LATEST NEWS

- News from the industry

Beställ packningar i dag – få leveransen i morgon!

Carsten Holm A/S levererar 98 % av alla beställningar inom 24 timmar, oavsett om det är standardprodukter eller specialanpassade packningar.
Det klarar vi eftersom vi både har ett stort produktlager och modern produktion där vi producerar skräddarsydda tätningar.

Din tid är viktig
Vi vet att det kan bli dyrt om din produktion står stilla bara för att du inte har rätt packningar. Därför har vi specialiserat oss på snabb service och flexibel produktion, så att driftstopp och förluster hos våra kunder minskas till ett minimum.

Över 120 000 artikelnummer
Vårt stora standardsortiment med tätningar och packningar består av en mängd olika typer, storlekar och material som täcker flertalet tätningsbehov.

Men även om vi har ett mycket stort sortiment är det inte alltid det räcker! Därför producerar vi hos oss också skräddarsydda tätningslösningar i både plast och gummi. Vi hjälper självklart också till om du har ett akut problem med en okänd tätningslösning eller behöver professionell support när det gäller materialval och utformning.

Leverans i tid
Vi ser till att du får snabb och säker leverans av alla dina beställningar, oftast inom 24 timmar. Om det verkligen är bråttom kan du hämta din beställning i en säkrad leveransbox hos oss i Ringe på Fyn, dygnet runt.

Behöver du hjälp snabbt?
Kontakta oss! Vi finns här och kan hjälpa dig snabbt. Våra medarbetare har lång erfarenhet av branschen, så de kan guida dig om vilken tätningstyp eller -storlek du behöver.

LATEST NEWS

- News from the industry
4/11/2024
Lantbrukarna pressade av låg lönsamhetKia presenterar uppdaterad elbilsstrategi
4/10/2024
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
4/9/2024
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN
4/8/2024
Tre starka varumärken Nyhet! ENUX NordicMiljövänligt byggmaterial kan vinna forsknings-SMNu bildas Nordens ledande expert BOLIST Byggstart är tillbaka
4/4/2024
Officiell återförsäljare av RotoclearXometry Förbättrar med Xometry.ProSG Maskin firar 60 årHMS Networks och Red Lion Controls samarbetarÖver 54 miljarder cookies på dark web