LATEST NEWS

- News from the industry

Schneider Electric lanserar Easy Rack-serien i Europa

Schneider Electric lanserar Easy Rack, en serie rackskåp i olika storlekar som är utformade för att vara enkla att installera, samtidigt som de är enkla att skala, anpassa och komplettera.
Serien levererar ett högkvalitativt och kostnadseffektivt racksystem för ett brett spektrum av verksamhetskritiska tillämpningar inklusive nätverksskåp, edge computing och industriella miljöer, moln- och samlokaliseringsanläggningar.

Easy Racks är anpassningsbara och finns i höjder från 24 till 48U, bredder från 600 till 800 mm och djup från 800 till 1200 mm. Det mångsidiga sortimentet omfattar också racksystem med eller utan sidor som levereras i platta förpackningar för enkel leverans även till platser med utrymmesbegränsningar.

Easy Racks erbjuder en tillförlitlig, prisvärd och lättanvänd produktserie med tillbehör och komponenter från ett globalt pålitligt varumärke som är synonymt med högkvalitativ batteri-backup och infrastruktur för datacenter och edge computing. De är lätta att välja, installera och komplettera med andra komponenter inklusive den nyligen lanserade Easy Rack PDU-serien.

– Vårt nya Easy Rack-sortiment erbjuder tillförlitlighet, prestanda och tillgänglighet i världsklass för verksamhetskritiska IT-miljöer i en mängd olika tillämpningar, säger Rob McKernan, Senior Vice President, Secure Power Division, Schneider Electric Europe. Oavsett om det används i samlokaliseringsanläggningar, i edge- eller kontorsmiljöer så levererar Easy Racks ett högkvalitativt, robust och lättinstallerat sortiment av rackskåp och tillbehör till ett överkomligt pris.

De viktigaste fördelarna med det nya Easy Rack-sortimentet:

• Snabb driftsättning med funktionsrika och kostnadseffektivarackskåp: Easy Racks möjliggör en snabb driftsättning och en smidig installation av utrustning för alla IT-miljöer. Serien erbjuder upp till 81-procentig ventilationsgrad på främre och bakre dörr med statisk respektive dynamisk belastning på 1200 respektive 600 kg.
• Standardiserade rackskåp: Kunder kan standardisera alla sina krav på server- och nätverksrack i ett och samma rackskåp, vilket gör det enkelt att installera i radbaserade datacenter, kabelskåp och avlägsna edge-miljöer. Nya standardstorlekar inkluderar en 800 mm bred och 800 mm djup design som lämpar sig för kabeldragning och så kallade patching applications i nätverksutrymmen.
• Konkurrenskraftigt pris: Easy Rack erbjuder en enkel, kostnadseffektiv och lättanvänd rackbaserad infrastruktur med sömlös design och kompatibilitet med en mängd olika IT-infrastrukturer.
• Ökad kompatibilitet: Enkel integrering med racksystem, tillbehör och PDU:er. Schneider Electrics konstruktionsverktyg säkerställer att IT-lösningar snabbt kan utformas, installeras och vara kompatibla.
• Högkvalitativa system: Från en etablerad branschledare – tillförlitlighet och fem års fabriksgaranti.

Easy Rack-produkterna är helt kompatibla med Schneider Electrics öppna, leverantörsoberoende programvara EcoStruxure för IT-hantering, vilket möjliggör fjärrövervakning av lokal och distribuerad IT-infrastruktur var som helst, när som helst och via vilken enhet som helst.

Easy Rack-serien finns tillgänglig via kanalpartners i Europa från och med maj 2021. Läs mer här.

Läs mer:

Easy Rack Landing Page

Easy Rack Family Video

3D model: Easy Edge rack

3D model: Easy data center rack

För ytterligare information, kontakta:

Karolina Blacharska, presskontakt Schneider Electric, 070-282 67 63, karolina.blacharska@se.com

LATEST NEWS

- News from the industry
4/11/2024
Sjöö Sandström expand­erar med ny säljareLantbrukarna pressade av låg lönsamhetKia presenterar uppdaterad elbilsstrategi
4/10/2024
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
4/9/2024
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN
4/8/2024
Tre starka varumärken Nyhet! ENUX NordicMiljövänligt byggmaterial kan vinna forsknings-SMNu bildas Nordens ledande expert BOLIST Byggstart är tillbaka
4/4/2024
Officiell återförsäljare av RotoclearXometry Förbättrar med Xometry.ProSG Maskin firar 60 årHMS Networks och Red Lion Controls samarbetarÖver 54 miljarder cookies på dark web