MONDAY, FEBRUARY 18 2019

LATEST NEWS

- News from the industry

Academic Work prisas för bästa försäljnings- och marknadsorganisation

I torsdags prisades Academic Work för sitt framgångsrika försäljnings- och marknadsarbete under Sales Award Gala i Annexet i Stockholm.
Första pris mottogs i kategorin ”Årets B2B Commercial Excellence Company 2018” som delas ut av ProSales Institute i syfte att lyfta fram föredömliga insatser i svenskt näringsliv.

“Vinnaren i kategorin Årets B2B Commercial Excellence Company 2018 är ett skolboksexempel på att framgångsrikt kombinera en entreprenörsdriven kultur med en disciplinerad måluppföljning. År efter år har detta företag återuppfunnit sig själva med innovativa lösningar som ger kunderna ökat värde och utvecklar branschen i stort. Resultatet har inte låtit vänta på sig. De senaste 5 åren har detta företag plockat marknadsandelar från branschkollegorna varje kvartal. Årets vinnare är en sann förebild för hur man förenar utvecklingsorientering med disciplinerat sälj- och marknadsarbete”, så löd juryns motivering.

– Vi är otroligt stolta över vinsten och ser det som ett kvitto på att det vi gör är mer än bra! Vi har ett stort fokus på att hela tiden hitta nya vägar för att hjälpa våra kunder med kompetensförsörjning av young professionals. Priset är en hyllning till våra medarbetare som visar ett enormt engagemang för att utveckla våra kunder, säger Jimmy Söderström, Head of Sales på Academic Work.

Sales Award Gala är en del av den årliga konferensen The Sales Conference som arrangeras av ProSales Institute. Under galan hyllas företag och individer som bidrar till Sveriges tillväxt och nationella framgång. Priset ”Årets B2B Commercial Excellence Company” delas ut till ett företag som har utvecklat en lönsam kommersiell modell där man inkluderar och bedriver försäljning och marknadsföring på ett innovativt och kundorienterat sätt.

– Vi vill vara varje kunds förstahandsval, och för att bli det måste vi ha en resultatdriven säljkår och en marknadsavdelning i framkant som hela tiden jobbar för att kunna erbjuda det våra kunder efterfrågar. Vi tror på ett tätt samarbete mellan marknad och säljavdelningen inte bara i kommunikation mot kund utan också i rekryteringsprocessen av nya säljare. Tack vare en etablerad försäljningsprocess och gedigna utbildningsprogram har vi idag branschens bredaste kundbas, säger Jimmy.

ProSales Institute är ett forsknings- och managementkonsultbolag specialiserade på B2B- försäljning och marknadsföring. Med utgångspunkt i forskning hjälper ProSales företag att skapa lönsam och långsiktigt hållbar organisk tillväxt.
2/13/2019
Hur utreder man klagomål på inomhusklimatet? Framgångsrik jobbmässa för unga på Svenska MässanStrands i nytt samarbete – med rallystjärnaParker Hannifin lanserar externt övervakad pneumatisk säkerhetsventil för nödstopp och systemfelEngcons slanglösa modulsystem och högflödessvivel är klara för serieleveransROBOYAGI - Klassledande robotprestanda från RYOBI Focus Nordic går på djupet med ny drönaragenturStarkt resultat för Fortnox 2018BMW M tar mark med helt nya X-modellerTekniska museet och Stora Enso bygger Stockholms smartaste byggnad i träStark rekrytering till Assemblin ElNy skräddarsydd vuxenutbildning öppnar för jobb inom industrinRenault F1 Team – 2019Varning: ta det lugnt på sportlovsvägarnaRebl Industries flyttar in i Gothia Science Park
2/12/2019
Ny överenskommelse ska ge fler jobb inom byggsektornStororder när Spring Systems fortsätter växaExakt temperaturmätning med JUMO dTRANS T06Dematek levererar unik kran till världens modernaste forskningsanläggningVåra utbildningar 2019Hultafors 2.40 tumstock FSC®-certifieradArbetet med nästa generations smarta elmätare påbörjatStål & Hyr och Renta går samman med JRent i JönköpingHitachis kundtidning – nytt nummer uteBMW kör ifrån inom elektrifierad och självkörande mobilitetCarina Ståhl utses till ny VD i trähustillverkaren Sizes WorksWebbaserad Säker Vatten-utbildning för VS-projektörerGregor Rolski blir chef för Tyréns verksamhet i ÖsteuropaStora fördelar med att implementera AI-lösningarNy lösning för slipning av hörn Professionell IT-kyla för serverrum och teknikrumLVD erbjuder ny automation till Phoenix fiberlaser i storformatSäkert halkskydd, lika aktuellt året omSka få 3D-printing i Mellansverige att lyftaEtt whitepaper om energieffektivare värmedistribution med PUR-skumsisolerad kulvert Ny digital plattform håller koll på kostnaderna under byggprojektet
2/11/2019
Provkörning och premiärvisning av Volvo Dig Assist under Rally SwedenNCC bygger arbetstunnlar till nya tunnelbananFörslutning med unik historiaCygate vinnare av Volvo car group/Volvo cars quality excellence awardNya Opel Corsa tar toppteknologier till småbilssegmentetAPM Terminals driver aktivt miljöförbättringar - för en hållbar framtidÅrets vinnare av Quality Innovation Award inger stort framtidshoppKlarar du 90 dagar utan bil?Kraftigt förbättrade parametrar för hållbara transporterNy utmärkelse för skogsvård delas ut på SkogsElmia 100 % förnybar energi till Wibax terminalerNy vd för Förpacknings- och TidningsinsamlingenUpplands Motor har utsetts till årets återförsäljare av elbilarHållbar cement- och kalkproduktion i fokus för ny centrumbildningSvenske Erik Johansson är ny BMW Motorsport Junior 2019IT och ”Enterprise Mobility” i byggbransch och infrastrukturBehåll säkerheten, även vid arbete på distans!Hela produktionskedjan under ett tak när Industrimässorna arrangerades på Malmömässan
2/8/2019
Kör säkert på sportlovetNCC bygger parkeringshus för över 400 bilar i VästeråsTvå dagar fyllda av nyheter, inspiration och framtidsspaningStark ekonomi möjliggör viktiga framtidssatsningarSlangExpress har växlat upp i KarlskronaMAN Truck & Bus Sverige AB förstärker försäljningsorganisationen Dags för Dalarna att utse Årets dalakraft!Ett hållbart och giftfritt byggande – så når vi dit
Advertisements