THURSDAY, JUNE 20 2019

Truck operator

There is no description available in english, see original text below:

Är du student med energi och stort engagemang? Eller har du någon annan huvudsaklig syssla men vill göra något mer? Vi söker nu medarbetare inom industri och lager till våra kunder i Linköping och Norrköping. Dina arbetsuppgifter Hos våra kunder finns det en mängd olika arbetsuppgifter och det varierar mycket beroende på hos vilken kund du arbetar. Det är viktigt för oss att du trivs och har roligt på jobbet och att du gör något som du gillar. Arbetsuppgifterna hos våra kunder varierar och kan tex innebära att – Sköta och köra olika typer av maskiner – Packa olika typer av varor – Köra truck – Sortera och märka om varor – Köra travers Din profil Anledning till att jobba extra kan vara för att dryga ut studentkassan eller helt enkelt bara skaffa sig mer erfarenhet. Oavsett vad, är du en driven person med motivation och effektivitet som kan ställa upp med kort varsel men även under tidsbestämda perioder. Du som person är mycket flexibel och anpassar dig snabbt. Du är positiv och har viljan att göra ett bra jobb. Vi värdesätter även egenskaper som samarbetsförmåga samt god representativitetsförmåga då du som konsult är vår ambassadör ute hos kund. Vidare bör du ha god fysik och inte vara rädd för att ta i när det behövs. Du är en social lagspelare som arbetar bra i team och är duktig på att kommunicera. Då arbetet många gånger innefattar truckkörning är truckkort meriterande. Ansökningsförfarande Tror du att det här är något för dig? Skicka din ansökan till oss på www.skill.se. Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag. Vid frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Ellinor Sundin, ellinor.sundin@skill.se Om oss Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Posted: 2019-06-11

Employment

Employment type Hourly Employment
Working time Part time

Location

City
County Sweden

Salary

Salary type

Application

Enter reference 4412
We do not accept applications by e-mail.
Contact information
Mailing address
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Visiting address
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Region
Linköping
Östergötlands county
Sweden
VAT number:
556060-5478
Founded: 1997
Employees: 1000
Välkommen till Skill!

Företaget började verksamheten 1997 med syfte att samordna, planera för och effektivisera den kort- och långsiktiga kompetensförsörjningen till regionens industriella arbetsgivare.

Efter att från starten främst ha levererat bemanningstjänster inom verkstadsområdet, är vi numera en komplett partner i kompetensförsörjningsfrågor.

Vi erbjuder tjänster inom Rekrytering & Bemanning samt Utbildning.

Välkommen att kontakta oss!


Contacts

Ronnie Lock
013-32 94 21
Patrik Funke
013-32 94 22

LATEST NEWS

- News from the industry
Advertisements