SUNDAY, JULY 21 2019

CNC-operator

There is no description available in english, see original text below:

Vi söker nu en CNC-operatör till en av våra kunder i Norrköping. Dina arbetsuppgifter Som CNC-operatör kommer du arbeta i styrsystemet Fanuc. Arbetet kommer bland annat att innebära: - Ställa och övervaka maskinerna - Svarva, fräsa eller slipa delar till produktionen - Sköta lättare underhåll I denna tjänst blir du anställd av Skill och uthyrd till kunden. Efter en tid finns det goda chanser till anställning direkt hos kund. Din profil Som CNC-operatör är det viktigt att man noggrann och ansvarstagande. Du kommer arbeta tätt tillsammans med dina kollegor så samarbete är inte främmande för dig, samtidigt som du behöver ta eget ansvar och arbeta självständigt i rollen. För rollen söker vi dig som har erfarenhet att arbeta som CNC-operatör och har du erfarenhet av Fanuc är det mycket meriterande. Du har goda kunskaper i svenska, i tal och skrift. Ansökningsförfarande Är detta ett arbete för dig? Behovet är omgående och urval kommer ske löpande så sök tjänsten redan idag på vår hemsida www.skill.se. Vid frågor gällande tjänsten kontakta ansvarig rekryterare: johanna.sjostrom@skill.se Om oss Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Posted: 2019-07-11

Employment

Employment type Permanent
Working time Full time

Location

City
County Östergötlands county

Salary

Salary type

Application

Enter reference 4482
We do not accept applications by e-mail.
Contact information
Mailing address
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Visiting address
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Region
Linköping
Östergötlands county
Sweden
VAT number:
556060-5478
Founded: 1997
Employees: 1000
Välkommen till Skill!

Företaget började verksamheten 1997 med syfte att samordna, planera för och effektivisera den kort- och långsiktiga kompetensförsörjningen till regionens industriella arbetsgivare.

Efter att från starten främst ha levererat bemanningstjänster inom verkstadsområdet, är vi numera en komplett partner i kompetensförsörjningsfrågor.

Vi erbjuder tjänster inom Rekrytering & Bemanning samt Utbildning.

Välkommen att kontakta oss!


Contacts

Ronnie Lock
013-32 94 21
Patrik Funke
013-32 94 22

LATEST NEWS

- News from the industry
Advertisements