LATEST NEWS

- News from the industry

6 steg till en skräddarsydd vakuumlösning

Vakuumlösning i rätt sammanhang och av rätt anledning
Vakuum har förmågan att avsevärt förbättra tillverkningen. Att använda en vakuumlösning i rätt sammanhang och av rätt anledning kan dramatiskt förändra kostnader, effektivitet och hållbarhet när det gäller tillverkning – enbart en vakuumpump räcker ofta inte.

Busch Vacuum Solutions erbjuder skräddarsydda vakuumsystem utöver modulära system för att tillhandahålla rätt lösning för individuella processkrav – från initial analys till design, från installation till efterföljande service av högsta kvalitet.

Att bygga en systemlösning är alltid ett gemensamt åtagande. Varje lösning syftar till att uppfylla lokala bestämmelserna samt att vara pålitlig, energibesparande, hållbar och ekonomisk. En viktig del av processen är att inkludera kunden och deras önskemål under planeringsprocessen. Busch följer ett koncept som består av 6 steg för att hitta den optimala vakuumlösningen för respektive process.

Konsultation och analys
Detta viktiga första steget är att undersöka och förstå kundens utmaningar och förväntningar. En vakuumexpert från Busch samarbetar med kunden på plats för att hitta den bästa lösningen för kundens individuella behov. De viktigaste frågorna klargörs först: Vad ska vakuumlösningen användas till? Vilken vakuumteknik passar bäst? Vilka förbättringar bör göras när det gäller effektivitet, energiförbrukning eller arbetsmiljö?

Utförande och offert
Efter diskussioner med kunden tar vi fram ett första övergripande koncept. Detta koncept skapar ramen för att designa och bygga det framtida vakuumsystemet. Processen tar hänsyn till många faktorer, bland annat de lokala förhållandena, efterlevnad, säkerhet, prestanda och enkel användning. En tydlig och detaljerad offert för den skräddarsydda vakuumlösningen tas sedan fram utifrån detta koncept.

Tillverkning och installation
Vakuumsystemlösningen kommer att byggas i ett av Buschs lokala systembyggnadscenter. Det globala nätverket av experter ger stöd under hela byggnationen. När systemet har byggts installeras det. Detta innebär inte bara att vi levererar systemet, utan också att våra servicetekniker integrerar systemet i kundens produktionsprocesser och ansluter till befintligt rörsystemet. Efter installation kommer vi att kontrollera täthet och korrekt funktionalitet. Vi utför även nödvändiga testkörningar och driftsättning.

Utbildning
Utbildning är en viktig komponent. Vakuumexperterna från Busch kommer att utbilda personalen på plats för att garantera säker och tillförlitlig drift av det nya vakuumsystemet, de kommer att lära sig att upprätthålla maximal prestanda.

Service
Den nya vakuumsystemlösningen är nu i full drift och kan köras av den utbildade personalen. Service från Busch säkerställer att det blir så även på lång sikt – med förebyggande underhåll, detta hanteras på plats eller med fjärrsupport via digitala tjänster.
Vår serviceavdelning finns där för kunden och löser alla potentiella problem eller fel.

Kundnöjdhet
Ett fullt fungerande vakuumsystem säkerställer smidiga produktionsprocesser och kundnöjdhet. Premium kundservice ger processtillförlitlighet och planeringssäkerhet. En skräddarsydd vakuumsystemlösning är hållbar och kommer också att fortsätta att anpassas till framtida processkrav.

Vi kommer att finnas på Processteknikmässan i Svenska Mässan Göteborg,
den 18 – 20 oktober. Besök oss i Monter 02:11. Välkommen! Länk till biljett

Biljetter och öppettider: Processteknik
Contact information
Mailing address
Växthus­vägen 2
43533 Mölnlycke
Visiting address
Växthus­vägen 2
43533 Mölnlycke
Region
Härryda
Västra Götalands county
Sweden
Organization id:
556198-1308
Founded: 1978
Employees: 18
English description is missing, swedish description below.

Välkommen till Busch Vakuumteknik!

Busch Vacuum Solutions är en av världens största tillverkare av vakuumpumpar, fläktar och kompressorer. Vårt produktutbud omfattar lösningar för vakuum- och övertrycksteknik inom alla industrisegment.

Buschs produktutbud har världens största urval inom industriell vakuumteknik. Vi kan dra fördel av mer än 50 års erfarenhet från tillverkning av vakuumpumpar och lågtryckspumpar.

Vårt företag grundades 1963. Med 60 dotterföretag i 42 länder och försäljningsrepresentanter i fler än 30 länder kan vi ge goda råd och praktisk support till våra kunder på plats.

Alla våra produkter finns tillgängliga med olika tillval och avancerade finesser för att passa ett stort urval av tillämpningar så att våra kunder kan dra fördel av den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen. Vi utvärderar ständigt våra aktiviteter i syfte att vidmakthålla högsta standard och vi fortsätter att utveckla nyskapande teknologi som definierar framtiden vad gäller tillämpningar inom vakuumsystem.

Vårt huvudkontor är beläget i Maulburg (Tyskland), där vår tyska huvudfabrik ligger. Maulburg är också hemvist för vår tyska försäljningsorganisation. Busch har även produktionsanläggningar i Schweiz, Storbritannien, Tjeckien, Korea och USA. Busch-gruppen är ett familjeägt företag som leds av familjen Busch.

Buschs arbetsstyrka med fler än 3 000 anställda i hela världen innefattar många specialister inom kemi, mekanik och service. Med vårt globala servicenätverk erbjuder vi våra kunder strömlinjeformad service inom vakuumpumpar och vakuumsystem. Buschs servicetekniker och ingenjörer konstruerar och underhåller vakuumsystem i jordens alla hörn och inom många industrisegment – från oljeutvinning till havs i Arktiska havet till livsmedelsförpackning i Patagonien.

Våra fabriker använder det senaste inom tillverkningsteknik, maskiner och utrustning. Våra kvalitetsstyrningsprocedurer överträffar DIN EN ISO 9001-kraven och ger alla nödvändiga certifieringar för att möta de specifika kraven från alla våra kunder.

Välkommen att kontakta oss på Busch Vakuumteknik, vi finns i Mölnlycke och Uppsala.

Servicecenter Öst & Nord
Vaksala Eke, SE-755 94 Uppsala
Telefon: 018-470 14 30


Latest ads from Busch Vakuumteknik AB

All 5 objects by this company

Certifications

ISO 14001:2015 – ISO 9001:2015

Contacts

Irene Jepsen
031-338 00 80
Göran Johansson
+46 31 338 00 86

Videos

Busch Vakuumteknik AB

LATEST NEWS

- News from the industry
9/22/2022
Kvantberäkning nästa stora grej? På väg mot en grönare framtidPTC introducerar Onshape-Arena Connection
9/21/2022
Den största investeringen i företagets historiaTibnor – en viktig kanal Dags för Asbestvecka Missa inte klimatpremienFärre problem med rätt flödesmätare Vilka är fördelarna med nya bultsvetsprocesser?Hög prestanda eller batterilös absolutenkoder?AMADA på EuroBLECH 2022Pandeminedstängningarna öppnade för jättetillväxt EDECO och TRIAG Ny 5-axlig slipmaskin till A-Tooling i VärnamoValvakna svenskarShortcut förvärvar Careful AppsOrbit One bygger unik robotcellDell och Red Hat utökar samarbete Wackes och Olsson & Co blir ett bolagSolkompaniet och Niam samarbetar
9/20/2022
Jag hjälper dig med Laserskärning och BockningABB förvärvar PowerTech ConverterHöstrensa - Spara både plats och tjäna pengarSSAB:s fossilfria stål visas upp i HannoverTar ytterligare steg för ökad kundnyttaSamster levererar geniala energi-innovationer DAF Trucks visar upp branschledarskapAPM Terminals Gothenburg fortsätter växaTydliga fördelar med NSK:s NH-seriens linjära styrningarSouthco introducerar nytt gångjärnSGBC lanserar två nya manualer STRATO lanserar i Sverige Ny podcast svarar på bygg­branschens vattenfrågor
9/19/2022
Guide - hur du väljer MotviktstruckScania fasar ut fossilt från tunga transporterCompuLab presenterar IOT-GATE-iMX8PLUS Linde energi bjuder in till Öppet Hus Ekenhuset etablerar sig i ÖstergötlandVarannan skulle rata elbilen om bonusen försvannLokal lagring ska avlasta Göteborgs hamnModerniserar ytterligare två 400 kV-stationerSweco gör förstudie om flytande solpaneler i UgandaSpectra från SilvaAkademiska Hus toppar solcellsliganGratis kurstillfälle
9/16/2022
Nödstoppsknappar och positionsbrytare Den uppgraderade Volvo L25 ElectricSäkra framtidens elberedskapFler väljer en eldriven hantverkarbilVåra första Inspodagar - någonsin! Stora Enso har undertecknat ett avtal Verizon Business utser Sanjiv Gossain Stationär övervakningsenhet för datakablarNy servicemarknadschef på SweconÖka mångsidigheten och sänk kostnadernaArkemi ger ut handbok och digitala verktyg EU-parlamentets förslag om skogsbränslen måste stoppas
9/15/2022
Kan vibrationer vara ett stort problem för verktygsmaskiner?Volvo stödjer trans­formationen till eldrift Spara tid, utrymme och pengar Högsta lasersäkerhet vid mobila applikationerWithSecure™ går med i Cloud Security Alliance