LATEST NEWS

- News from the industry

Vi byter namn!

Sedan februari 2021 tillhör vi numera avloppssektionen hos den irländska koncernen Kingspan Group.
Vi har bytt vår logotyp. Nu byter vi också vårt juridiska namn från BAGA Water Technology AB till Kingspan BAGA AB. Organisationsnumret 556445-5557 är oförändrat.

BAGA-produkterna är väletablerade i Sverige och har en marknadsledande position för små avloppslösningar och en heltäckande serviceorganisation. Nu kommer företaget ytterligare att stärka sin position genom Kingspan – som bidrar med kompetens, tillverkning och internationella erfarenheter.

Kingspans avloppssektion etablerades för mer än 60 år sedan. Kingspan skapar hållbara lösningar inom försörjning, lagring och skydd av vatten och energi, för att stödja hushåll och företag över hela världen. Målsättningen – oavsett marknad – är att bevara och skydda vatten- och energikällor för framtida generationer. Divisionen har under de senaste åren kontinuerligt påvisat en tillväxt genom att investera i marknadsutveckling, tillverkningskapacitet och kundservice. Affärsområdet är aktivt i 17 olika länder och har cirka 1400 medarbetare.

Kingspan Group har sitt huvudkontor i Kingscourt på Irland och har cirka 15 000 medarbetare världen över med verksamhet i mer än 70 länder. Omsättning 4,6 miljarder pund.

I Kingspan BAGAs sortiment finns slamavskiljare, reningsverk (för 1–500 hushåll), minireningsverk, biomoduler, pumpar, pumpstationer, fettavskiljare, oljeavskiljare och slutna tankar. Vårt huvudkontor finns i Karlskrona och vi har lokalkontor i Stockholm, Göteborg, Norrköping, Växjö, Falun, Umeå och Alingsås. Kingspan BAGA AB utvecklar och producerar lösningar inom vattenhantering.

Välkommen till Kingspan BAGA!
Contact information
Mailing address
Torskors­vägen 3
37148 Karlskrona
Visiting address
Torskors­vägen 3
37148 Karlskrona
Region
Karlskrona
Blekinge county
Sweden
Organization id:
556445-5557
Founded: 1992
Employees: 53
English description is missing, swedish description below.

Välkommen till Kingspan BAGA AB!

Rent vatten blir en allt viktigare fråga för många människor i dagens hårt belastade miljö. Kraven ökar från myndigheternas sida och gränsvärden skärps. Vi på Kingspan BAGA har som målsättning att rena vatten på ett effektivt och driftsäkert sätt.

Kingspan BAGA AB är ett företag verksamt inom vattenhantering. Vi arbetar med forskning och utveckling och innehar ett flertal internationella patent. Det återspeglar sig på våra produkter som ligger i framkant av den tekniska utvecklingen. Vi erbjuder helhetslösningar, från projektering till färdig produkt med serviceåtagande.

Kingspan BAGA erbjuder kompletta systemlösningar från projektering till leverans av färdiga anläggningar. Vi driver en omfattande produktutveckling och kan genom djup kunskap och lång erfarenhet presentera lösningar som präglas av nytänkande och enkelhet. Kingspan BAGA har patenterade och driftsäkra anläggningar med den senaste tekniken inom vattenrening. Vi erbjuder också serviceåtaganden i form av olika servicekontrakt, och andra typer av uppföljningar för att ge våra kunder full trygghet. Miljötänkandet är en naturlig del av vår verksamhet. Genom detta engagemang och våra produkter kan vi alla hjälpas åt att värna om vår gemensamma miljö.

Kingspan BAGA grundades 1992 och är beläget i Karlskrona, med lokalkontor i Göteborg, Falun, Umeå, Norrköping Stockholm, Växjö och Skövde. Sedan februari 2021 tillhör vi den globala koncernen Kingspan. Försäljning i Norden sker genom egen personal samt samarbetspartners i Norge och Finland. Övrig försäljning sker via agenter.

Välkommen att kontakta oss!

Certifications

ISO 14001:2004 – ISO 9001:2008

Contacts

Katarina Ketzénius
073-417 17 50
073-417 17 50
Reimer Rexmyr
031 – 760 76 55
Magnus Carlsson
0455-61 61 50
Tedh Fredriksson
0455-61 61 50

Videos

Film om avloppsrening

Film om avloppsrening
Baga Technology
Baga Vortech

LATEST NEWS

- News from the industry
4/10/2024
Proton Technology blir nu Cotec LabsFem skäl att automat­isera avtalsskrivandetFortsatt låg IPO-aktivitet i Sverige och globaltHur påverkar kontoret fysisk och mental hälsaDoxas styrelseordförande avböjer omval
4/9/2024
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN
4/8/2024
Tre starka varumärken Nyhet! ENUX NordicMiljövänligt byggmaterial kan vinna forsknings-SMNu bildas Nordens ledande expert BOLIST Byggstart är tillbaka
4/4/2024
Officiell återförsäljare av RotoclearXometry Förbättrar med Xometry.ProSG Maskin firar 60 årHMS Networks och Red Lion Controls samarbetarÖver 54 miljarder cookies på dark web
4/3/2024
Samarbetet Clip-Lok SimPak och Wing Lift™Hallå där Jens KjellssonDen osynliga hjälten Välj rätt grävskopa AMIC Group förvärvar Tramo ETV och Unitrafo