Övrigt byggnads- & anläggningsarbetare - industritorget.com
THURSDAY, JULY 09 2020
Följ oss i sociala medier

Övrigt byggnads- & anläggningsarbetare

There is no description available in english, see original text below:

Om företaget Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal. Vi söker nu Tätskiktsarbetare till en av våra kunder i Hälsingland. Dina arbetsuppgifter Som tätsiktsarbetare kommer du att arbeta mestadels med reparationer av bland annat broar, stödmurar, men kan också vara parkeringsdäck och garage, Under en period på ca 4-6 månader. Arbetstiden är måndag till torsdag, det utgår traktamente enligt avtal. Du arbetar över hela landet. Din bakgrund/Dina egenskaper Vi söker dig som är driven, energisk och som inte är rädd för att ta i om det krävs. Arbetet kräver god fysik. Det är viktigt att du har vilja och motivation att lära dig och ta dig an nya utmaningar och arbetsuppgifter, samt att du är flexibel då arbetsuppgifterna kan variera. Du har lätt för att samarbeta och jobba i grupp, men du kan även arbeta självgående och ta egna initiativ om det krävs. Vi ser gärna att du har praktisk erfarenhet av gjutasfalt- och membranarbeten. Men det är inget krav. Du kan exempelvis ha jobbat som spadgubbe, svetsare, mekaniker eller hantverkare tidigare. Eller har du nyss gått ut naturbruksprogrammet, fordons- och transportprogrammet eller bygg- och anläggningsprogrammet. Tveka inte att söka. Har du heta arbeten, arbeten på väg, är det ett plus. B- körkort är ett krav. Information och kontakt För mer information om tjänsten kontakta Catrine Pehrsson, catrine@wikan.se 076 649 33 12 (Notera att vi inte tar emot ansökningar via epost) Du blir anställd av Wikan personal och arbetar som uthyrd konsult hos kundföretaget med start efter semestern. Vänta inte med att söka tjänsten då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Om Wikan Personal Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal. Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Posted: 2020-06-29

Employment

Employment type Temporary
Working time Full time

Location

City
County Gävleborgs county

Salary

Salary type

Application

Enter reference 6459
We do not accept applications by e-mail.
Contact information

Wikan Personal AB

044 - 590 65 00
No e-mail
Mailing address
Göt­gatan 1
29133 Kristianstad
Region
Kristianstad
Skåne county
Sweden
VAT number:
556842-7818
Founded: 2011
Employees: 700
Wikan Personal är ett expansivt personalföretag med flexibla och effektiva bemanningslösningar för ditt företag. Vår verksamhet bygger på den lokala närvaron för att tillgodose bra service för dig och för våra anställda.
Under 2017 omsatte Wikan Personal ca 330 mkr och hade i medeltal ca 700 anställda.

Har du toppar i din produktion eller söker någon specialkompetens så hjälper vi dig. Vi arbetar med uthyrning, hyrrekrytering och rekrytering, både inom kollektiv- och tjänstemannasidan. Vi kan den lokala arbetsmarknaden. Våra kunder finns inom alla typer av verksamheter exempelvis inom industrin, försäljning, teknik och administration. Vi har kontor i Kristianstad, Skellefteå, Lund, Tomelilla, Vetlanda, Eksjö och Karlskrona där vi har personal med lång erfarenhet från branschen.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som följer bemanningsavtalet. Vår målsättning är att våra kunder och medarbetare skall uppfatta oss som det kvalitetsledande bemanningsföretaget.

Välkommen att kontakta oss!

Contacts

Kristoffer Svensson
Wikan Personal
044-590 65 08
Tomas Vidmark
Wikan Botnia
0910 - 77 09 82
Magnus Nordholm
Wikan Väst
046 - 540 85 91
Marie Grahn
Wikan Höglandet
0381 - 48 09 51
Sebastian Siversson
Wikan Personal
0417 - 77 99 83
Kjelle Rutzell
0455-61 27 01
Pia Wahlgren
0520-52 77 31
Tomas Nilsson
044-590 65 11
Nebojsa Djordjevic
0371-39 30 31

LATEST NEWS

- News from the industry
Advertisements