TUESDAY, MAY 21 2019

LATEST NEWS

- News from the industry

Academic Work prisas för bästa försäljnings- och marknadsorganisation

I torsdags prisades Academic Work för sitt framgångsrika försäljnings- och marknadsarbete under Sales Award Gala i Annexet i Stockholm.
Första pris mottogs i kategorin ”Årets B2B Commercial Excellence Company 2018” som delas ut av ProSales Institute i syfte att lyfta fram föredömliga insatser i svenskt näringsliv.

“Vinnaren i kategorin Årets B2B Commercial Excellence Company 2018 är ett skolboksexempel på att framgångsrikt kombinera en entreprenörsdriven kultur med en disciplinerad måluppföljning. År efter år har detta företag återuppfunnit sig själva med innovativa lösningar som ger kunderna ökat värde och utvecklar branschen i stort. Resultatet har inte låtit vänta på sig. De senaste 5 åren har detta företag plockat marknadsandelar från branschkollegorna varje kvartal. Årets vinnare är en sann förebild för hur man förenar utvecklingsorientering med disciplinerat sälj- och marknadsarbete”, så löd juryns motivering.

– Vi är otroligt stolta över vinsten och ser det som ett kvitto på att det vi gör är mer än bra! Vi har ett stort fokus på att hela tiden hitta nya vägar för att hjälpa våra kunder med kompetensförsörjning av young professionals. Priset är en hyllning till våra medarbetare som visar ett enormt engagemang för att utveckla våra kunder, säger Jimmy Söderström, Head of Sales på Academic Work.

Sales Award Gala är en del av den årliga konferensen The Sales Conference som arrangeras av ProSales Institute. Under galan hyllas företag och individer som bidrar till Sveriges tillväxt och nationella framgång. Priset ”Årets B2B Commercial Excellence Company” delas ut till ett företag som har utvecklat en lönsam kommersiell modell där man inkluderar och bedriver försäljning och marknadsföring på ett innovativt och kundorienterat sätt.

– Vi vill vara varje kunds förstahandsval, och för att bli det måste vi ha en resultatdriven säljkår och en marknadsavdelning i framkant som hela tiden jobbar för att kunna erbjuda det våra kunder efterfrågar. Vi tror på ett tätt samarbete mellan marknad och säljavdelningen inte bara i kommunikation mot kund utan också i rekryteringsprocessen av nya säljare. Tack vare en etablerad försäljningsprocess och gedigna utbildningsprogram har vi idag branschens bredaste kundbas, säger Jimmy.

ProSales Institute är ett forsknings- och managementkonsultbolag specialiserade på B2B- försäljning och marknadsföring. Med utgångspunkt i forskning hjälper ProSales företag att skapa lönsam och långsiktigt hållbar organisk tillväxt.

LATEST NEWS

- News from the industry
5/16/2019
Tre nya kursnyheter till hösten inom plastsvetsningBerendsen lanserar 2018 års hållbarhetsrapport E.ON förvärvar CoromaticScantruck drar till skogsArtificiell intelligens eftertraktad innovation Vattenfall tar plats i styrelsen för Swedish Green Building CouncilMercedes-Benz Trucks årets generalagent för andra året i radDubbelvinst för Sweco när järnvägen i Boråsområdet ska rustas uppÅngströmlaboratoriet vid Uppsala universitet expanderarÖkat antal lastbilstransporter i inrikestrafikenFerry Svan och Emil Hansson laddar för rekord i Champions Trophy och Rookie-VM ebm-papst fläktserie AxiBlade utökasNya Opel Movano - med hög säkerhet och flexibilitetVolvo omkörd på topplista för begagnade bilarVilka av de 10 finalisterna vinner årets viktigaste elbilspris? Carin Stoeckmann ny ordförande för Sveriges Byggindustrier
5/15/2019
Intercut förstärker sin avdelning för eftermarknadDigitalisering, AI och innovationsfokus på VitalisSuccéstart för EdmoLift i DanmarkPolestar 2 världsturné kommer till Europa Besiktningstekniker till Opus i KarlskronaSju steg som framåtblickande företag tar i sin digitaliseringsresa Volvo Car Group tecknar avtal med CATL och LG ChemVärmlandsföretaget Cellcomb gläds åt unikt EU-stödCramo AB och Besqab AB förnyar sitt mångåriga samarbeteBilfinger erhåller order för FUCHS-koncernens expansionNya BMW 8-serie Gran Coupé – här är första glimtenHydroscand lanserar SlangExpress MCKiwa Inspecta går samman med FORCE Technology Sweden FIA-studie oroas över tillgång till fordonsdatanCanon visar innovationer inom storformatsgrafik på FESPA 2019Viktiga beslut för Volkswagen-koncernens framtid
5/14/2019
Enad förändringskraft bland utställare och besökare under årets ElfackVilka utmaningar finns inom gängning?Konfigurera och beställ slangsatser för CEJNs högtryckshydraulikLKs svenska logistikcenter blir koldioxidneutraltGlobala samhällstrender gynnas av 3D-printingVärldens första sollcellsdrivna passagerarbil är härScantruck och Söderberg & Haak redo för Maskinmässa RosersbergAllt fler gör sig oberoende av priser på fossila bränslenBlåkläder byter logotype - Om Sverige vinner hockey-VMRekordminskning av biodrivmedel 2018Anders Borg: "2020 kommer bli en svår prövning för den svenska modellen”Trästomme och stenull gav fördelar i TrikåfabrikenEtt nytt rekordår för Midroc EuropeSäkerhet hela veckan i BoKlokYtterbygg satsar på solkraftEnkel mobil ​app​ vägleder patienter inför operationNytt forskningsprojekt om supermaterialet Grafen i 3D-printingIT-utrustning för industrin Panasonic introducerar R32 Big PACi – ny serie anpassad för grön omställningSäkerhet i fokus tillsammans med Skanska på Safety WeekNya Opel Grandland X Hybrid4 - Opel goes electricBahcos sortiment av tillbehör för maskindrivna verktyg nu komplettRenova bygger för världsunik metallåtervinningSTANLEY lanserar FATMAX CLASSIC PRO vattenpass
5/13/2019
3D Center utökar sin MJF-portfölj med 5200 produktions 3D-skrivarserierKompakt fläktlös IoT edge server med 8-kärnors Intel Core i9-9900KABB tar hem stororder för överföring av vindkraft från NordsjönHexagon Manufacturing Intelligence bjuder in rörtillverkare till event med fokus på rör- och trådmätning Stefan Lindau tar över rodret för Panasonic TOUGHBOOK i NordenHSF, Vimmerby investerar
Advertisements