LATEST NEWS

- News from the industry

Snowflake och Google Cloud inleder strategiskt partnerskap

Stockholm, 10 juni 2019 - Snowflake Computing, data warehouse-lösningen byggd för molnet, tillkännagav idag på Snowflake Summit ett partnerskap med Google Cloud, som innebär att Snowflake inkluderar tillgång till och integrering med Google Cloud-plattformen i sitt produktutbud.
Stora organisationer kräver en flexibel molnstrategi. Snowflake möjliggör sömlös och säker dataintegration genom organisationer och över plattformar via sin molnbyggda data warehouse-lösning. En förhandsvisning av Snowflake på Google Cloud lanseras i september 2019, med allmän tillgänglighet planerad till i början av 2020.

McKesson Corporation, ledande distributionsföretag inom läkemedelsindustrin, kommer att bli den första kunden att kunna utnyttja Snowflake på Google Cloud för att driva utvecklingen av nästa generations applikationer och produkter, maskininlärning och artificiell intelligens(AI)-teknologi, samt förbättrade analysmöjligheter.

- Vi är glada över att få samarbeta med Snowflake och Google Cloud i McKessons övergång mot ett cloud-first-tillvägagångssätt, som kommer att hjälpa oss utnyttja data för problemlösning i framtidens sjukvård, säger Brian Dummann, Chief Data & Analytics Officer, McKesson. Med Snowflake på Google Cloud har vi en teknisk lösning för att skapa en skalbar och högflexibel molnmiljö, som inte bara erbjuder den smidighet som branschen kräver, utan även värdefulla insikter i en hastighet som vi aldrig tidigare har upplevt.

- Organisationer genomgår digitala transformationer, som i allt större omfattning drivs av data, säger Thomas Kurian, CEO, Google Cloud. Vi är glada över att kunna erbjuda Snowflakes cloud-native data warehouse-lösning på Google Clouds förstklassiga globala infrastruktur. Företagen kommer snart att kunna använda Snowflake tillsammans med Google Clouds omfattande uppsättning avancerade lösningar för analys och maskininlärning.

- Snowflake erbjuder kunderna det de främst vill ha, säger Frank Slootman, CEO, Snowflake. I en tid då fler och fler organisationer antar en strategi med flera molnlösningar, blir det allt viktigare för dem att ha en enhetlig datakälla. Vi är glada över att få arbeta tillsammans med Google Cloud för att kunna erbjuda den flexibilitet, prestanda och obegränsade samtidighet som kunderna behöver för att konkurrenskraftigt driva sina företag in i framtiden.

Presskontakt:
Henrik Aare
Northern Link PR för Snowflake Computing
henrik@nlpr.se
Contact information

Northern Link PR i Sverige AB

Mailing address
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Visiting address
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms county
Sweden
Organization id:
556834-7198
Founded: Not specified
Employees: Not specified
English description is missing, swedish description below.

Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Contacts

Henrik Aare
070-598 22 82

LATEST NEWS

- News from the industry
4/11/2024
Sjöö Sandström expand­erar med ny säljareLantbrukarna pressade av låg lönsamhetKia presenterar uppdaterad elbilsstrategi
4/10/2024
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
4/9/2024
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN
4/8/2024
Tre starka varumärken Nyhet! ENUX NordicMiljövänligt byggmaterial kan vinna forsknings-SMNu bildas Nordens ledande expert BOLIST Byggstart är tillbaka
4/4/2024
Officiell återförsäljare av RotoclearXometry Förbättrar med Xometry.ProSG Maskin firar 60 årHMS Networks och Red Lion Controls samarbetarÖver 54 miljarder cookies på dark web