motorgalan 2018Maskinhandboken – Ny SEK Handbok!Nordic Truckcenter SE inleder samarbete med TOTAL Nordic
11/12/2018
Skanska utvecklar nytt hotell i Kiruna som säljs till LKAB för cirka 500 miljoner kronorNy exportsäljare - Alexander LjungbergMätningar till grund för elbesparingPeab bygger ut Tofta skjutfältAcademic Work prisas för bästa försäljnings- och marknadsorganisationDemo utförsäljning av mätinstrument Ny satsning från Stoppa machokulturen Tyréns vinner nytt uppdrag i Norge åt Bane Nor Snart öppnar vi butik i UppsalaLindinvent letar Försäljningsingenjörer och UtvecklareInbjudan till seminarium om framtidens transporter​Politiken som kan förändra bygg- och fastighetsmarknadenStål & Hyr Group går samman med Aros Hyresmaskiner ABSFVF avtalar med Branschkontroll för kontroll av samtliga Certifierad Verkstad och Eurogarant!Zero Sun: Soldriven villa möjlig även där solen lyser med sin frånvaroSunPines Hållbarhetspris till Lindbäcks Group Vatten på Gotland kräver nytänkNu går vi live med CS24 connectIndustriföretag i Skövde är med på Elmia SubcontractorMiljötillstånd för utbyggnad och intag av förnybara råvarorRealgymnasiets fordonsutbildning ProMeister Fordon vinner pris på Motorgalan 2018Årets butik 2018 finns i Skellefteå
11/9/2018
Nomo Elmia Subcontractor 2018Skanska investerar EUR 170 M, cirka 1,8 miljarder kronor, i kontorsbyggnad i Warszawa, PolenNya Volvo EC750E HR: branschens mest produktiva rivningsgrävareVellinge är Årets Nyföretagarkommun 2018Vinge till unik racing-Tesla visas på InnoDexPolarbröd - årets marknadsförareVem blir Årets Cleantechprofil? Här är de nominerade.Ny maskin för rörlaserskärning till Weland ABFramtidens elsystem - fullt med nyheter från forskning och branschVärldspremiär för nya Mitsubishi L200Öppet Hus på Möjligheternas Torg: Maskinförare, ett framtidsyrke för fler
Advertisements