LATEST NEWS

- News from the industry

AMADA på EuroBLECH 2022

Bli först med att upptäcka AMADAS vision för framtiden
För fyra år sedan lanserade AMADA de mest innovativa framstegen inom laserskärning som industrin sett, vad kommer AMADA att avslöja denna
gången ?

Besök oss på EuroBlech från 25 till 28 oktober och bli först med att upptäcka AMADAS vision för framtiden.

I år kommer vi att gå ett steg längre än vi någonsin gjort tidigare, genom att introducera teknologier, lösningar och processer vilket kommer att föra oss närmare våra kunder samtidigt som vi respekterar miljön.

Vi vet att våra lösningar alltid måste tillföra ett värde för våra kunder, utmaningen vi har på EuroBlech i år är inte bara att introducera teknologier som förbättrar era verksamheter, utan också tillföra kunderna ett värde och hållbarhet.

För att kunna göra detta "Växer vi tillsammans med våra kunder"

Stödja hållbarhet
Med över 20 års erfarenhet av att tillhandahålla miljövänliga produkter siktar AMADA på att uppnå ett koldioxidneutralt samhälle. Alla AMADA-maskiner är utvecklade för att minska energiförbrukningen och koldioxidutsläppen. I en tid då energikostnaderna är högre än någonsin tidigare är utveckling av energibesparande maskiner avgörande. AMADA ekoprodukter som fiberlasrar kan förbruka 80 % mindre ström än konventionella CO2-modeller. Dessa liksom elektriska stansmaskiner, kantpressar och automation är alla designade för hög produktivitet i kombination med låg energianvändning. Ta reda på hur ni kan dra nytta av våra ekoprodukter och bygga en grönare, mer hållbar framtid tillsammans!

Tillhandhålla lösningar
AMADA Industry 4.0-lösningar har redan haft stor inverkan på våra kunders verksamheter. Ni kan förvänta er att dessa framsteg fortsätter i år och levererar mer innovativa lösningar som hjälper er att optimera produktionen, förenkla input och koppla ihop alla era processer. Upptäck hur AMADAs V-factory IoT-support och Order Manager kan koppla ihop alla era processer samtidigt som ni har full kontroll över er produktion. Tillsammans ska vi effektivisera verksamheten, öka effektiviteten och förbättra er lönsamhet!

Förbättra processer
Våra automationslösningar är alla utformade för att öka produktiviteten, förbättra fabrikens arbetsflöde, förkorta ledtiderna och minska komponentkostnaderna. Vår kombination av den senaste blanknings- och bockningstekniken tillsammans med den senaste automationstekniken gör att vi kan erbjuda de perfekta systemen för 24/7 produktion. Från enpallsladdare, kompletta lagringssystem, automatiserade bockningssystem till kompletta CS lager, AMADA har en lösning. På EuroBlech kommer detta sortiment att utökas och skapa ännu fler lösningar för våra kunder. Tillsammans tar vi er produktion till sin högsta nivå hittills!

FÖR MER INFORMATION
Kontakt sweden@amada.eu
Vi ser fram mot att träffa er!
Contact information
Mailing address
Borgens Gata 16-18
44139 Alingsås
Region
Alingsås
Västra Götalands county
Sweden
Organization id:
556402-5814
Founded: 1991
Employees: 25
English description is missing, swedish description below.

Välkommen till Amada Scandinavia AB.

Vi är leverantör av plåtbearbetande produktionsutrustning från en av världens största tillverkare, japanska Amada. Företaget bildades 1991 i Sverige och är beläget i Alingsås. Vi erbjuder ett komplett program av plåtbearbetningsmaskiner. Där ingår CNC-styrda revolverstansmaskiner, laserskärmaskiner, kantpressar, automatiseringsutrustning, gradsaxar, verktygsslipar och mjukvaror.

AMADA Group har varit verksamma i Europa i över 40 år och kombinerar tradition med japansk erfarenhet och bästa europeiska know-how. Ett åtagande som gruppen genomförde genom att 2013 inrätta det europeiska huvudkontoret, AMADA EUROPE.

Det nya huvudkontoret har blivit en samlingspunkt för koncernens europeiska strategier, samordning av synergier mellan filialer och tillhandahåller idag riktade, innovativa lösningar för våra kunder. AMADA har idag 10 filialer i 13 länder i Europa med 8 produktionsanläggningar och 1 500 anställda som betjänar cirka 30 000 kunder.

Välkommen att kontakta oss.

Contacts

John Wallace
032 28 50 83
Peter Book
0708 998 673
Per Andersson
0708 998 682
Per Nilsson
0708 998 660
Philip Berg
0708 998 671
Anders Erixon
0708 998 663

Videos

The Engineering AMADA 2020

The Engineering AMADA 2020
AMADA HFE3i High Tonnage Pressbrake

LATEST NEWS

- News from the industry
12/1/2023
Stålåret 2023: Världsliga ting?Stärker relationen mellan kund och tillverkareNSK arrangerade European Distributor Convention 2023Steute strukturerar om sina affärsområdenMomentum Group förvärvar Swerub
11/30/2023
Viktigt med reservdelar för vattenskärmaskinerDra tunga laster mer mobilt Höj precisionen med krysslaser Varför du måste ha rätt analysinstrument Optimera din verksamhet med svarv och fräsverktyg
11/29/2023
En extra tia per dag – ger enorma fördelarEffektiv formmätning för precision Nitdragarens funktion och användningsområde Rätt kläder när du svetsar Ont i armen under och efter arbetsdagen?
11/28/2023
Idealiska maskiner för stora arbetsstycken Plasmaskärbord är en revolution inom skärning Undvik skador från fukt och mögel Brandmanschetter för över­gången från metall till plast Vår verkstadsinredning samlat på ett ställe!
11/27/2023
Treston Quick Edge ArbetsstationSäkra driften av dina maskiner Ett sekel av metallåtervinning Utrustning för att säkerställa en effektiv rivning Välj en certifierad leverantör för trådbondning