FRIDAY, APRIL 19 2019

LATEST NEWS

- News from the industry

Astro WMS® express –i full drift inom två månader

Europas ledande leverantör av lagerhanteringssystem, Consafe Logistics, introducerar Astro WMS® Express .
Ett installationspaket baserat på vårt klassledande Astro WMS® och som implementeras på färre än 60 dagar.

När du ska investera i ett nytt lagerhanteringsystem (WMS, Warehouse Management System) så vill du få ut maximal nytta för din investering. De faktorer som avgör vilken nytta du får ut ur ditt system är flexibilitet, tillförlitlighet, skalbarhet och spårbarhet vilket ger god avkastning på investeringen och är därför avgörande när man väljer ett lagerhanteringssystem. Men även installationstiden är av största vikt och hittills har kompromisser varit vanliga.

Genom att använd fördefinierade processer, som bygger på Consafe Logistics 40-åriga erfarenhet av lagerhanteringssystem, så kan vi erbjuda en implementeringsprocess för vårt WMS på 60 dagar eller mindre. Du får utöver vårt marknadsledande WMS även en setup av våra ”best practices” för att köra dina lagerprocesser.

Consafe Logistics Astro WMS® Express är en förkonfigurerad WMS-installation som är perfekt för mindre lager (10-50 användare) och fungerar optimalt som nav i de flesta branscher – som vill få snabb och fullständig kontroll över sin verksamhet och en fördel gentemot konkurrenterna.

Astro WMS® Express rymmer den fulla flexibiliteten och skalbarheten från Astro WMS. När företaget växer och marknaden förändras är befintliga och kommande WMS-moduler snabbt integrerade. Lösningen innehåller fördefinierade processer paketerade i ett förkonfigurerat Astro WMS®-system, och en väldefinierad installationsprocess, allt som behövs för att komma igång inom 60 dagar.

För att säkerställa en välfungerande helhetslösning i ditt lager har vi även paketerat den hårdvara som är optimal att användas i de processer som vårt Astro WMS® Express stödjer. Hårdvaran är testad och verifierad tillsammans med denna release vilket säkerställer en snabb uppstart och problemfri drift.

"Vår dokumenterade erfarenhet och framgång från flera branscher gör att vi kan optimera våra kunders försörjningskedja. Vi har förpackat all vår kunskap och erfarenhet i Astro WMS® Express-konceptet för att snabbt kunna leverera tillförlitliga, flexibla och smarta logistiklösningar för framtidssäkring av din verksamhet", säger Henk-Jan van Donkelaar, CSO hos Consafe Logistics Group.

Med Astro WMS® Express erbjuder Consafe Logistics en enkel, kraftfull lösning som är lätt att uppgradera för att hantera, optimera och utveckla prestanda i varje lager, så att systemet matchar dagens och framtidens behov.

För mer information var vänlig och kontakta PR & Medieansvarig sofie.travesset@consafelogistics.com

LATEST NEWS

- News from the industry
4/15/2019
Optimerad avjämningsbalk från RototiltMer AI på civilingenjörsprogrammet i produktion och produktdesign
4/12/2019
Rototilt breddar redskapsprogrammet med kraftfulla rivtänderNy försäljningsdirektör på Volvo Car SverigeNCC får miljardorder för över 200 bostäder på ny ö i Köpenhamn 150 000 bilar riskerar körförbud 1 majVerizon presenterar ny IT-säkerhetsrapport kring insiderhot – så skyddar du din organisationVolvo Cars börjar tillverka XC40 vid fabriken i kinesiska Luqiao där fler märken byggsKobelco visar upp automatiserad grävmaskin och Engcon tiltrotator på BaumaNu öppnar Skansen Baltic Sea Science Center!Stor del av svensk järnmalm bildades i vulkaniska processerMarknadens mest snabborrande och hållbara stegborrNya klimatsmarta batteridrivna häcksaxar för en praktfull häckSchneider Electrics svenska vd tillträder ny roll med ansvar för norra Europa Stor satsning på kompetensutveckling av yrkesverksammaEuropeiska MOTOMAN-robotar rullar ut från fabriken i SlovenienSydsvenskt konsortium testar framtidens elvägarNordisk plastindustri förenas i unik paneldebatt på Plastteknik Nordic.Monitor storsatsar i Sydostasien – anställer fler i SverigeRasmus Linge ny vd för CS LogisticsAlmi Invest investerar i EasyServIKEA är Sveriges mest hållbara varumärke 2019Så går det till att besikta en motorcykelCell PT® - för säker infästning i nya lätta designmaterialSeavus talare på konferens - AI-dagen: AI som stöd för verksamheten, 22 majRekordresultat för BygmakoncernenAnn Krumlinde ny styrelseledamot i VäderstadSopmaskiner från Optimal fortsätter vara en succé på marknadenKungen besökte Apotea i MorgongåvaMitsubishi Outlander PHEV: Sveriges populäraste laddhybrid
4/11/2019
Maximera effekten till hydrauliktillbehör med ADX från CEJNFörvaring gasflaskor – så uppfyller du regler och kravJan Ridfeldt ny vd och koncernchef på Umeå Energi ABLyckad lansering av The Gothenburg Gateway ​Ny standard för miljökostnader – utvecklad i Göteborg Fem stjärnor til Range Rover EvoquePaetronics byter namn till VehcoHög kvalitet på alla forskarutbildningar på Högskolan VästUndervattensrobotar kan lokalisera gifttunnor i ÖstersjönEOS firar 30 år av passion för industriell 3D-printing Världens snabbaste vätgassensor bäddar för ren energiHyundai lanserar privatleasing för sina populära miljö- och familjebilarTarget 3001! - En lättanvänd PCB-mjukvara - Just nu påskrabatt 20% Jernbro förlänger livslängden för styr- och drivsystem med nytt driftsäkerhetsavtalRyobis unika Plattrensare - Rengör uteplatsen blixtsnabbtMaskinExpo nästa för Elise 900 – batteridriven kompaktlastare
4/10/2019
CEJNs Multi-X GII Hydrauliska Multi Koppplingar - Bättre, Starkare, LättareAnders Lindström, lokförare och instruktör, berättar om ett omväxlande arbete OPTIWARE och SICK i IIoT samarbete för ”plug and play”-uppkoppling av tillverkningsmaskinerABB:s snabbladdare bidrar till ett grönare GöteborgVolvo Cars på Techno Classica: Art Deco i rörelse med Volvo PV36Äntligen är Industrimagasinet våren 2019 här!Summ Road Show IBS QMS & TeamcenterNIS-direktivet är IT-chefernas bästa vänBäckebron - Sågverket som älskar det extra krångligaEllevio och Power Circle gör gemensam sak för framtidens elnätKonsultbolaget Exsitec på plats 2 i Powered by People Svenska företaget Blixt Tech vann i internationella tävlingen Startup Energy TransitionABAX blir partner med Hitachi och levererar komplett IoT-lösning till bygg- och entreprenad-branschenMiljardprojekt för digitalisering av europeisk industriEnergibesparingar och reducerat underhållsbehov med fläktväggsapplikation i stor biograf i SingaporeSchneider Electrics Easy UPS 3S nominerad i Elfack Design Award
Advertisements