THURSDAY, APRIL 18 2019

Underhållsmekaniker och maskinreparatörer

There is no description available in english, see original text below:

Brinner du för teknik och innovation? Vill du arbeta med mekanik och samtidigt ta del av en internationell och expansiv miljö där det utvecklas produkter som bidrar till att rädda världen? Då kan du vara den person vi letar efter! För Midsummers räkning söker vi nu en engagerad finmekaniker till teamat av mek-ingenjörer! Om företaget Midsummer är ett ungt, snabbt växande företag i den expansiva solcellsbranschen. De utmanar den konventionella industrin med nytänkande lösningar genom att bygga specialdesignade, kompakta maskiner för tillverkning av flexibla tunnfilmssolceller. Den unika processen som säljs tillsammans med maskinerna möjliggör småskalig tillverkning av lätta flexibla solceller, som kan användas på t ex membrantak och fordon där låg vikt och tålighet är nödvändiga egenskaper. Maskinerna är extremt väl lämpade för kontinuerlig processutveckling, vilket bidrar till snabb utveckling och ständigt ökande verkningsgrad på solcellerna. Midsummer ser till att ligga i teknikens framkant genom att kontinuerligt driva forsknings- och utvecklingsprojekt, både tillsammans med andra aktörer och internt. Det gör dom bland annat genom att förbättra materialkvalitet och cellstruktur i den befintliga processen, ta fram nya material och metoder samt utveckla innovativa mekaniska lösningar. De är idag ca 90 anställda och säljer främst på export. Din profil Vi söker dig med gymnasieingenjörsutbildning i maskinteknik eller motsvarande arbetslivserfarenhet där du har god teknisk vana. För att trivas i rollen och leva upp till förväntningarna ser vi att du har specifik erfarenhet av mekanik, vacuum och maskinbearbetning. Du har även god vana av ritningsläsning. Som person är du noggrann och driven! Du har en förmåga att se lösningar framför problem och är en samarbetsvillig lagspelare som ser till helheten och är lyhörd. Kunskaper i svenska eller engelska är ett krav. Även kunskap i det kinesiska språket är meriterande om du är intresserad av att installera de maskiner du byggt. Att du är en god kommunikatör, även på teknisk nivå, är därför även en förutsättning för tjänsten. Ansökningsförfarande Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag! I den här rekryteringen samarbetar Midsummer med Skill. Om du har frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Anna Carlbaum, anna.carlbaum@skill.se Väl mött med din ansökan! Om oss Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Posted: 2019-04-15

Employment

Employment type Permanent
Working time Full time

Location

City
County Stockholms county

Salary

Salary type

Application

Enter reference 3410
We do not accept applications by e-mail.
Contact information
Mailing address
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Visiting address
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Region
Linköping
Östergötlands county
Sweden
VAT number:
556060-5478
Founded: 1997
Employees: 1000
Välkommen till Skill!

Företaget började verksamheten 1997 med syfte att samordna, planera för och effektivisera den kort- och långsiktiga kompetensförsörjningen till regionens industriella arbetsgivare.

Efter att från starten främst ha levererat bemanningstjänster inom verkstadsområdet, är vi numera en komplett partner i kompetensförsörjningsfrågor.

Vi erbjuder tjänster inom Rekrytering & Bemanning samt Utbildning.

Välkommen att kontakta oss!


Contacts

Ronnie Lock
013-32 94 21
Patrik Funke
013-32 94 22

LATEST NEWS

- News from the industry
Advertisements